Bildirim
Arka aktarıcım çıkıyor.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
2o TL sıkışmış...Tamirciye çıkartın.......
-
Peki yeni bir aktarıcı alsam kendim taksam rubleyle, bisiklet ile uyumlu olur mu ? Çok eski birşey üstündeki bir tane tourney bile alabilirim. Nelere dikkat etmeliyim alırken ? -
Dostum öteki ucunda boş bir delik var bak.Muhtemelen çıkmış ya da kırılmış.Kısaca iş görmez. Arka kasette 7 tane dişli varsa.Tourney uyumlu olur.Tourney en alt modeldir eğer bisiklete sadece öyle ulaşım için falan biniyorum çok önemsemiyorum diyorsan idare eder seni.Başka bir sisteminde arıza yoksa sadece arka vitesi değiştirmek yeterli olacaktır.Ama eğer tekniğin yoksa kendin takmaya hiç uğraşma.En zor olan da ayarıdır sen al vitesi git bisikletçiye yaptır.
Önce bisikletçiye sor sen de Kullanılmamış güzel Tourney var mı diye.Belki çıkma vardır.Yoksa internetten alırsın. -
Kırılmış bugün kendim tamir ettim ama yamulmuş zaten aktarıcı pert :D sağolasın aydınlattığın için 6lı kasetim valla bisikletin çoğu yeri pert zaten yeni bisiklet almayı düşünüyorum idare edeyim bu şekilde :) varmı önerdiğin tur-şehir bisikleti 2000tl ye kadar ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X