Şimdi Ara

ARIZALI LEADTEK GTX 470

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
     ARIZALI LEADTEK GTX 470

Merhaba arkadaşlar,

Elimde kutulu ve faturalı GTX470 bulunmaktadır.Ürünü tam satışa çıkaracaktım ki arıza verdi.Arızası ise chipden kaynaklanan basit bir durummuş 60 liraya tamir ediyorlar.Zaten satacağım için uğraşmak istemiyorum.İşi bilen eden arkadaşlar bu şekilde alabilir.

FİYATIM: 220TL İstanbul içi elden teslim
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• ben bozuk kart işiyle uğraşırım.yanlış anlamayın, arızalı bir kartı satabileceğiniz en yüksek fiyat 100 tl dir sizinki tahminen bellek problemidir.ekran çizgi çizgi oldu değil mi? tamir edilse de en fazla 3-4 ay dayanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpcan Aksoy

ben bozuk kart işiyle uğraşırım.yanlış anlamayın, arızalı bir kartı satabileceğiniz en yüksek fiyat 100 tl dir sizinki tahminen bellek problemidir.ekran çizgi çizgi oldu değil mi? tamir edilse de en fazla 3-4 ay dayanır.

Estağfurullah doğrudur kardeş işbilirlik yapmayı sevmem söylediğinde haklısındır zaten 220 nin 20 si kafadan pazarlık payıdır bilirsin ama gtx470 i de yüz liraya vereceğime söker kırar bakarım daha iyi onun için son oluru aramızada kalsın 200'dür

• size bir tavsiye.dediğim gibi kartınız o kadar para etmez, ve artık dikiş tutmuycak bir kart.60 tl verip tamir ettirmenize de gerek yok.alın şurada yazanları uygulayın kartınız çalışsın ondan sonra da kendiniz kullanın.performansı kesmiycekse bir tane daha gtx 470 alıp sli yapın

http://forum.donanimhaber.com/m_42907844/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.