Şimdi Ara

Arızalı seagate disklerin garantiden değiştirilmesi. (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.215
Cevap
40
Favori
155.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunun haricinde bi takip numarası vermemişler tek gelen e-posta buydu. DHL ile geliyor heralde sıkıntı olur mu acaba gümrükte ? ORDER NUMBER: 85155630 demişler ama bunu sorguladıgımda çıkmıyor ya da yanlış yerde mi sorguluyorum acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan2020

quote:

Orijinalden alıntı: serkan2458

MERHABA HDD LER ARTIK DHL İLE DEĞİL UPS İLE GELİYOR DHL İLE ANLAŞMALARI BİTTİRDİLER SANIRIM 2013 YILINDA HEP UPS GETİRDİ SİZDEN RİCAM SİZE GELDİGİNDE YAZARMISINIZ HANGİ KARGO İLE GELDİGİNİ DÜN BANA GELDİ UPS İLE ANCAK BANA KARGO TAKİP NUMARASINDA UPS YAZIYOR SİZDE DHL YAZIYOR TAKİP NO GELDİGİNDE BELLİ OLUR SİZE BİRDE KARGO TAKİP NO MAİLİ GELECEK KARGOLANDIGINDA

TRACKING NUMBER: TBD (To Be Determined = Tespit edilecek) demekmiş bunuda yeni anlamış oldum. Sanırım beklemek gerekiyor. Tabiki yazarım Bana sorunsuz gelsinde başka bir şey istemiyorum .

Benim ürünümde kargoya verilmiş DHL EXPRESS ile gelicekmiş...
    1 Günde sonuçlandı

• harddiskim kargoya verilmiş.

Kargoyu nerden takip edeceğiz?bi de bize yollanan harddiskler,kesinlikle kullanılmamış ürünler mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet 52

harddiskim kargoya verilmiş.

Kargoyu nerden takip edeceğiz?bi de bize yollanan harddiskler,kesinlikle kullanılmamış ürünler mi?

Kargo takip numarası maille gelcek bildigime göre

Kesin kullanılmamış diemeyiz fabrikada tamir olmuş üründe gelebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikiymaz

quote:

Benimkinde de DHL Express yazıyor ama bir arkadaş UPS ile geliyor demişti. Benimde dün verildi kargoya ama, orta ne bir kargo takip numarası ne başka bir alternatif çözüm yok şuan için bekliyorum sadece .

Ayrıca kargo takip numarası için mail attığımda seagate'in cevabı şu;

Thank you for contacting Seagate Technical Support.

I have included your Shipping Number below, you may track the shipment on the UPS website.

Shipping Number: 104509738

Since the drive was just given to UPS from Seagate to ship it will not show in their system until possibly tomorrow.

If you have any further questions please do not hesitate to contact Seagate Technical Support.

Best regards

Bryan

'''''I have included your Shipping Number below, you may track the shipment on the UPS website.'''''

UPS demiş burada, UPS la mı gelecek acaba, UPS sorun çıkartıyormuş galiba gümrükte . Burda verdiği numarada kargo takip nosu değil Shipping Number: 104509738 , kontrol ediyorum ama bulunamadı diyor hem DHL, hemde UPS un sitesinden .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jagenhagar -- 16 Şubat 2013; 11:25:39 >

• quote:

quote:

quote:

Benimkinde de DHL Express yazıyor ama bir arkadaş UPS ile geliyor demişti. Benimde dün verildi kargoya ama, orta ne bir kargo takip numarası ne başka bir alternatif çözüm yok şuan için bekliyorum sadece .

Ayrıca kargo takip numarası için mail attığımda seagate'in cevabı şu;

Thank you for contacting Seagate Technical Support.

I have included your Shipping Number below, you may track the shipment on the UPS website.

Shipping Number: 104509738

Since the drive was just given to UPS from Seagate to ship it will not show in their system until possibly tomorrow.

If you have any further questions please do not hesitate to contact Seagate Technical Support.

Best regards

Bryan

'''''I have included your Shipping Number below, you may track the shipment on the UPS website.'''''

UPS demiş burada, UPS la mı gelecek acaba, UPS sorun çıkartıyormuş galiba gümrükte . Burda verdiği numarada kargo takip nosu değil Shipping Number: 104509738 , kontrol ediyorum ama bulunamadı diyor hem DHL, hemde UPS un sitesinden .

Kargo şirketinden mail gelmezse pazartesi seagate sistemde gösterir sanırım

• @alikiymaz

seatools test kodunuz neydi sizin?

benimki ed66d7c2.

• quote:

@alikiymaz

benimki ed66d7c2.

ona nerden bakıyoruz hocam, benimde kargom dün verildi ama takip kodum falan şuanda yok. Sizin dediğiniz yöntem ne ile alakalı ?
  • quote:

@alikiymaz

benimki ed66d7c2.

seatools test kodu almadım ben
  • quote:

quote:

@alikiymaz

benimki ed66d7c2.

ona nerden bakıyoruz hocam, benimde kargom dün verildi ama takip kodum falan şuanda yok. Sizin dediğiniz yöntem ne ile alakalı ?

seagate harddisklerde hata durumunda seatools adli programi yukleyip harddiski kisa ve uzun testlere sokuyorsunuz.eger testi gecerse sorun yok.eger testi gecemezse test code diye hata kodu veriyor.

benim harddiskim testi gecemedi ve yukaridaki hata kodunu verdi.seagate e test kodunu soyledim bana direkt yenisi yollayalim dediler.

• bu arada kargomu hala takip edemiyorum.

• quote:

quote:

quote:

@alikiymaz

benimki ed66d7c2.

seagate harddisklerde hata durumunda seatools adli programi yukleyip harddiski kisa ve uzun testlere sokuyorsunuz.eger testi gecerse sorun yok.eger testi gecemezse test code diye hata kodu veriyor.

benim harddiskim testi gecemedi ve yukaridaki hata kodunu verdi.seagate e test kodunu soyledim bana direkt yenisi yollayalim dediler.

İyimiş ben hiç o kodlara girmedim bilmiyordum daha doğrusu, direk yolladım. Değişim oldu yenisi geliyor . 640gb a karşılık 1Tb o da ayrı bir güzellik tabi .

quote:

bu arada kargomu hala takip edemiyorum.

Hocam bende takip edemiyorum hala.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jagenhagar -- 16 Şubat 2013; 22:06:32 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

@alikiymaz

benimki ed66d7c2.

İyimiş ben hiç o kodlara girmedim bilmiyordum daha doğrusu, direk yolladım. Değişim oldu yenisi geliyor . 640gb a karşılık 1Tb o da ayrı bir güzellik tabi .

quote:

bu arada kargomu hala takip edemiyorum.

Hocam bende takip edemiyorum hala.

şans işte.kargoyu nerden takip ediyoruz biliyor musunuz?

• @mehmet 52

Valla ben DHL ve UPS'ada ikisinede baktım. Ama bulunmuyor, sanırım bize verdikleri kargo takip numarası değil işlem numarası.
  • quote:

@mehmet 52

Valla ben DHL ve UPS'ada ikisinede baktım. Ama bulunmuyor, sanırım bize verdikleri kargo takip numarası değil işlem numarası.

durum bende de ayni.insallah gumruge takilmadan gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ledel_iktiza

quote:

Selamlar,

sanırım gönderdiğim diski dhl ile geri sevk etmişler mailden bir kesit şöyle

SHIPPING DATE: 01/22/13 CARRIER NAME: DHL EXPRESS
    TRACKING NUMBER: TBD
    LIN PRODUCT NUMBER PRODUCT DESCRIPTION SHP QTY
    --- --------------------------- ------------------------ ----------
    1 1BD142-302 ST500DM002 1

-----------
    TOTAL: 1

Yukarıdaki mesajımda DHL ile göndermişler dedik ama o mail seagate in ürün elimize geçti mailiymiş UPS ile göndermişler son durum şöyle istanbulda gözüküyor birazdan gümrükte takıldı diye iletişime de geçerler herhalde bekleyelim görelim

Location Date Local Time Activity
    Istanbul, Turkey 24/01/2013 10:59 Destination Scan
    24/01/2013 10:59 Import Scan
    24/01/2013 8:03 Arrival Scan
    Koeln, Germany 24/01/2013 4:20 Departure Scan
    24/01/2013 1:15 Arrival Scan
    Eindhoven, Netherlands 23/01/2013 22:59 Departure Scan
    23/01/2013 21:13 Origin Scan
    Netherlands 23/01/2013 13:08 Order Processed: Ready for UPS

Kargo takip nosu mail mi geldi yoksa sipariş numaranla seagatenin sitesinden mi aldın

• quote:

Orijinalden alıntı: low

Arkadaşlar dhl express kargo ile gönderiyoruz demişlerdi bugün mail geldi kargo ups expressle geliyormuş kargo takip numarası değişince haber vericeklermiş felan filan iade formunda hayla dhl express diye yazıyor bende mail atmıyorum artık 10 günde hiç cevab alamadım

Kargo takip nosu mail mi geldi yoksa sipariş numaranla seagatenin sitesinden mi aldın
  • quote:

quote:

quote:

Selamlar,

sanırım gönderdiğim diski dhl ile geri sevk etmişler mailden bir kesit şöyle

SHIPPING DATE: 01/22/13 CARRIER NAME: DHL EXPRESS
    TRACKING NUMBER: TBD
    LIN PRODUCT NUMBER PRODUCT DESCRIPTION SHP QTY
    --- --------------------------- ------------------------ ----------
    1 1BD142-302 ST500DM002 1

-----------
    TOTAL: 1

Yukarıdaki mesajımda DHL ile göndermişler dedik ama o mail seagate in ürün elimize geçti mailiymiş UPS ile göndermişler son durum şöyle istanbulda gözüküyor birazdan gümrükte takıldı diye iletişime de geçerler herhalde bekleyelim görelim

Location Date Local Time Activity
    Istanbul, Turkey 24/01/2013 10:59 Destination Scan
    24/01/2013 10:59 Import Scan
    24/01/2013 8:03 Arrival Scan
    Koeln, Germany 24/01/2013 4:20 Departure Scan
    24/01/2013 1:15 Arrival Scan
    Eindhoven, Netherlands 23/01/2013 22:59 Departure Scan
    23/01/2013 21:13 Origin Scan
    Netherlands 23/01/2013 13:08 Order Processed: Ready for UPS

mail olarak geldi

• Kargo takip numarası seagate UPS İLE ÇALIŞIYO kargolar bugün veriliyo!!!
    15 İNDE KARGOYA SEVKEDİLEN ÜRÜNLER
  • ups den mail geldi.gonderi takibiyle ilgili

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.