Şimdi Ara

Hoparlör'ün kablosu koptu nasıl bağlayacağım ben bunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
19.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Logitech X-230 hoparlörün kablosu koptu. Nasıl bağlayabilirim bunu tekrardan?
    Jak yeri: Hoparlör'ün kablosu koptu nasıl bağlayacağım ben bunu?
    Kablonun devam ettiği yer: Hoparlör'ün kablosu koptu nasıl bağlayacağım ben bunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud__Strife -- 14 Temmuz 2013; 22:51:11 >

• Tam ucundan çıktı ise bağlamak çok zor olur ama ortalardan bir yerlerde ise aynı renk olanları lehimleyip bantlayın. Olmassa kabloyu kökten değiştirin.
  • Lehimlemeyip aynı kabloları elinizle birleştirecekseniz. Kablonun tel kısmının üzeri boyalıdır. Telleri bağlamadan önce boyalı kısmı bir şekilde kazıyın yada çakmakla yakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalyug

Logitech X-230 hoparlörün kablosu koptu. Nasıl bağlayabilirim bunu tekrardan?
    Jak yeri: Hoparlör'ün kablosu koptu nasıl bağlayacağım ben bunu?
    Kablonun devam ettiği yer: Hoparlör'ün kablosu koptu nasıl bağlayacağım ben bunu?

Bence hiç uğraşmayın yeni bir hoparlör alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pulmicort

Lehimlemeyip aynı kabloları elinizle birleştirecekseniz. Kablonun tel kısmının üzeri boyalıdır. Telleri bağlamadan önce boyalı kısmı bir şekilde kazıyın yada çakmakla yakın.

Elimle birleştirmeyi denedim ama olmadı. -Kabloları uhu gibi bir şeyle yapıştırmak lazım. Kablolar birbirine değinik haldeyken hiç ses gelmiyor. Cızırtı vb şeyler..- Bugün lehimleyip öyle deneyeceğim eğer olmazsa yeni bir hopörlör alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalyug

quote:

Orijinalden alıntı: Pulmicort

Lehimlemeyip aynı kabloları elinizle birleştirecekseniz. Kablonun tel kısmının üzeri boyalıdır. Telleri bağlamadan önce boyalı kısmı bir şekilde kazıyın yada çakmakla yakın.

Elimle birleştirmeyi denedim ama olmadı. -Kabloları uhu gibi bir şeyle yapıştırmak lazım. Kablolar birbirine değinik haldeyken hiç ses gelmiyor. Cızırtı vb şeyler..- Bugün lehimleyip öyle deneyeceğim eğer olmazsa yeni bir hopörlör alacağım.

Hocam kablonun kırık olduğu başka yerde olabilir normalde birleştirdiğinizde en azından cızırtı gelirdi.
  • biraz yapıcı olun beyler jak koptu diye yeni hoparlörmü alınır?

kardeş beyaz kablo ve kırmızı kablo var bunlar sağ sol hoparlör çıplak bakır telde ikisinin ortak eksisi bu resim işine yarayabilir

kısa devre sonucu bazı yerleri yakmamak için dikkat et bilgisayarınada ses sisteminede zarar verme

önce iyice incele hemen kabloları bağlayıp deneme yapma, acele etme eğer bişeyleri yakarsanda böyle böyle öğreneceksin

Hoparlör'ün kablosu koptu nasıl bağlayacağım ben bunu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abi lehim veya lehim görevi görebileceyi için çakmak kullanabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde boş bir tane aux kablosu vardı ben onunla tamir ettim. Tavsiyem bu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.