Şimdi Ara

Arka panelde vida yeri olmayan LCD yi nasıl duvara bağlarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
10.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde 19 inch Samsung 932NW lcd monitör var ve ben bunu duvara asmak istiyorum ama arka kasasında hiç Vesa deliği yada herhangi bir aparat yuvası falan yok, bunu ne şekilde duvara monte edebilirim böyle bir aparat mevcutmudur piyasada, nasıl olur da en eski lcd lerde bile bu delikler varken Samsung böyle saçmalık yapabiliyor anlamış değilim, yardımcı olursanız sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIRKY -- 5 Kasım 2015; 10:17:21 >

• Kuzenimin yöntemi, kasayı söküyoruz maktapla arka kapakta üç dört delik açıyoruz, kapağı duvara monte edip ekranı üzerine topluyoruz.
    Kasa uygunsa neden olmasın? Hatta yer varsa ince bir plaka ile destek de ekleyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monitor ayak baglantilarinin oldugu yerden baglayabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef arka panelin sökülme durumu yok yani çok zor ve kenarlardan kanırtarak bıçakla falan açmak gerekiyo yazık olur zarar verir o işlem moniötre.. acaba köşebent gibi altına destek ince bi raf yada 2 tane destek konsa ve duvara hafif geriye yaslanık dursa tehlikelimi olur diye düşünüyorum çift taraflı band ile öne düşmesini falan engellesem
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadCatShero

Monitor ayak baglantilarinin oldugu yerden baglayabilirsin

Ne şekilde bağlanabilirki o kısmı çıkarttığımda ?
  • KIRKY kullanıcısına yanıt
    Ayak aparati oraya vidayla bagli degilmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BadCatShero

Ayak aparati oraya vidayla bagli degilmi ?

evet vida ile bağlı ama sadece o daire olan kısım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KIRKY kullanıcısına yanıt
    Foto yokmu

• alt tepsi çemberden hayır gelmez, U şeklinde duvar çelik profil desteği sanırım tek çözüm tabi monitörün arkasına VESA delikleri açmaktan başka :( Samsung un bu ayıbı nasıl yapabildiğini anlamış değilim.. böyle bir destek yada başka bir çözüm önerisi olan varmı acaba?
  • Monitörü delip biçmeden duvara monte etmen mümkün değil gibi görünüyor. Belki güçlü bir yapıştırıcıyla yapılabilir ama o şekilde de hep duvarda sabit kalması lazım.
  • Peki monitörün arkasına manuel 4 vida deliğini ben açsam bu sağlıklı olurmu taşıyabilirmi yükü, ve nasıl ne uzunlukta vida kullanmalıyım varmı bunu deneyen ?
  • tek çözüm bence eski tüplü tv ler için satılan duvar askı aparatı olur gibime geliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.