Şimdi Ara

ARK: Survival Evolved

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beraber oynaya bilcegimiz arkdaşlar arıyoruz Raidcall kullanmaktayız şuan 3 kişiyiz bencil olmayan, saygılı olan +18 yaş üstü arkdaşları bekliyoruz
    Ark dan bahsedersek hayatta kalma oyunu diyebiliriz kısacası....
    Raidcall : 11054875 oda numarası gelmek isteyen Ardaşlar uğrasın .

Temel Kurallar -
    Saygı
    Saygı
    saygı....

• Güncel oyun biraz yüksek donanım istiyor haberinize.
  • Hangi serverda oynuyorsunuz?

Ben şu an 225 teyim.

Bi türk serverına girmiştim oyun başı ama adminler kendilerini ve arkadaşlarını direk 60 a yükseltti. Sağda solda üstü cıplak yumrukla bizi öldürmeye calısan adamlar görünce bıraktım o serverı.

Bu yüzden unoffical serverlarda hele hele türk serverlarında oynamayı düşünmüyorum. Malesef herkezin Türk oldugu bi yerin moku çıkıyor. Eline pickaxe alıp saldıran sonra ölünce ana avrat küfür eden adamlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iCb4uC -- 17 Haziran 2015; 18:40:25 >
  • 191 deyiz kardeş raidcall varsa gell 11054875 konuşur sohbet ederiz biraz. Malesef türklerin oldugu yerde bende oynamıyorum çocuk çocuk hareket ediyorlar.
  • Güncel
  • Leveller kaç eğer çok yüksek değilse bende gelebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Levelimizin pek önemi yok yüksek olmakla en yüksek benim 53 :D öteki arkdaş 30 larda diğer 25 lerde 3 kişiyiz 5-6 kişi olunca konuları kapatcam lvl zor deil günde 5-10 level alıyorsun rahat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Game-anime -- 19 Haziran 2015; 13:21:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARK: Survival Evolved [ANA KONU]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyun çok güzel ama 7850 i52500 k ile oynanmıyor optimizasyon berbat
  • Aynen :D optimasyon berbat düzeltmeleri gerek günde 2 patch atıyorlar nafile fps azalmakta xD
  • Raidcallı kaydettim. Hangi bölgedesiniz ona göre acayım bende bulmak zor oluyor sonra :) Birde genelde aktif oldugunuz saatleri yazarsanz bende ona göre ayarlarım kendimi.
  • ben 11-den gece ye kadar açığım :D
  • Güncel + yeni açılan bir servera geçmeyi düşünüyoruz gelen olursa tabi
  • Ben Tree Of Life oynuyordum ama bayağı yalnız kaldım. Ark satın alsam mı diye düşünüyordum geneçnlerde 40 tl ye düşmüştü fiyatı.. Bu seferde yalnız kalır mıyım acaba düşüncesi ile henüz satın almadım oyunu.

Şimdi baktım fiyatı 50 TL olmuş. Erken erişim oyunu için çok fazla bu fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 23 Haziran 2015; 19:16:29 >
  • ben de alacaktım kimse yok diye vazgeçtim açıkcası. alabilirim tekrardan ama 50 lira gerçekten çokmuş.
  • Dün gece baktım indirime girmiş oyun satın aldım. Ama o kamera sallanması yüzünden midem bulandı oynayamadım.
  • Treth kullanıcısına yanıt
    alışırsın bence biraz daha dene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.