ben andreamda priest acmak istiyom iyi olur mu cvp lütfen
debufcu ol gelene malice gidene parasit salla çok güzel olur
1. andream değil ardream 2. yeri değil.
57 ol buffer ol . Townda otur . Buff ac cure filan ver .. npLer gelsin.. Gayet iyi olursun ama zevk almassın çok sıkar int & buffer priest . Int olup healler + rez olursan biraz zevkli olabilir. :)
yaw prıest her yerde ıs yapar ama bp deılsen cnn sıkılır habıre townda buff wer otur bence cok sıkcı nasl oynuorlar townda prıestle anlamıorum... prıest acarsan eglenmek ıstırosan party heal ol partyle beraber gıt oyunun tadını cıkart derım ben sana
saolun
bn ce de priest cok sıkar senı sureklı buff ac wer nasıl katlanıolar anlamıorum bana göre oyunun ılk amacı zevk sonra np prıestlrtı kasması kolay ama zevklı deıl bn ce acaksanda battle prıest ac
battle priest olarak aç
de buff ve int ci olsam surekli pk cıkarım canım sıkılmaz dimi böle iyi olmaz mı?
ardream priest ten zevk alamassin (kendimden biliyorum) 62 ol bi o zaman anlarsin :D
Ben priestken buffer olsamda oturmazdım. Sonuçta orda sadece kendini heallesen bile işe yarıyorsun. Partindeki adamlara vurucaklarına sana vuruyolar. Debuff yerlerse cure buff atarsın. Ama partide mage olması lazım yoksa buff vermek için town çekmek gerekiyor. E kötü partide herkes dağınık dolaştığı ve habire biri öldüğü için bufferın townda oturmaktan başka şansı kalmıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: Disaster_TR
ardream priest ten zevk alamassin (kendimden biliyorum) 62 ol bi o zaman anlarsin :D
Evet arddream priest pek zevkli olmaz.
quote:
Orjinalden alıntı: drake.eren
quote:
neden olmasın ki dizcen charını paşalar gibi dd25 dd40(kalkan) chitn set 8 veya fp set 8,eline +7 sh,kalkan olarak +7 dol,+7 ss ,+7dread alıcan takılarıda güzel dizicen sonra milleti peşine takıp tur düzenliycen ardreamda
bide debuff malice açıcan tmmdır
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: 0Mæ®
quote:
quote:
neden olmasın ki dizcen charını paşalar gibi dd25 dd40(kalkan) chitn set 8 veya fp set 8,eline +7 sh,kalkan olarak +7 dol,+7 ss ,+7dread alıcan takılarıda güzel dizicen sonra milleti peşine takıp tur düzenliycen ardreamda
oo i olur
quote:
quote:
quote:
62 skılı çakmadıktan sonra pek anlamı olmuyor bence bp nın
quote:
Int Priest Olarak Benım Yerıme Yazmış Stn Bp Olcaksan Alacağın 3 Item Var Paper Dd + Ske Belt + Hb +7 Tak Bunları Tormentci 0l Yada 192O HeaL Lasım Dersen Debuff + 192O Ac Super 1 Priest Olursun 3 Skıll Comboyu Bılıosan
Neden olmasın...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme