Şimdi Ara

Arka koltuk temizliği nasıl yapılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam. Kucuk çocuğu olanların aşina olduğu bir sorunumuz var bugün. Arka koltukta çıkarılmayı bekleyen kusmuk lekesi...Lokal bir leke için sonax vesaireye dünya para vermek istemiyorum. Alternatif kendim yapabileceğim bir şey var mı çözüm önerisi olan arkadaşlar varsa memnun olurum. Herkesin ramazan bayramı kutlu olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir kovanin icine deterjan koyun, iyice kopurtun , ondan sonra bir fircayla sadece kopuklerini koltuga surerek fircalayin, ondan sonra elektrikli supurgeyle cekin, ben yaptim tertemiz oldu.

• Aspirin vb ürünler uygundur çok ıslatmadan nemli bezle silin köpük olması lazım bezde.

Sonra evinizin durumuna göre çekebirsiniz Süpürge ile .

Elektrik çekme imkanı yoksa camlar açık kurusun.

Ben yumuşatıcı sıvı deterjan Aspirin ve kosla halı şampuanı ile karışım yapıp güzel sonuçlar elde ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

Aspirin vb ürünler uygundur çok ıslatmadan nemli bezle silin köpük olması lazım bezde.

Sonra evinizin durumuna göre çekebirsiniz Süpürge ile .

Elektrik çekme imkanı yoksa camlar açık kurusun.

Ben yumuşatıcı sıvı deterjan Aspirin ve kosla halı şampuanı ile karışım yapıp güzel sonuçlar elde ettim.

Koslayı anladım da Aspirin ne alaka hocam ilk kez duyuyorum ?

• Sizin de bayramınız kutlu olsun.

Sonbaharda benim de küçük oğlum arka koltuğa kusmuştu, kendim birkaç defa temizlemeye çalışsam da özellikle sıcak havada ekşi bir koku varlığını belli ediyordu o yüzden Sonax a detaylı bir temizlik yaptırmak zorunda kalmıştım.

Eğer kusmuk çoktuysa ve koltuğun içine de işlediyse genel bir temizlik yapılsa da malesef koku kendini ilk fırsatta belli ediyor.

Önce kendiniz arkadaşların dediklerini yapın, kabin ısındıkça koku açığa çıkıyorsa Sonax a gitmeniz gerekebilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.