Şimdi Ara

Arızalı seagate disklerin garantiden değiştirilmesi. (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.215
Cevap
40
Favori
155.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Tebrikler hocam, iyi akıl etmişsiniz

gönderi yaptıktan 3 4 gün sonra firmaya ulaşmak daha net bilgi saglıyo ptt kargo güncellemeleri çok geç giriyo hala pttde teslim değil postnlden aldıgım koddan baktıgımda teslimat alındı sıra seagatede :)
    Görelim büyüklügünü seagate
  • Arkadaşlar bende hardisk mi garantiye gönderdim yenisi geldi vs. daha öncede yurtdışından birşeyler aldım, gönderdim ufak tefekte olsa tecrube kazandım sorularınız olursa diğer arkadaşlar gibi yardımcı olabilirim.
  • Seagate'in eline geçeli 3 gün oldu HDD . Hala işlem devam ediyor diyorhttp://imgim.com/seaa.jpg . Problem nedir acaba ? İletişime geçmeme gerek var mı ?
  • harddiskim bugun ulasti seagate e

yalniz seagate in sitesinden sorguladigimda harddiskimin alinmadigi gozukuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 14 Şubat 2013; 20:28:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet 52

harddiskim bugun ulasti seagate e

yalniz seagate in sitesinden sorguladigimda harddiskimin alinmadigi gozukuyor.

Onu güncelliyorlar. Bende de öyle olmuştu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikiymaz

quote:

Orijinalden alıntı: GeReNk_YoK

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ayhan2020

Arkadaşlar bende PTT ile 15 lira gönderdim ama benim 2.5'' harici hdd idi . Havalı zarf konusunda sıkıntı yaşayanlar olmuş, onların büyük kırtasiyelerde her boyu var. Kendi orjinal kutusu içinde havalı zarfa koydum alıcı gönderici adresini elimle yazdım üzerine. Ve tam 7 günde ulaştı hdd'im (4 Şubat-11Şubat).

Ancak şuanda sipariş durumunu kontrol ettiğimde hala işlem devam ediyor yazıyor. Bakalım hayırlısıyla gelir inşallah .

7sinde gönderdigim kargo hollanda postasına ulşmam sayesinde bugün teslim edildi :) ulaşmasam daha beklicek gibiydi

helal olsun ora nasıl ulaştınız

adamlar devlet kargosuna twitter destek sistemi kurmuşlar post nl kargo şirketi
    https://twitter.com/PostNLWebcare twitter sayfası ya postnl.nlden contacts kısmında canlı chat var ingilizce gönderin ben ısrarlı türk gelsin dememden dolayı fatma die birini bulmuşlar :D :D türkçe destek sagladılar :)

süpermiş :D

bende ilk gönderimde numaradmdan aramıştılar içindekiler önemliydi kurtarma bölümünden aradılar
    yücel diye birini bulmuşlar ancak anlaşamamıştık tam olarak :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar bende PTT ile 15 lira gönderdim ama benim 2.5'' harici hdd idi . Havalı zarf konusunda sıkıntı yaşayanlar olmuş, onların büyük kırtasiyelerde her boyu var. Kendi orjinal kutusu içinde havalı zarfa koydum alıcı gönderici adresini elimle yazdım üzerine. Ve tam 7 günde ulaştı hdd'im (4 Şubat-11Şubat).

Ancak şuanda sipariş durumunu kontrol ettiğimde hala işlem devam ediyor yazıyor. Bakalım hayırlısıyla gelir inşallah .

7sinde gönderdigim kargo hollanda postasına ulşmam sayesinde bugün teslim edildi :) ulaşmasam daha beklicek gibiydi

https://twitter.com/PostNLWebcare twitter sayfası ya postnl.nlden contacts kısmında canlı chat var ingilizce gönderin ben ısrarlı türk gelsin dememden dolayı fatma die birini bulmuşlar :D :D türkçe destek sagladılar :)

süpermiş :D

bende ilk gönderimde numaradmdan aramıştılar içindekiler önemliydi kurtarma bölümünden aradılar
    yücel diye birini bulmuşlar ancak anlaşamamıştık tam olarak :D

biraz baskı sonucunda türkçe destek saglanıyo eger google translate ve dil bilginiz yetersiz kalıyorsa... Çat pat da olsa buna şükür :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

haha adamlar turk aramislar

• HDD varalı 4.gün de oldu. Hala Seagate den ses seda yok. İşlem devam ediyor , işlem devam ediyor, tekrardan HDD'yi icat mı ediyorlar anlamıyorum .
  • quote:

HDD varalı 4.gün de oldu. Hala Seagate den ses seda yok. İşlem devam ediyor , işlem devam ediyor, tekrardan HDD'yi icat mı ediyorlar anlamıyorum .

bi mail at sor istersen kaç gün sürer die
  • quote:

quote:

HDD varalı 4.gün de oldu. Hala Seagate den ses seda yok. İşlem devam ediyor , işlem devam ediyor, tekrardan HDD'yi icat mı ediyorlar anlamıyorum .

Nasıl atıcam hiç bilmiyorum ki , ingilizcede yok bende .
  • quote:

quote:

quote:

Nasıl atıcam hiç bilmiyorum ki , ingilizcede yok bende .

google translate kulan ingilizce için:) http://support2.seagate.com/ buradan hallet

• harddiskim isleme alinmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet 52

harddiskim isleme alinmis.

Hayırlısı olsun :)
  • SEAGATE TECHNOLOGY INTERNATIONAL

Your order has shipped!

===============================================================================
    ORDER NUMBER: 85155630

SHIP TO: BILL TO:

DENIZLI,TÜRKIYE ISTANBUL 20125 DENIZLI,TÜRKIYE ISTANBUL 20125
    Turkey Turkey
    SHIPPING DATE: 02/15/13 CARRIER NAME: DHL EXPRESS
    TRACKING NUMBER: TBD
    LIN PRODUCT NUMBER PRODUCT DESCRIPTION SHP QTY
    --- --------------------------- ------------------------ ----------
    1 HX-MU010EA STSHX-MU010EA 1

-----------
    TOTAL: 1

Kargoya verilmiş, sanırım DHL ile geliyor. Sipariş takip numarası falan onları nereden bulacağım acaba ?

Ayrıca 640gb lık hdd min yerine 1 Tb lik gönderiyorlar sanırım . HX-MU010EA yı sorgulattıgımda 1tb lik çikiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jagenhagar -- 15 Şubat 2013; 16:53:15 >

• quote:

SEAGATE TECHNOLOGY INTERNATIONAL

Your order has shipped!

Ayhan KARAGÖZ Ayhan KARAGÖZ
    MEHMET AKIF ERSOY MAHALLESI 265 SOKAK MEHMET AKIF ERSOY MAHALLESI 265 SOKAK
    NO126 NO126
    DENIZLI MERKEZ DENIZLI MERKEZ

Turkey Turkey

-----------

Kargoya verilmiş, sanırım DHL ile geliyor. Sipariş takip numarası falan onları nereden bulacağım acaba ?

Ayrıca 640gb lık hdd min yerine 1 Tb lik gönderiyorlar sanırım . HX-MU010EA yı sorgulattıgımda 1tb lik çikiyor

e posta adresine bak bi istersen takip number için bir de senden ricam geldiginde kaç günde geldigini yazarsın :)

• quote:

quote:

SEAGATE TECHNOLOGY INTERNATIONAL

Your order has shipped!

Turkey Turkey

-----------

e posta adresine bak bi istersen takip number için bir de senden ricam geldiginde kaç günde geldigini yazarsın :)

Bunun haricinde bi takip numarası vermemişler tek gelen e-posta buydu. DHL ile geliyor heralde sıkıntı olur mu acaba gümrükte ? ORDER NUMBER: 85155630 demişler ama bunu sorguladıgımda çıkmıyor ya da yanlış yerde mi sorguluyorum acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jagenhagar -- 15 Şubat 2013; 16:53:47 >

• MERHABA HDD LER ARTIK DHL İLE DEĞİL UPS İLE GELİYOR DHL İLE ANLAŞMALARI BİTTİRDİLER SANIRIM 2013 YILINDA HEP UPS GETİRDİ SİZDEN RİCAM SİZE GELDİGİNDE YAZARMISINIZ HANGİ KARGO İLE GELDİGİNİ DÜN BANA GELDİ UPS İLE ANCAK BANA KARGO TAKİP NUMARASINDA UPS YAZIYOR SİZDE DHL YAZIYOR TAKİP NO GELDİGİNDE BELLİ OLUR SİZE BİRDE KARGO TAKİP NO MAİLİ GELECEK KARGOLANDIGINDA
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan2458

MERHABA HDD LER ARTIK DHL İLE DEĞİL UPS İLE GELİYOR DHL İLE ANLAŞMALARI BİTTİRDİLER SANIRIM 2013 YILINDA HEP UPS GETİRDİ SİZDEN RİCAM SİZE GELDİGİNDE YAZARMISINIZ HANGİ KARGO İLE GELDİGİNİ DÜN BANA GELDİ UPS İLE ANCAK BANA KARGO TAKİP NUMARASINDA UPS YAZIYOR SİZDE DHL YAZIYOR TAKİP NO GELDİGİNDE BELLİ OLUR SİZE BİRDE KARGO TAKİP NO MAİLİ GELECEK KARGOLANDIGINDA

TRACKING NUMBER: TBD (To Be Determined = Tespit edilecek) demekmiş bunuda yeni anlamış oldum. Sanırım beklemek gerekiyor. Tabiki yazarım Bana sorunsuz gelsinde başka bir şey istemiyorum .
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.