NO TARIH (Date) EVENT YAPILAN ISLEM ISLEM YERI (Process Place) OFIS (Event office) 14/02/13 15:45 2013-02-14 15:45:04 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir TÜRKIYE 14/02/13 15:45 2013-02-14 15:45:04 Send item to domestic location (Otb) Yurticinde sevk edildi TÜRKIYE 15/02/13 14:22 2013-02-15 14:22:10 The item was forwarded to the destination country (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) TÜRKIYE 19/02/13 08:47 2013-02-19 08:47:00 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi NETHERLANDS (Yurt Disi) 19/02/13 21:51 2013-02-19 21:51:00 Send item to domestic location (Inb) Gönderi Yurt Içi Merkezine Sevk Edildi NETHERLANDS (Yurt Disi) 20/02/13 04:31 2013-02-20 04:31:00 Send item to domestic location (Inb) Gönderi Yurt Içi Merkezine Sevk Edildi NETHERLANDS (Yurt Disi) 20/02/13 12:20 2013-02-20 12:20:00 Deliver item (Inb) Gonderi teslim edildi (Gelen) NETHERLANDS (Yurt Disi)
teşekkürlerr :) siteden bakTIM ALINMADI iptal edildi yazıyor
Nasıl iptal edilmiş ?
Seagate tarafından alındı Size Gönderilecek Durum Fiyat
Hayır STORY STATION PLUS 5400 USB 1500 GB İptal edildi N/A
quote:
Orijinalden alıntı: GeReNk_YoK
Mail adresinizi kontrol edin oraya gelen seagate messajlarında ayrıntı yazılıdır
quote:
Orijinalden alıntı: alikiymaz
quote:
Mail adresinizi kontrol edin oraya gelen seagate messajlarında ayrıntı yazılıdır
hiç mail gelmedi
Mail ile mutlaka bilgi vereceklerdir. Mail veya Chat yoluyla bir sorun derim.
quote:
quote:
quote:
hiç mail gelmedi
arkadaşa katılıyorum bi mail at mailde rma numaranı bildir kullanıcı hatası olarak kabul edilmiş olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: Extralarge
mail attım bakalım 2 gün olmuş atarlardı aslında şimdiye :( sipariş durumu açık diyor en üstte ama altta gönderdiğim gibi iptal edildi diyor :(
quote:
quote:
mail attım bakalım 2 gün olmuş atarlardı aslında şimdiye :( sipariş durumu açık diyor en üstte ama altta gönderdiğim gibi iptal edildi diyor :(
Pazartesiyi bekliceksiniz gibi duruyor hayırlısı olsun
quote:
quote:
quote:
quote:
hiç mail gelmedi
arkadaşa katılıyorum bi mail at mailde rma numaranı bildir kullanıcı hatası olarak kabul edilmiş olabilir
yok aynı şikayetten daha önce değişim yaptılar 2 kez göndermeden öncede konuşmuştum aslında ama ne oldu acaba :( mail attım bakalım
quote:
quote:
quote:
bi de o var dmi doğru ya haftasonu :( belki yarında çalışıyorlardır inş yani
quote:
quote:
quote:
quote:
Benimde arızalı çıktı gelen geri gönderdim kargo onlara ait ürünü bize gönderirken hızlı seçenekli gönderdiler ben göndericem dedin ups bilgilerini etiketi onlar hazırladı gönderdim yavaş seçenekli gitti
Ürünü gümrüğe takılıp sorunu çözen var mı ? Ben hala bekliyorum haricim 19 şubatta gümrüğe takıldı ve 130 lira vergiyi ödemeyi reddettim, gönderenle irtibata geçin dedim. İş çözülecek gibi durmuyor. Yardımda bulunabilecek biri var mı acaba ?
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Benimde arızalı çıktı gelen geri gönderdim kargo onlara ait ürünü bize gönderirken hızlı seçenekli gönderdiler ben göndericem dedin ups bilgilerini etiketi onlar hazırladı gönderdim yavaş seçenekli gitti
Ürünü gümrüğe takılıp sorunu çözen var mı ? Ben hala bekliyorum haricim 19 şubatta gümrüğe takıldı ve 130 lira vergiyi ödemeyi reddettim, gönderenle irtibata geçin dedim. İş çözülecek gibi durmuyor. Yardımda bulunabilecek biri var mı acaba ?
Yardım
DHL İLE ÇALIŞTIGI DÖNEMDE DDP ŞEKLİNDE GELDİGİ İÇİN TÜM MASRAFLARI GÖNDERİCİ KARŞILIYORDU ANCAK UPS İLE GELENLERİN MASRAFLARI GÖNDERİCİ TARAFINDAN ÖDENMEMİŞ OLARAK GELİYOR UPS TE 8 TANE HARDDİSKİM ÇÖP OLDU ALAMADIM GÖNDERİCİ İLE İRTİBATA GEÇİYORUZ DİYORLAR KABUL EDERSE SEAGATE MASRAFLARINI VERİYORLAR ETMEZLERSE YAPCAK BİŞEY YOK YA BİZ ÖDEYECEGİZ YADA İSTEMİYORUZ DİYECEĞİZ VE VAZ GEÇECEĞİZ BUNU SEAGATE YE BİLDİRMEK LAZIM RESMİ SİTESİNDE BİZ GÖNDERİRKEN TÜM MASRAFLAR BİZE ONLAR GÖNDERİRKEN TÜM MASRAFLAR SEAGATE YE AİT OLDUGUNU BEYAN ETMEKTEDİR.ASLINDA KONU İLE İLGLİ BUNLARI ÇÖZECEK BİRİNI BULSAK SÜPER OLURDU ASLINDA
DHL Daha iyidi, UPS Çakalın önde gideni.
quote:
Orijinalden alıntı: serkan2458
DHL İLE ÇALIŞTIGI DÖNEMDE DDP ŞEKLİNDE GELDİGİ İÇİN TÜM MASRAFLARI GÖNDERİCİ KARŞILIYORDU ANCAK UPS İLE GELENLERİN MASRAFLARI GÖNDERİCİ TARAFINDAN ÖDENMEMİŞ OLARAK GELİYOR UPS TE 8 TANE HARDDİSKİM ÇÖP OLDU ALAMADIM GÖNDERİCİ İLE İRTİBATA GEÇİYORUZ DİYORLAR KABUL EDERSE SEAGATE MASRAFLARINI VERİYORLAR ETMEZLERSE YAPCAK BİŞEY YOK YA BİZ ÖDEYECEGİZ YADA İSTEMİYORUZ DİYECEĞİZ VE VAZ GEÇECEĞİZ BUNU SEAGATE YE BİLDİRMEK LAZIM RESMİ SİTESİNDE BİZ GÖNDERİRKEN TÜM MASRAFLAR BİZE ONLAR GÖNDERİRKEN TÜM MASRAFLAR SEAGATE YE AİT OLDUGUNU BEYAN ETMEKTEDİR.ASLINDA KONU İLE İLGLİ BUNLARI ÇÖZECEK BİRİNI BULSAK SÜPER OLURDU ASLINDA
quote:
DHL Daha iyidi, UPS Çakalın önde gideni.
Aynen hocam benimde aynı şekilde upsta kaldı hdd. Alıcı masrafları ödemeyi kabul etmiyor, gönderenle irtibata geçilecektir diyor. Hala geçildiği falan yok. Sanırım alamayacağız. Almanın yolu yok mu acaba vergi vermeden ?
VALLA BEN ÇOK UGRAŞTIM ANCAK ALAMADIM ? BİRİLERİ VBİŞEY BİLİYOR İSE PAYLAŞSIN VE SEAGATE YE YAZALIM DURUMU HALLETMESİ GEREKEN ONLAR UPS İLE GÖRÜŞTÜGÜMDE BUNLARIN GÖNDERİ TİPLERİ VARMIŞ BU VERGİLERİ ÖDENEREK GELEN PAKET OLMADIGI İÇİN BİZ BİŞEY YAPAMAZYIZ DİYORLAR BUNU SEAGATE GÖNDERİRKEN ÖDENMİŞ OLARAK GÖNDERMESİ GEREKİYOR BUNUN ÇÖZÜLMESİ LAZIM ÖNCELİKLE