Kaleci: Sergio Romero (AZ Alkmaar)‚ Juan Pablo Carrizo (Real Zaragoza)‚ Mariano Andujar (Catania)
Defans: Nicolas Burdisso‚ Javier Zanetti (both Inter Milan)‚ Gabriel Heinze (Olympique Marseille)‚ Fabricio Coloccini (Newcastle United)‚ Nicolas Pareja (Espanyol)‚ Nicolas Otamendi‚ Sebastian Dominguez‚ Emiliano Papa (all Velez Sarsfield)
Orta Saha: Javier Mascherano (Liverpool)‚ Fernando Gago (Real Madrid)‚ Maximiliano Rodriguez (Atletico Madrid)‚ Jesus Datolo (Napoli)‚ Mario Bolatti (Huracan)‚ Juan Sebastian Veron (Estudiantes)‚ Sebastian Bataglia (Boca Juniors)
Forvet: Lionel Messi (Barcelona)‚ Sergio Aguero (Atletico Madrid)‚ Carlos Tevez (Manchester City)‚ Ezequiel Lavezzi (Napoli)‚ Diego Milito (Inter Milan)‚ Lisandro Lopez (Olympique Lyon)‚ Eduardo Salvio (Lanus)
Kaleciler: Julio Cesar (Inter Milan)‚ Vitor (Gremio).
Savunma oyuncuları: Maicon (Inter Milan)‚ Daniel Alves (Barcelona)‚ Andre Santos (Fenerbahce)‚ Filipe (La Coruna)‚ Lucio (Inter Milan)‚ Miranda (Sao Paulo)‚ Juan (AS Roma)‚ Luisao (Benfica).
Orta saha oyuncuları: Elano (G.Saray)‚ Julio Baptista (AS Roma)‚ Kaka (Real Madrid)‚ Gilberto Silva (Panathinaikos)‚ Josue (Wolfsburg)‚ Felipe Melo (Juventus)‚ Lucas (Liverpool)‚ Ramires (Cruzeiro)‚ Sandro (Internacional)
arjantin yener bence ... hem ihtiyaçları var hemde messileri var daha ne olsun ....
büyük maç tahminimce messi gene yoklara oynar
vay be Fenerbahçe Galatasaray yazıyor
quote:
Orijinalden alıntı: fenerlix07
Allahtan ikisi de aynı takımda, yoksa "Arjantin mi, Brezilya mı?" tartışmalarından durulmazdı
quote:
Orijinalden alıntı: cscageonly
quote:
Allahtan ikisi de aynı takımda, yoksa "Arjantin mi, Brezilya mı?" tartışmalarından durulmazdı
Beşiktaş'ta hakem olur artık
arjantin'in gruptaki durumu pek iyi degil kesin kazanması lazım.ama karşısında brezilya var.benim tahminim üst
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: cscageonly
quote:
Beşiktaş'ta hakem olur artık
Kendi verdikleri kararları da beğenmeyip, itiraz edebilirler
4 hakem de ayrı karar verebilir diyorsun yani o da güzel
Brezilya kaybetmez daha oturmu$ bir kadrosu var
en kötü berabere biter ama ben Brezilya'nin kazanacigini düsünüyorum
Bencede brezilya alır belli de olmaz ama
Arjantin alır.
Brezilya maça Joga Bonito modunda çıkarsa çok zevkli geçecek bir maç. 4-2, 4-3 gibi azgın skorlar çıkabilir ortaya her 2 taraf için de. Ama Brezilya maça kontrollü başlarsa Arjantin'in galibiyet şansı ortadan kalkar bence.
Ha, bir de Kaka, Messi'nin anahtarını alır diyorum.
vaybe hiç eski brezilya değil forvetlere bak
quote:
Orijinalden alıntı: Ozzié07
vaybe hiç eski brezilya değil forvetlere bak
Luis Fabiano konfederasyon kupasında çok formdaydı..