ntvyi uydudan izleyebiliyormuyuz arkadaşlar? Bizim ntvye genelde böle maçlarda şifre giriyorda?
Bi el atın yav
Puan Durumunuda yayınlarsanız sevinirim
çok sıkıcı bir maç olacak bence.
quote:
Orijinalden alıntı: rapture
çok sıkıcı bir maç olacak bence.
bence sıkıcı olmaz, arjantin yenmek zorunda, brezilyalıların kontra ataklarını da görebiliriz
Simdi Ntv de mac hakkında program yapıyorlar Programda Mert Aydın öyle bir anlatıyorki sanki sanarsın adam Arjantin de Brezilya da tribünlerden mac seyreden Arjantin lobisinden birisi sanarsın oysaki adam bloglardan forumlardan haber sitelerinden okudugu olayları haberleri yasamıs gormus gibi anlatıyor
messi akar
İlk onbirler bellimi ??
bir sitede buldum.. Acaba doğrumu
Brazil possible line-up: Julio César, Maicon, Lúcio, Luisão, André Santos, Gilberto Silva, Felipe Melo, Elano, Kaká, Robinho, Luis Fabiano
Coach: Dunga
Argentina possible line-up: Andújar, Zanetti, Otamendi, Sebá Domínguez, Heinze, Maxi Rodríguez, Mascherano, Verón, Dátolo, Messi, Tevez
Coach: Maradona
başladı.
Varmı gazozuna iddaya giren ben bu maçı brezilya kazanır diyorum
elano oynuyor
elano da andre santos da ilk 11'de
Brezilya çakar Arjantin bakar. Şu Arjantin taraftarına bak. Milli takımları içni bile besteleri var. Biz "ya ya ya şa şa şa Türkiye Türkiye çok yaşa" ' dan başka bir şey diyoz mu ?
Arjantin iyi bastırıyor
Veron 34 yaşında nasıl top oynuyor demirören bari şu adamı alsaydın da yıldız diye de biz yutsaydık
Elano asist yaptı
goooolllllll asist :ELANO
Asist Elano
Bu arada eleno tevezi doğradı bence kastı olarak vurdu