Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 (ARIZALI) Lenovo L340 Satın Al 28 Mart 2021 15:10 1 1 (ARIZALI) Lenovo L340 {Foto google'dan. laptop'a ait değil}RAM değişimi yaparken, ram slotunun üzerindeki gri renkli metal'i yerine geri takerken kırmızı renkli ok işaretleriyle göstermeye çalıştığım yere sürttükten sonra tekrar görüntü vermedi laptop. ufak bir duman kokusu geldi, birşeylerin yandığı kesin. servis anakart değişimi teklif etti 4.500 TL ile, yaptırtmayı reddettim.bilgisayar tamircisine götürdüm, işlemcisinin yandığını söyledi dolayısıyla anakartın değişmesi gerektiğini söyledi. her ne kadar bu laptop'u severek kullanmış olsamda 4.500 tl verip yaptırtmaya değmeyeceğini düşünüyorum. sonuç olarak, bu şekilde satmayı düşünüyorum artık ne kadar ederse (hiçbir fikrim yok). tavsiyelere de açığım aynı zamanda. daha önce hiç denk gelmediğim bir durum ve ne yapacağımı hiç bilmiyorum.fiyat olarak ne kadar edeceğini bilmediğimden fiyat belirtmemiyorum maalesef, gelen teklifleri değerlendirebilirim ancak.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 4 Nisan 2022 Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Acer Aspire 5 A515-57 Intel Core i5 12450H Sapphire RX 7700 XT Nitro+ Gaming Oc Amd 12GB GDDR6 RX 6700 XT , Intel Core i5-8600K , 16GB , 750W, 500GB MPG Z590 GAMING FORCE