Şimdi Ara

arjantine yol arkadaşı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
4.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla dostum su an 35 yasındayım ama 24 yasında aynı senın gıbı (tırsa tırsa)amerıkaya gıttım superdı ıstanbulda 10 yıllık vıze verdıler tc de ama usa topraklarında 6 ay verılıyor ılk 2 yıl hem gunluk 90 dolara boyacılık alıyordum aksamları barlar eylenceler sonra doyuma ulasıyorsun bır bakıyorsun hıc orada arkadaslık yok yanındakıler ya kacaklar aksam 19 da evden hayatta dısarı cıkmazlar ve belescıler(bılen anlar benım demek ıstedıgımı )))yada dost gıbı davranıp senın dalagını bobregını ogrenıp nasıl faydalanırım dıye dusunen parazıtlerdır sebebı basıt teksın aılen yok herzman sana takılmak ısterler nasıl olsa bekar evı muhabbetı...benım gıbı sert ısen kovarsın kafan rahat eder ama tek basınada kafayı yersın kız arkadas bulursun oda ılk zamanlar guzel sonra tadı kacar ...............eeee 3 yıl gecmıstır para sorunu yok tamam ama bırseyler eksık aıle yav baban annen ne bılıyım sokak takı cocukluk arkadasın yok sabah gıt aksam gel kahvahane yok yada sokak basında muhabbet ettıgın arkadaslar yok her aksam yemek saatı gelınce ulen bugun ne yıyecem hanburgerden bıktım bır kurufasulye yapan olsada yesem gıbı cok basıt gozuken ama her aksam tekrarlanan sulu yemek ozlemıde ayrı bır dert.....sakın yanlıs anlama gıtt ama bır ıkı yıl sonrada don cok zevklı ama tadında tc gırısken olduktan sonra her yerde ıs yaparsın bak bukadar yazmam degerını bıl ....arjantını gec azerbeycana bak asıl fırsatlar orada.......vızede sorun yok 90 gun gıt bır dene kendını

• dostum seni anlayabiliyorum biraz macera,birazda içinde bulunduğun ortamdan kaçmak istediğini anlayabiliyorum, çünkü bende aynı evrelerden geçtim.eyer direyetli ve zeki biriysen başarıya ulaşabilirsin.

ama senin gibi hayallerle(seni kastetmiyorum iraden zayıfsa düşebşileceğin durumlara örnek olarak yazıyorum) yurt dışına gidip sokaklarda yatan,zevki sefaya dalıp benliğini yitiren,alkolık,uyusturucudan mahvolmuş çok adam tanıdım.Ama içlerinde öğle adamlar vardıki gerçekten kafası çalışan,şimdi süper durumdalar.hani derler ya ''yat,kat vb" herşey var adamlarda.ama o durumlara gelebilmek için it gibi çalışmışlar, ne iş olsa yapmışlar,doğru zamanda doğru işi yapmışlar yani.ama belli bi süre sonra sıkıyor be yurt dışı adamı bıkıyor insan.kültür farkı,dil ,alışkanlıklar vs hiçbirzaman kendi ülken gibi olmuyor yani illaki memleketi özlüyceksin öğle kolay deyil sonradan gidip de yurt dışında yaşamak.

demem oki eğer ben her zorluğa dayanırım,iti ile uğursuzu iile uğraşırım,sokaklarda bile yatsam benim için sorun değil dersen.git ve gör her şey tecrübedir insan için.belki dğru zamanda doğru yerde olcaksın ve başarıyı yakalıycaksın. kimse bilemez bunu ve ilerde hiç olmazsa denedim ama olmadı deyip dönebileceyin bir ülken var.Bilmem anlatabildimmi,keşke 7 sene önce yazsaydın bu yazıyı çıkar gelirdim seninle (iki ay sonra dönerdim o ayrı)

bu tarz durumlarda bekarsan, arkanda bırakacak çoluk çocuk yoksa,cesaret ve zeka birleşirse iyi bir araştırmadan sonra ( gidilecek ülke, dil konusu vize durum vb) neden olmasın.ama sana bir tavsiye eğer hakikaten gideceksen hedefini kesin olarak belirle ve gideceğin ülkenin dilini en az günlük konuşmaları anlayacak kadar öğrenmeye bak.

• git ama dikkatli ol.. hersey hayal ettigin gibi olmicak ama buna %100 emin ol.
  • Kore'ye gidelim senle al götür beni buralardan bi daha da dönmeyelim
  • Zamanında kız arkadaşımla amerikaya gidicektim, herşeyi geride bırakıpta.
    Ama herşeyi geride bırakamadım, bunu kaldıramadım, bu kadar bencil olamadım.
    Ama hayatta tek başıma olsaydım çoktan gitmiştim hiç bilmediğim yerlere.
  • behlül bile gidemedi sen nereye gidiyon...
  • gercekten matematıkcısen her yol sana parıs..herhangıbır ulkede sorun yasamazsın.
  • Panama iyi diyorlar. Geçenlerde bir haber okummuştum, orada bile dönercilikle uğraşan tek-tük Türk varmış.
  • ben bulgaristan doğumluyum bu yuzdendde çift vatandaşım, şu üniversite bir bitsinde bende düşünüyorum bir başka memlekete gitmeyi..nereyi önerirsiniz avrupada? hollandayı görmek istemişimdir hep ama gay değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bawer_0138

behlül bile gidemedi sen nereye gidiyon...

hahahahahahahhahha
  • Switzerland
  • donanım forum uyelerının kaliteli insanlar olduğunu biliyordum...Bu yuzden ilanı bu siteye verdim...Hepiniz çok saolun arkadaslar...Fırsat buldukca hepinize tek tek özelden msj atıcam...Benimle aynı evrelerden geçmiş arkadaslar gördüm burda.Yüklemleri özneleri benimkiyle aynı...Cok fazla nette zaman gecıremıyorum malum para bırıktırmemız lazım bunu ıcınde daha cok calısmak lazım...Gitmeden once kalacak yeri filan herseyı ayarlıcam..google earth den fotografları alıcam yol sokak cevreyı hafızama alıcam...bana gereklı ıspanyolcayı ezberlıcem yada konusan bı cep bılgısayarı...aradıgım sey cok para degıl rahat bı yasam .Buranın cılesını cok cektık bırazda oraların cılesını cekmeye deger bence...Hayat cok kısa yaslandıgımda hayatımı fılm serıdı gıbı gozlerımım onunden geciriken dram filmi izlemek istemiyorum...
  • Küba ya giderdim bence
  • Hocam seni cok iyi anliyorum...Ben de cogu zaman kacik gitmek istiyorum buralardan...Bu cevreden uzaklasmak istiyorum...

Bence Arjantin dogru tercih...Yasam sartlari olarak Turkiye'ye benziyor ve uzaklasmak istedigin cevreden yeterince uzakta oluyorsun =)

Umarim hayal ettigin yerlerde olursun...

• quote:

Orijinalden alıntı: fubo

dostum seni anlayabiliyorum biraz macera,birazda içinde bulunduğun ortamdan kaçmak istediğini anlayabiliyorum, çünkü bende aynı evrelerden geçtim.eyer direyetli ve zeki biriysen başarıya ulaşabilirsin.

ama senin gibi hayallerle(seni kastetmiyorum iraden zayıfsa düşebşileceğin durumlara örnek olarak yazıyorum) yurt dışına gidip sokaklarda yatan,zevki sefaya dalıp benliğini yitiren,alkolık,uyusturucudan mahvolmuş çok adam tanıdım.Ama içlerinde öğle adamlar vardıki gerçekten kafası çalışan,şimdi süper durumdalar.hani derler ya ''yat,kat vb" herşey var adamlarda.ama o durumlara gelebilmek için it gibi çalışmışlar, ne iş olsa yapmışlar,doğru zamanda doğru işi yapmışlar yani.ama belli bi süre sonra sıkıyor be yurt dışı adamı bıkıyor insan.kültür farkı,dil ,alışkanlıklar vs hiçbirzaman kendi ülken gibi olmuyor yani illaki memleketi özlüyceksin öğle kolay deyil sonradan gidip de yurt dışında yaşamak.

demem oki eğer ben her zorluğa dayanırım,iti ile uğursuzu iile uğraşırım,sokaklarda bile yatsam benim için sorun değil dersen.git ve gör her şey tecrübedir insan için.belki dğru zamanda doğru yerde olcaksın ve başarıyı yakalıycaksın. kimse bilemez bunu ve ilerde hiç olmazsa denedim ama olmadı deyip dönebileceyin bir ülken var.Bilmem anlatabildimmi,keşke 7 sene önce yazsaydın bu yazıyı çıkar gelirdim seninle (iki ay sonra dönerdim o ayrı)

bu tarz durumlarda bekarsan, arkanda bırakacak çoluk çocuk yoksa,cesaret ve zeka birleşirse iyi bir araştırmadan sonra ( gidilecek ülke, dil konusu vize durum vb) neden olmasın.ama sana bir tavsiye eğer hakikaten gideceksen hedefini kesin olarak belirle ve gideceğin ülkenin dilini en az günlük konuşmaları anlayacak kadar öğrenmeye bak.

cok guzel ıfade etmişin duyguları saol...kaybedecek 3 5 kurus paradan baska hıc bırseyım gercekten en kotu ıhtımalle gerı dondugumu farz etsek snırım edınecegım tecrube parayla satın alınmaycak bır tecrube olur yasımın da cok buyuk olmadıgı hesaplandıgında edınecegım tecrubenın bana gerı para olarak donmesı kuvvete muhtemel....

• quote:

Orijinalden alıntı: bruft_

Kore'ye gidelim senle al götür beni buralardan bi daha da dönmeyelim

birader o nasıl msj öyle? millet ibne sanıcak bizi kendine gel
  • Hocam düşüncene saygı duyuyorum,hatta çok güzel birşey ama sormak istiyorum izninle.

Ailen varsa ne diyor bu işe?Ya da aileni özlemeyecek misin? Kız arkadaşın yoktur.Kardeşin falan?Ağabeyin,ablan?Kötü birşey anımsatmamışımdır umarım,eğer öyleyse özür dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akglsercan

Hocam düşüncene saygı duyuyorum,hatta çok güzel birşey ama sormak istiyorum izninle.

Ailen varsa ne diyor bu işe?Ya da aileni özlemeyecek misin? Kız arkadaşın yoktur.Kardeşin falan?Ağabeyin,ablan?Kötü birşey anımsatmamışımdır umarım,eğer öyleyse özür dilerim.

gemileri yaktım birader!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.