Şimdi Ara

Arka Geri görüş kamerası dikiz ayna veya gps cihazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ford focus 2002 ghia modeline geri görüş kamerası taktırmak istiiyorum tavsiyeniz ne olur dikiz aynası mı (bu kullanışlı mı) yoksa navigasyon gps sitemine mi bağlatsam yeni alıp sizce hangisi

• Navigasyon isini telefon varsa onla halledebilirsin usta. Sygic kur. Arkana bakma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • navigasyon ve kamera pahalı olabilir. Sürekli navigasyon kullanmıyacaksanız telefon iş görür. Kamera ve park sensörlü ayna olanlardan al bence.
  • bu konuda kullananlar varsa otomatik arabada güel olur mu sağlammmı deneyen var mı
  • Şöyle bir ürün var
    http://tr.aliexpress.com/item/New-5-0-Touch-Android-GPS-WiFi-FM-FHD-1080P-dash-camera-parking-car-dvrs-Rearview/32263172982.html?recommendVersion=1

ürün ve benzerleri ileilgili xda da yazılanlar
    http://forum.xda-developers.com/general/connected-car/android-reversing-mirror-model-rt01-t3097492/page13

Konu ile ilgili video:
    https://www.youtube.com/watch?v=z4KQRorVIFE

Kendi deneyimim ise:
    Arabama 7/24 çalışacak şekilde bağladım.
    Elektrik bağlantısını tavan lambasından bir oto çakmak usb düzeneğini bozup lehim yaparak bağladım.
    Cihaz olarak android işletim sistemine sahip
    Benim cihaz root lu olarak geldi
    Android 4.0.4
    wifi
    üzerinde igo navigasyon programı geliyor.Alırken harita için avrupayı tercih etmeniz gerekiyor.
    -Görünümde sanki bir tabletmiş gibi görünüyor.(ayna kısmı hariç)
    -Hareket algılama ve gece görüşü var diyor ama benim gördüğüm sürekli döngüsel kayıt yapıyor.
    -geri vitesi otomatik algılıyor.Geri vitese geçildiğinde görüntü otomatik olarak ekrana yansıyor.
    +Olumsuz olarak söyleyebileceklerim
    -Kamera kayıt programında zaman zaman donmalar oluyor
    -Kayıt programı bazen sd card full hatası veriyor.
    -Gece görüşü ve bluetooth yok
    -Dış kaynaklı olduğu için kesinlikle destek yok ama forumlarda konu ile ilgili firmware-root işlemleri ile ilgili bilgiler ve dosyalar bulabilirsiniz.
    -Garanti işini unutun.Bozulursa atacağız yani
    -Bağlantı yapmak kolay. Ben sadece 12V u 5 volta düşüren converter bulamadım ve çakmak usb sini kullandım.Kendi çakmaklı kablosunu kullanmıyorum.Çift çıkışlı usb(tek de olabilir) den elektrik alıyorum.
    -İki defa resetleyerek açabildim..
    -Uygun ve güzel bir kamera kayıt programı olursa çok güzel olur.
    -Ekranın devamlı açık kalmasını engellemek için 1 dk sonra kapatmaya ayarlamış olmamdan kaynaklandığını düşündüğüm, uzun bir zaman sonra ekranı açtığımda karşıma kamera programında siyah ekran görünüyor. Yani programı stabl değil.
    -Gümrüğe giriyor.
    -16 Gb kartı 12-24 saatte dolduruyor.Bu nedenle harekete duyarlı çalışmadığını düşünüyorum.Programda motion dedect seçeneği var..

Yaklaşık bir aydır kullanıyorum.
    Android, firmware gibi olaylardan anlamayanlar için işlerinin zor olacağını düşünüyorum.
    Alıp almamak size kalmış.Sonuçta bi şekilde mutlaka problem yaşayacaksınız.
    Başka sorusu olan olursa bildiğim kadarıyla açıklamada bulunabilirim.
    Radarlı olanları almayın.Gümrükten geçmez diye düşünüyorum.Yakalanıldığında da cezası büyük.
     Arka Geri görüş kamerası dikiz ayna veya gps cihazı Arka Geri görüş kamerası dikiz ayna veya gps cihazı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afelus -- 14 Ağustos 2015; 0:55:55 >

• bu ayna çok büyük değilmi benim istediğim sadece geri görüş geri vitese geçince arkayı göreyim yetet biraz dolaştım birde bunlar fm vericili olanları varmış yani cd deerdi yok flash diskten yada karttan mp3 çalan bunu kullanmayı tavsiye edermisiniz
  • Bu biraz daha küçük:
    http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/ayna-monitorlu-geri-gorus-kamerasi-182242802

Aslında navigasyon kamera takmak da güzel olur ama ayna monitör de yenilikçi ve ilginç duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcanpht -- 17 Ağustos 2015; 11:43:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yusufhamza Y kullanıcısına yanıt
    Slm.
    Yuakrıdaki üründe FM transmitter var.Eğer basit istiyorsanız av in soketi bulunan bir navigasyon cihazı kullanabilirsiniz.Tabii ki cihazın geri vitese geçildiğinde otomatik algılaması lazım.Tahminimce o şekilde ürünler de vardır.
  • Benim araçta dikiz aynası şeklinde olanlardan var. Öyle çok özellikli, kaliteli bir şey değil ama kesinlikle işe yarıyor.
  • Konuyu hortlatacağım ama....

Benim de yeni aldığım aracıma geri görüş kameralı, yol kaydedicili kamera ve navigasyonlu sistem lazım yeni çıkan modellerden tavsiye edebileceğiniz neler vardır?.

Yardımlarınız için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.