Şimdi Ara

Arızalı seagate disklerin garantiden değiştirilmesi. (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.215
Cevap
40
Favori
155.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Helal olsun PTT' ye 6 günde ürünü teslim etmişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

NO TARIH (Date) EVENT YAPILAN ISLEM ISLEM YERI (Process Place) OFIS (Event office)
    14/02/13 15:45 2013-02-14 15:45:04 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir TÜRKIYE
    14/02/13 15:45 2013-02-14 15:45:04 Send item to domestic location (Otb) Yurticinde sevk edildi TÜRKIYE
    15/02/13 14:22 2013-02-15 14:22:10 The item was forwarded to the destination country (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) TÜRKIYE
    19/02/13 08:47 2013-02-19 08:47:00 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi NETHERLANDS (Yurt Disi)
    19/02/13 21:51 2013-02-19 21:51:00 Send item to domestic location (Inb) Gönderi Yurt Içi Merkezine Sevk Edildi NETHERLANDS (Yurt Disi)
    20/02/13 04:31 2013-02-20 04:31:00 Send item to domestic location (Inb) Gönderi Yurt Içi Merkezine Sevk Edildi NETHERLANDS (Yurt Disi)
    20/02/13 12:20 2013-02-20 12:20:00 Deliver item (Inb) Gonderi teslim edildi (Gelen) NETHERLANDS (Yurt Disi)

HDD ' niz Seagateye teslim edilmiş :)

Hayırlısı olsun.

http://www.ptt.gov.tr/index.snet?wapp=internationalDeliveryTracking_tr

teşekkürlerr :)
    siteden bakTIM ALINMADI iptal edildi yazıyor

• Nasıl iptal edilmiş ?
  • Seagate tarafından alındı Size Gönderilecek Durum Fiyat

Hayır STORY STATION PLUS 5400 USB 1500 GB İptal edildi N/A
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeReNk_YoK

Seagate tarafından alındı Size Gönderilecek Durum Fiyat

Mail adresinizi kontrol edin oraya gelen seagate messajlarında ayrıntı yazılıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikiymaz

quote:

Mail adresinizi kontrol edin oraya gelen seagate messajlarında ayrıntı yazılıdır

hiç mail gelmedi
  • Mail ile mutlaka bilgi vereceklerdir. Mail veya Chat yoluyla bir sorun derim.
  • quote:

quote:

quote:

hiç mail gelmedi

arkadaşa katılıyorum bi mail at mailde rma numaranı bildir kullanıcı hatası olarak kabul edilmiş olabilir
  • quote:

Mail ile mutlaka bilgi vereceklerdir. Mail veya Chat yoluyla bir sorun derim.

mail attım bakalım
    2 gün olmuş atarlardı aslında şimdiye :(
    sipariş durumu açık diyor en üstte ama altta gönderdiğim gibi iptal edildi diyor :(
  • quote:

quote:

mail attım bakalım
    sipariş durumu açık diyor en üstte ama altta gönderdiğim gibi iptal edildi diyor :(

Pazartesiyi bekliceksiniz gibi duruyor hayırlısı olsun
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hiç mail gelmedi

arkadaşa katılıyorum bi mail at mailde rma numaranı bildir kullanıcı hatası olarak kabul edilmiş olabilir

yok aynı şikayetten daha önce değişim yaptılar 2 kez
    göndermeden öncede konuşmuştum aslında ama ne oldu acaba :(
    mail attım bakalım

• quote:

quote:

quote:

mail attım bakalım

bi de o var dmi doğru ya haftasonu :(
    belki yarında çalışıyorlardır inş yani
  • quote:

quote:

quote:

quote:

mail attım bakalım

Benimde arızalı çıktı gelen geri gönderdim kargo onlara ait ürünü bize gönderirken hızlı seçenekli gönderdiler ben göndericem dedin ups bilgilerini etiketi onlar hazırladı gönderdim yavaş seçenekli gitti

• Ürünü gümrüğe takılıp sorunu çözen var mı ? Ben hala bekliyorum haricim 19 şubatta gümrüğe takıldı ve 130 lira vergiyi ödemeyi reddettim, gönderenle irtibata geçin dedim. İş çözülecek gibi durmuyor. Yardımda bulunabilecek biri var mı acaba ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

mail attım bakalım

Benimde arızalı çıktı gelen geri gönderdim kargo onlara ait ürünü bize gönderirken hızlı seçenekli gönderdiler ben göndericem dedin ups bilgilerini etiketi onlar hazırladı gönderdim yavaş seçenekli gitti

Ürünü gümrüğe takılıp sorunu çözen var mı ? Ben hala bekliyorum haricim 19 şubatta gümrüğe takıldı ve 130 lira vergiyi ödemeyi reddettim, gönderenle irtibata geçin dedim. İş çözülecek gibi durmuyor. Yardımda bulunabilecek biri var mı acaba ?

Yardım

• DHL İLE ÇALIŞTIGI DÖNEMDE DDP ŞEKLİNDE GELDİGİ İÇİN TÜM MASRAFLARI GÖNDERİCİ KARŞILIYORDU ANCAK UPS İLE GELENLERİN MASRAFLARI GÖNDERİCİ TARAFINDAN ÖDENMEMİŞ OLARAK GELİYOR UPS TE 8 TANE HARDDİSKİM ÇÖP OLDU ALAMADIM GÖNDERİCİ İLE İRTİBATA GEÇİYORUZ DİYORLAR KABUL EDERSE SEAGATE MASRAFLARINI VERİYORLAR ETMEZLERSE YAPCAK BİŞEY YOK YA BİZ ÖDEYECEGİZ YADA İSTEMİYORUZ DİYECEĞİZ VE VAZ GEÇECEĞİZ BUNU SEAGATE YE BİLDİRMEK LAZIM RESMİ SİTESİNDE BİZ GÖNDERİRKEN TÜM MASRAFLAR BİZE ONLAR GÖNDERİRKEN TÜM MASRAFLAR SEAGATE YE AİT OLDUGUNU BEYAN ETMEKTEDİR.ASLINDA KONU İLE İLGLİ BUNLARI ÇÖZECEK BİRİNI BULSAK SÜPER OLURDU ASLINDA
  • DHL Daha iyidi, UPS Çakalın önde gideni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan2458

DHL İLE ÇALIŞTIGI DÖNEMDE DDP ŞEKLİNDE GELDİGİ İÇİN TÜM MASRAFLARI GÖNDERİCİ KARŞILIYORDU ANCAK UPS İLE GELENLERİN MASRAFLARI GÖNDERİCİ TARAFINDAN ÖDENMEMİŞ OLARAK GELİYOR UPS TE 8 TANE HARDDİSKİM ÇÖP OLDU ALAMADIM GÖNDERİCİ İLE İRTİBATA GEÇİYORUZ DİYORLAR KABUL EDERSE SEAGATE MASRAFLARINI VERİYORLAR ETMEZLERSE YAPCAK BİŞEY YOK YA BİZ ÖDEYECEGİZ YADA İSTEMİYORUZ DİYECEĞİZ VE VAZ GEÇECEĞİZ BUNU SEAGATE YE BİLDİRMEK LAZIM RESMİ SİTESİNDE BİZ GÖNDERİRKEN TÜM MASRAFLAR BİZE ONLAR GÖNDERİRKEN TÜM MASRAFLAR SEAGATE YE AİT OLDUGUNU BEYAN ETMEKTEDİR.ASLINDA KONU İLE İLGLİ BUNLARI ÇÖZECEK BİRİNI BULSAK SÜPER OLURDU ASLINDA

quote:

DHL Daha iyidi, UPS Çakalın önde gideni.

Aynen hocam benimde aynı şekilde upsta kaldı hdd. Alıcı masrafları ödemeyi kabul etmiyor, gönderenle irtibata geçilecektir diyor. Hala geçildiği falan yok. Sanırım alamayacağız. Almanın yolu yok mu acaba vergi vermeden ?

• VALLA BEN ÇOK UGRAŞTIM ANCAK ALAMADIM ? BİRİLERİ VBİŞEY BİLİYOR İSE PAYLAŞSIN VE SEAGATE YE YAZALIM DURUMU HALLETMESİ GEREKEN ONLAR UPS İLE GÖRÜŞTÜGÜMDE BUNLARIN GÖNDERİ TİPLERİ VARMIŞ BU VERGİLERİ ÖDENEREK GELEN PAKET OLMADIGI İÇİN BİZ BİŞEY YAPAMAZYIZ DİYORLAR BUNU SEAGATE GÖNDERİRKEN ÖDENMİŞ OLARAK GÖNDERMESİ GEREKİYOR BUNUN ÇÖZÜLMESİ LAZIM ÖNCELİKLE
  • garanti kapsamındakileri ödüyor zaten
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.