Arkadaşlar, Peugeot 306 HB aracımın arka camdaki rezistans kablosunun cama bağlandığı ayak camdan ayrıldı. Bunun tamiri mümkün müdür?
Camcılar yeni cam takalım diyorlar; o da 200 TL'cik. Elektrikçiler yapamayız diyorlar. İletken yapıştırıcı diye bir şey duydum; nereden temin edebileceğim konusunda bilgisi olan var mı?
quote:Orijinalden alıntı: karabet Camcılar yeni cam takalım diyorlar; o da 200 TL'cik. Elektrikçiler yapamayız diyorlar. İletken yapıştırıcı diye bir şey duydum; nereden temin edebileceğim konusunda bilgisi olan var mı? Yoooookkk sakın Arkadaşımında başına geldi camcılar aynı sana dediklerini dedi. Ankara Şaşmaz'da bir usta halletti onu. Camcılara aldanmayın
quote:Orijinalden alıntı: umittsahin quote:Orijinalden alıntı: karabet Camcılar yeni cam takalım diyorlar; o da 200 TL'cik. Elektrikçiler yapamayız diyorlar. İletken yapıştırıcı diye bir şey duydum; nereden temin edebileceğim konusunda bilgisi olan var mı? Yoooookkk sakın Arkadaşımında başına geldi camcılar aynı sana dediklerini dedi. Ankara Şaşmaz'da bir usta halletti onu. Camcılara aldanmayın O işinizi halleden usta, ne ustasıydı? Ben Sakarya'dayım ve buralarda sormam lazım.
quote:Orijinalden alıntı: karabet quote:Orijinalden alıntı: umittsahin quote:Orijinalden alıntı: karabet Camcılar yeni cam takalım diyorlar; o da 200 TL'cik. Elektrikçiler yapamayız diyorlar. İletken yapıştırıcı diye bir şey duydum; nereden temin edebileceğim konusunda bilgisi olan var mı? Yoooookkk sakın Arkadaşımında başına geldi camcılar aynı sana dediklerini dedi. Ankara Şaşmaz'da bir usta halletti onu. Camcılara aldanmayın O işinizi halleden usta, ne ustasıydı? Ben Sakarya'dayım ve buralarda sormam lazım. Elektrikçiydi yanılmıyorsam. yine sorarım sizin için
quote:Orijinalden alıntı: umittsahin quote:Orijinalden alıntı: karabet quote:Orijinalden alıntı: umittsahin quote:Orijinalden alıntı: karabet Camcılar yeni cam takalım diyorlar; o da 200 TL'cik. Elektrikçiler yapamayız diyorlar. İletken yapıştırıcı diye bir şey duydum; nereden temin edebileceğim konusunda bilgisi olan var mı? Yoooookkk sakın Arkadaşımında başına geldi camcılar aynı sana dediklerini dedi. Ankara Şaşmaz'da bir usta halletti onu. Camcılara aldanmayın O işinizi halleden usta, ne ustasıydı? Ben Sakarya'dayım ve buralarda sormam lazım. Elektrikçiydi yanılmıyorsam. yine sorarım sizin için Teşekkür ederim.