Madem Messi iyi oynadı o zaman devam etsin iyi oynamaya buysa eğer onun oynayacağı oyun. Diğer oyunculara göre iyiydi derseniz anlarım, ama Messi gibi değildi dün.
düşüncene saygı duyuyorum senin kendi görüşün bu bana göre dün messi harikaydı
Messi gayet iyi oynadı dün ama tek kişiyle olmuyor o kadar forvet koymuşlar adam gibi organizasyon yok defansı geçemedi arjantin
quote:
Orijinalden alıntı: DMUKKS
Messi gayet iyi oynadı dün ama tek kişiyle olmuyor o kadar forvet koymuşlar adam gibi organizasyon yok defansı geçemedi arjantin
kendi başına brezilya milli takımının defansıyla savaştı.maiconu falan maymuna çevirdi sahada.
Messi Messi Messi.
Arkadaş adam tek başına iyi oynadı. Milli takımda Kaka daha etkin bir oyuncu. Kötü de oynasa iyi de oynasa takımını oynatan adam olduğu için her daim sonuca etkiyor. Takımının performansını da yükselten bir oyuncu. Ama Messi henüz öyle değil.
2010 WC Messi'nin değil de Kaka'nın turnuvası olacak bence.
Not: Arjantin'in golü de organize bir gol değildi. Hatırlatmak isterim.
kaka klasik brezilyalılar gibi deiğil şova yönelik oynamıyor tribünleri hareketlendirecek hareketler yapmıyor, düz bir futbolcu gibi oynuyor direk skora etkili oynuyor, bu takımı açısından çok iyi tabi ama kendisi için bence hiç iyi değil
quote:
Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç
kaka klasik brezilyalılar gibi deiğil şova yönelik oynamıyor tribünleri hareketlendirecek hareketler yapmıyor, düz bir futbolcu gibi oynuyor direk skora etkili oynuyor, bu takımı açısından çok iyi tabi ama kendisi için bence hiç iyi değil
bu yüzden zaten ronaldinho ve cristiano ronaldo kadar ün toplayamadı
şimdiki çocukların ağzında ya ronaldo var ya ronaldinho
quote:
Orijinalden alıntı: pesindeyiz1481
Brezilya kaybetmez daha oturmu$ bir kadrosu var
en kötü berabere biter ama ben Brezilya'nin kazanacigini düsünüyorum
ben demistim
quote:
Orijinalden alıntı: RMF-LMF
quote:
Birde Messi var, yazık geçmişler playstation karşısına ona buna çalım atıyorlar messi ile işte...
Kaka hem Messi'den, hem Ronaldo'dan iyi futbolcudur bana göre.
quote:
quote:
Ronnie tribünler oynardı evet doğrudur ama iyi oynadığında takımı hep kazanmıştır. Bencil değildir, show yapar, asist yapar, gol atar. Tabi bunlar 2-3 yıl önceydi.
quote:
işte kakayı sevenler ronaldoyu sevenler gibi değil yani genelde bazıları "biri çıksın 40-50 hareket yapsın biz izleyelim tarzı" bazıları ise "takım oynasın yetenekli adamsa nokta pasıyla kalitesiyle paylaşımcı kişiliğiyle takımı pozitif etkilesin."
ben 2. kısımdan yanayım.zaten eğer artislik istiyorsam bi yerden sokak futbolu videoları bulur izlerim ya da plaj futbolu izlerim.
arda da mesela çoğu milli maç beni kanser eder. çünkü 1. kısımdan yana.
quote:
Orijinalden alıntı: To die
quote:
quote:
Ronnie tribünler oynardı evet doğrudur ama iyi oynadığında takımı hep kazanmıştır. Bencil değildir, show yapar, asist yapar, gol atar. Tabi bunlar 2-3 yıl önceydi.
ronaldinhoya büyü yaptılar galıba yeteneğini kaybetti adm tahtına ronaldo geçti
Yalnız oyuncuların popülerliğinde özellikle kulübün ve ana sponsorların da çok etkisi var.
Son 4 senede ŞL'nin kralı olup da hakettiği ilgiden daha azını (daha doğrusu diğerlerine göre nispeten azını) gören Kaka oldu:
Ronaldinho dünyanı en fazla taraftarı olan kulübünde dünyanın en popüler markasını giyiyordu ve kişisel sponsoru yine Nike idi. C. Ronaldo için de Ronaldinho ile benzer durum söz konusuydu. Messi'nin tek farkı kişisel olarak Adidas tercih etmesi. Ama Milan'ın taraftar sayısı Barça-ManU düzeyinde değil. Adidas da bence daha kaliteli olmasına rağmen reklam konusunda kesinlikle Nike kadar başarılı değil.
elano nun ayağına kurban
quote:
Orijinalden alıntı: Legend10
Evet birçok yıldızı, yıldız adayını izleyemedik. T.D. tercihleri bizdekinden daha da garip, adam Tekke'yi almadı diye yerden yere vuruldu.. Pato yok sahada, Agüero yedek başlıyor.. Yorumsuz.
maradona nın yerden yere vurulmadığını nerden biliyorsun
ayrıca maradona sıradan bi td den farksız belki o bile etmez
eğer brezilya yenilseydi ve durumlar kritik olsaydı onlar da bişeyler bulurdu bu işler böyle
berezilya arjantine biraz büyük geldi
quote:
Orijinalden alıntı: berezilya
berezilya arjantine biraz büyük geldi
İyi ki nickin berezilya hemen nickinle bağdaştır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme