Şimdi Ara

ARK: Survival Evolved almalımıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Steamde yaz indirimleri başladı ARK: Survival Evolved oyunu hoşuma gidiyor fiyatı şuan 45 tlden 26,95tl düşmüş sizce almalımıyım daha fazla bekleyip 20 tl altı düşmesini beklemeliyim?

• Maddi olarak bir şey diyemem ama ARK çok fazla optimizasyon sorunu olan tuhaf bir oyun. İlginç birşekilde benim bilgisayarımda kasıyor. Şimdi grafikleri düşürüyorsun ordan kısıyorsun burdan kısıyorsun ARK ın atmosferi direk gidiyor sönüyor. Benim bilgisayarın özellikleri ise i54440, 8gb 1666mhz ram, hd6950 ekran kartı. Bu sistemde çok fazla zorluyor beni. Dediğim gibi bilgisayarın iyi ise al oyna çokda güzel oyun eğlenceli.
  • Optimizasyon sıkıntısı var diyorlar ama dinozorları ve o çağı seviyorsan alabilirsin.
  • Oyun baslarda cok cok guzeldi. Optimizasyonu filan gozun cok gormuyordu. Ama son haliyle sacma sapan bir oyun oldu oyunun guzel yani bir yere ev kuruyor dinazor egitiyordun. Ayri bir atmosfer vardi ancak adamlar fazla ilgiyi gorunce(ki kendileride soyledi bu kadar ilgi beklemiyorduk diye) sacma sapan yamalar getirmeye basladilar. Bence oyunun dogasi bozuldu. Yuzen binalar mi dersin, dinazorlarin sirtina kurulan binalar mi dersin hos durmuyor. Ayrica oyunu oynayabilmen icin yeni acilmis server bulman lazim yoksa adamlar verdigin her kurusa isyan ettirirler. Sahsi kanaatim 1 sene once oynasan efsane oyundu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye wipe gelmiyormu serverlara

• quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Niye wipe gelmiyormu serverlara

Wipe bi kere denk geldim ondada bir ise yaramadi. :) Bu oyunun wipe mantigi sadece yapilari siliyor. Hayvanlarin hala yasiyor. Hayvami egitmesi cok uzun surdugu icin silmiyorlar sanirim ama mesela tas toplayacaksin elle birer birer topluyorsun hayvanla 30ar 30ar adamin hayvani silinmemis bir gunde sen yeni baslasan sana bir haftalik fark atiyor.

• Enteresan ilk defa wipedan sonra silinmeyen bir oyun duydum :) Peki oyunda ölme 0 dan başlama vs gibi şeyler yokmu ?

MMoRpg gibi mi yani oyun kastın hayvanı vs öldügünde hiçbireşyin gitmiyormu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARK: Survival Evolved [ANA KONU]
    10 yıl önce açıldı
    Ark: Survival Ascended
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Enteresan ilk defa wipedan sonra silinmeyen bir oyun duydum :) Peki oyunda ölme 0 dan başlama vs gibi şeyler yokmu ?

MMoRpg gibi mi yani oyun kastın hayvanı vs öldügünde hiçbireşyin gitmiyormu

Öldugunde her seyin oldugun yere dusuyor.

• e hayvanlar gitmiyor dedigine göre düşmesinin önemi yok hemen toplanıyor gene ? yani dayz vb oyunlardaki gibi tamamen 0 dan başlamıyorsun senin yazdıgından anladıgım kadarı ile ?
  • quote:

e hayvanlar gitmiyor dedigine göre düşmesinin önemi yok hemen toplanıyor gene ? yani dayz vb oyunlardaki gibi tamamen 0 dan başlamıyorsun senin yazdıgından anladıgım kadarı ile ?

Ben gecen yaz mayistan ekime kadar filan oynadim. Oyuna her gun yama geliyordu. Zaten en son kis yamasi geldi cok buyuk o zaman wipe yedi oyuna girdigimizde tum yapilarimiz gitmis ama dinazorlarimiz duruyordu. Uzerinden bir yila yakin gecti. Sanmiyorum ama wipe sistemi degismiste olabilir degismediyse boyle ve evet dediginiz gibi dinazorla cok cok daha hizli gelisilir. Olay su sekilde mesela odun meyve vs toplamak icin bir mamut yakalamaniz lazim. Mamut 5 dakikada binden fazla odun toplar. Yeni baslayan bir oyuncu(kibble yani ozel yumurtayla sure azaltiliyor onun icinde dinazorunuz olmali) girer girmez sadece yapi hayvanlarini tutsa ki 1 lvlde tutmasida korumasida imkansiz ancak sadece 1 mamun bile 6 saatte yakin bir surede tutulur. Bunun yaninda demir, tas vs toplayan hayvanlarida tutmaniz lazim. Kisacasi bence wipe sistemi ise yaramazdi. Yeni basliyorsaniz yeni server bulacaksiniz yoksa bosa oynarsiniz.

• quote:

e hayvanlar gitmiyor dedigine göre düşmesinin önemi yok hemen toplanıyor gene ? yani dayz vb oyunlardaki gibi tamamen 0 dan başlamıyorsun senin yazdıgından anladıgım kadarı ile ?

Siz tek bir sefer ölmeyi sordunuz sanirim. Dinazorunuz ölürse gider yeniden tutmaniz gerekir. Siz ölürseniz yatak koydugunuz yerde dogarsiniz yalnizca ölürken cantanizda olanlar yok olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.