Şimdi Ara

ARK: Survival Evolved Pc kaldırır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 Haziran 2015 Günü çıkan ARK: Survival Evolved adlı oyuna başlayacağım. Steam'da indirimde. 40.67 TL (49.00 TL ) . Sistem Gereksinimleri aşağıda verdiğim fotoğraftaki gibidir. Peki benim işlemcim, bilgisayarım kaldırır mı ?

Bilgisayarımın özellikleri :

4 GB Ram
    1 yada 2 GB NVIDIA 550 GT Ekran Kartı. (Pc 2012 yılında aldım casper markalı.)
    2.0 GHz İntel Pentium İşlemci.
    Dirextt 10
    1 TB HDD bulunmaktadır.
    Windows 7 64x

Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum kardeşlerime..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erayguzel7 -- 8 Haziran 2015; 22:10:38 >

• Şuan oyun o kadar optimize değil ki GTX 970 ile 35-36 fps alıyorum çoğu zaman oyun donuyor ve 10 fps altına düşüyorum. İşlemcinin de zayıf olduğunu hesaba katarsak şuan için kaldırmayacağını ancak optimize edildikten sonra düşük ayarlarda ve düşük çözünürlükte kaldırabileceğini düşünüyorum.

Not: Oyun gereksinimlerinde Directx 10 desteği demiş, ilginçtir oyunun kendisinin Directx desteği yok!
  • seleron S kullanıcısına yanıt
    Oyun daha yeni çıktı. Almak istiyordum bende ama benim bilgisayarım eski oluğu için hevesim kursağımda kalıyor. Sağolun yine de hocam.
  • Hocam peki bu sistem şuan ki optimizasyon çalışmalarından sonra kaldırırmı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARK: Survival Evolved [ANA KONU]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.