Şimdi Ara

hoparlör olmayan monitöre ps4'ü nasıl bağlarım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşım hiç kullanmadığı çok iyi bir monitör satıyor;

alet şu. 1000tl'ye anlaştık alacağım ama tek sorunum ps4 ü bağlayıp nasıl ses alırım?

şimdiki monitörümün dahili hoparlörü var ama bu almak istediğimde yok. creative t20 hoparlörüme ps4 i nasıl bağlarım?

• Belki biraz saçma olcak ama ds4 e hoparlör takabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BerkCck kullanıcısına yanıt
    ya hocam o olaya girmem hiç :)

pc ve ps4 ü aynı anda kullanmam. şöyle bir şey mümkün olur mu?

ps4 ü monitöre hdmi ile baglayım, monitördeki 3.5mm audio çıkışını kullandığım hoparlörün kulaklık girişine bağlayayım. böyle olursa eğer hoparlör'den ses alabilir miyim?
  • Monitörde ses çıkışı varsa her turlu sesi alırsın. PS4 ün arkasındaki dijital ses çıkışından da yararlanılabılır. Ses çıkışı olmayan monitörden bile en kötü dualshock4 ün kulaklık girişinden de ses almak mümkün.
  • darthskywalker kullanıcısına yanıt
    Niye öyle bir maceraya giriyorsunuz ki? :) Monitörde iki hdmi bir de ses girişi var zaten. Bağlayın pc ve ps4 ü, hoperlörü de ses girişine bağlayın kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darthskywalker

ya hocam o olaya girmem hiç :)

pc ve ps4 ü aynı anda kullanmam. şöyle bir şey mümkün olur mu?

ps4 ü monitöre hdmi ile baglayım, monitördeki 3.5mm audio çıkışını kullandığım hoparlörün kulaklık girişine bağlayayım. böyle olursa eğer hoparlör'den ses alabilir miyim?

Alirsiniz

• Valla alcaksan hoparlor destegi olan bisi al o kadar para veriyorsun asus mx279 mesala
     hoparlör olmayan monitöre ps4'ü nasıl bağlarım?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendim kullanıyorum ses verıyor olması lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herkese teşekkür ederim yarın deneyeceğim

• 3.5 mm'lik ses çıkışına hoparlörü bağlayabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim ses sistemim var tv'ye bağlı oradan ses alabiliyorum istediğimde ama en az 2 hdmi girişi lazım monitörde.
  • Ne kadar sacma tavsiye veriyorsunuz. Hocam ps4 un onundeki usb portuna hoparloru takip ses alabilirsiniz ben oyle yapiyorum monitor sesi tatmin etmez.
  • Monitorde ses girisi varsa baglayabilirsin. Benim oyle yapiyorum. Hicbir sorun yok.

• Sende haporler varsa onun ucunu monitorun arkasina takacaksin. Usb kismini da ps4 e.

• 1100 liraya vestelin arceligin lg nin hatta marka dusurucek olursak hepsiburada da gormustum 1080 p destekleyen ekranlar vardi 32 inc 700 kusurdu axenmiydi awox muydu neydi markasi onlardan alsan hic ugrasmasan ?

• kulaklık en iyi çözüm bu gibi durumlarda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.