Şimdi Ara

ARK: Survival Evolved [ANA KONU] (95. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.967
Cevap
25
Favori
150.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Offical PVE Oynayan var mı ? 2 kişiyiz yaşlar 27 ve 29 Ara vermiştik En son yaptığımız Full metal Base Şu oynamak isteyen yada hazırda Offical PVE oynayıp Tribe'a arkadaş arayan var ise ulaşsın island'da Tüm Mağaraları ve Boss'ları yapmışlığımız var defalarca Base de Şuydu:
    ARK: Survival Evolved Wiki
    Tribe:Dune
    https://ark.gamepedia.com/Tribe:Dune

• Bu oyun The Long Dark gibi yalnız başına oynanır mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • açılmadı yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mandalorian

Bu oyun The Long Dark gibi yalnız başına oynanır mı?
    Oynayabilirsin Ofline ve Online PVE veya PVP tek yada 10 kişi ile oynyabilirsin oyunun 4 offical 50 den fazla unoffical haritası var Dengeli bir harita olan offical Ragnarok haritasını öneririm Boss'u bile en kolay harita Dün Offical server'da Alpha Boss yani en Zor olan hard Bossu kestik biz ama The Long Dark ziyade oyun biraz kasabilir ve çok sayıda BUg ile karşılaşabilirsin Mesela 35mbit netim olmasıan ve Asus en pahalı modemlerinden birini kullanmama rağmen sık sık Serverları Bulamıyor ve bağlanamıyorum o yüzden onları şimdiden benimse başlamadan çok bug ve crash alıcaksın. "SORUN SENDE" diyebilecke arkadaşlara sistemim Win10 orj. son sürüm. i7 32 gb ram ve GtX 1070 ve NET'imde gayet iyi sorunun benden olduğunu sanmıyorum sonuçta 1200 tane oyunum var ve 1199'unda her birini tek tek oynamam rağmen hiç birinde bu denli bug, Crash veya bağlanma sorunu yaşamadım Modeme ARK Portlarını açtım bir sürü DNS, VPS, VPN REset Format v.s. v.s. v.s. herşeyi denedim ve hiç biri çözüm olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Atreides52

Oynayabilirsin Ofline ve Online PVE veya PVP tek yada 10 kişi ile oynyabilirsin oyunun 4 offical 50 den fazla unoffical haritası var Dengeli bir harita olan offical Ragnarok haritasını öneririm Boss'u bile en kolay harita Dün Offical server'da Alpha Boss yani en Zor olan hard Bossu kestik biz ama The Long Dark ziyade oyun biraz kasabilir ve çok sayıda BUg ile karşılaşabilirsin Mesela 35mbit netim olmasıan ve Asus en pahalı modemlerinden birini kullanmama rağmen sık sık Serverları Bulamıyor ve bağlanamıyorum o yüzden onları şimdiden benimse başlamadan çok bug ve crash alıcaksın. "SORUN SENDE" diyebilecke arkadaşlara sistemim Win10 orj. son sürüm. i7 32 gb ram ve GtX 1070 ve NET'imde gayet iyi sorunun benden olduğunu sanmıyorum sonuçta 1200 tane oyunum var ve 1199'unda her birini tek tek oynamam rağmen hiç birinde bu denli bug, Crash veya bağlanma sorunu yaşamadım Modeme ARK Portlarını açtım bir sürü DNS, VPS, VPN REset Format v.s. v.s. v.s. herşeyi denedim ve hiç biri çözüm olmadı.

Alıntıları Göster
    Eğer alırsam PS4'e almayı düşünüyorum, daha stabildir sanırım.

• beyler oyunun single playerını oynamak istiyorum hatta başladım. tek başıma oynamayı seviyorum ben. yalnız şöyle bi durum var ne yapacağımı bilmiyorum yani oyun nasıl oynanır manasında değilde. tabi çok iyide bilmiyorum başlangıç sevindeyim diyelim.

görev sistemi gibi bişi olmadığı için yani şunu yap bunu yap diyen yok oyunda dolayısıyla bilen birisi bana neler yapmak lazım, zindan vs varmı? bosslar varmı, ulaşılması gereken amaçlar vs gibi bi bilgilendirme yapabilirmi? kendi kendime bi görev silsilesi oluşturup ona göre oynamak istiyorum.

kendi çapımda bildiğim içerikler:

tüm beaconları açablir hale gelmek.
    tüm engramları açmak.

bunun gibi görev olarak yapabileceğim şeyleri yazarsanız çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0ket

beyler oyunun single playerını oynamak istiyorum hatta başladım. tek başıma oynamayı seviyorum ben. yalnız şöyle bi durum var ne yapacağımı bilmiyorum yani oyun nasıl oynanır manasında değilde. tabi çok iyide bilmiyorum başlangıç sevindeyim diyelim.

görev sistemi gibi bişi olmadığı için yani şunu yap bunu yap diyen yok oyunda dolayısıyla bilen birisi bana neler yapmak lazım, zindan vs varmı? bosslar varmı, ulaşılması gereken amaçlar vs gibi bi bilgilendirme yapabilirmi? kendi kendime bi görev silsilesi oluşturup ona göre oynamak istiyorum.

kendi çapımda bildiğim içerikler:

tüm beaconları açablir hale gelmek.
    tüm engramları açmak.

bunun gibi görev olarak yapabileceğim şeyleri yazarsanız çok sevinirim.
    Oyun Kısaca Minecraftin çok ileri seviyesi gibi diyebiliriz bir görev veyahut amaç yok kısaca hayatta kalmak diyebiliriz kendi amacını kendin belirliceksin ENGRAM'ları ve Explorer Note Dossier'leri toplayarak karakterini geliştirebilirsin ENGRAM'lar lvl atladıkca açılmakta max lvl 120 sanırım kafat 100'ün üstüne geçmek için Tüm Bossları Broothmother,(örümcek kralice), Megapithecus(kingkong)Dragon(ejder)zorlukları Gamma(easy), Beta(Medium), Alpha(hard) Bunların hepsini kesmeden 100 ün üzerine eğer ayarlarda oynamadıysan çıkmazsın mesela Easy de hepsini kesince 100+5=105 e çıkma olasılığı vericek sana sende lvl atlıcaksın Craft ve Build seven biri isen Binalar yapılar yapabilirsin kısacası amaç bunlar Beacon ve ENGRAM'lar için lvl 100 olman yeterli hepsini açarsın FAKAT -TEK carft TEK items TEK armors yapı ve malzemeler var ve bunları açmak için Bossları keserek Engramlarını açabilir ve Bosslardan Düşen ELEMENT isimli item ile craftlaya bilirsin gerekli tüm bilgiler ARk Wikipedia sından bakabilirsin ki çok şükür yasaklı değil :)
    Crafting
    https://ark.gamepedia.com/Crafting

Engrams
    https://ark.gamepedia.com/Engrams

• quote:

Orijinalden alıntı: The Mandalorian

Eğer alırsam PS4'e almayı düşünüyorum, daha stabildir sanırım.

Alıntıları Göster
    Tabiki daha stabildir fakat yine hata ve crash alacağını garanti ederim sana
  • Offical'de Tüm Zorluktaki bütün Bosslar bitti geriye TEK CAVE kaldı :)
    All Bosses killed and All TEK Complate in offical Server
    steamcommunity.com
    Steam Community :: Screenshot :: All Bosses killed and All TEK Complate in offical Server-island.418-Center.635-SE.699-701-Aberation.904-905-Rag35
    https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1362685361#_=_

• quote:

Orijinalden alıntı: Atreides52

Alıntıları Göster
    Oyunu Beta'sı çıktığında ilk indirenlerden ve oynayanlardanım, yaklaşık 1800 saatlik bir oyun deneyimim var ve 10-12 aydır kurmamıştım oyunu. 1800 saat betasında bu kadar problem yaşamadığım sistemde şu an çıldırmak üzereyim resmen, denemediğim şey kalmadı fakat sürekli crash alıyorum PC'de. Sırf eski sisteme dönebilmek için 8.1 pro kurmayı düşünüyorum tekrar.

• TURKIYE Survival (Wipe yok!,emek var)S+&Wardrobe

IP 5.62.126.53:20400

Arkadaşlar, neredeyse Official ayarlarında ZOR ve hiç kapatmayacağım, admin torpili gibi her serverda olan şeylerin olmayacağı gerçekten emek server açtım.
    Çok uzun soluklu yeniden başlamayı düşünenleri beklerim.
  • Arkadaşlar, hem Official giibi güvenli (sabah kalktığınızda yok olup gitmeyecek), hem de Türkler olsun istiyorsanız serverıma beklerim.

Server pvp ve 4x dir. Offline hasar kapalı olduğu için oyunda değilken size veya baseinize bir şey yapamazlar. Oyundan çıktıktan belli bir süre sonra aktif olduğu için savaşta vs. oyundan çıkıp kurtulma saçmalığı da yoktur.
    15x,20x gibi gram emek ve hayatta kalma,gelişme,kaybetme korkusu hissettirmeyen serverlardan hoşlanıyorsanız bilmem ama Offical zorluğunda,Türklerin olduğu,kapanma ve wipe olmayan server isterseniz beklerim. Henüz sadece ben varım... Erken gelen en güzel yerleri kapar

TURKIYE Survival (Wipe yok!,emek var)S+
    Ragnarok
    Pvp&Pve
    IP 5.62.126.53:20400

@KralEskiya @Steven Wilson @Atreides52 @abdulrezakbinberrak @Begee @tropeus77 @r0ket @rookiehunter @B_R_A_V_E

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BéTo -- 20 Mayıs 2018; 22:32:27 >

• oyundaki performans sorunu düzeldi mi?
  • ornitolog kullanıcısına yanıt
    gtx970 ile rahat oynuyorum düzelmiştir bence.
  • ornitolog kullanıcısına yanıt
    steam üzerinden -sm4 komutuyla başlatınca yüksek fpsler almaya başladım istiyorsan dene derim.
  • Arkadaşlar dün ps4 konsoluma 83 tl indirimde ark Survival oyununu aldım.. Ama oyunun hayatta kalma bölümüne girilmiyor.. sonra ark a katıl yani Online bölümüne giriyorum fakat orada da karakteri düzenleme tuşları çalışmıyor.. mesela ten rengi vs hiç birşey yapılmıyor.. oyunda bozukluk mu var ps4 de oynayanlardan yardım istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok özledim ark oynamayı. Askerlik bitsin dinozorlarıma kavuşacağım $118

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARK: Survival Evolved PS4 2.el satan var mı uygun fiyata..
  • Merhaba oyun içinde sesli sohbet imkanı var mı bas konuş gibi vs ? Pc için soruyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • canlee89 kullanıcısına yanıt
    Evet var b tuşuydu galiba
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.