Şimdi Ara

Arka plan yardımmmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yanlışlıkla hotmailden gelen bir dosya simgesini arka plan olarak kaydettim sanırım. masa üstünde sürekli minik bir doya figürüyle duruyor. Silmek için tıkladığımda masa üstü özellikler penceresi çıkıyor karşıma sürekli. Bundan nasıl kurtulacağım. Yardım lütfennnn

• kardeşim ne diye iki tane açıyorsun ki al bu da senin forumun

http://forum.donanimhaber.com/m_1090869/tm.htm
  • bırazdaha acık olurmusun yanı gorunyu ozellıklerınden masa ustu temasını degıstırdıgın halde gıtmıyormu sıstemın ne gıbı
  • Arka plan görüntüsünü değiştirebiliyorum ama masa üstünde çok küçük bir dosya figürü halinde ortada duruyor hep. Ona sağla tıkladığımda masa üstü özellikler penceresi açılıyor. xp kullanıyorum.
  • vallla taktın hepimizi peşine o topic senin bu benim koşturuyoruz.
  • yanlışlıkla iki kez gönderdim. Birini silmem için ne yapmam gereiktiğini biliyorsan sileyimde koşturmaca bitsin bari. benim fotumlarıma girdim ama bu iki forum görünmüyor orada?
  • ok

başlat calıstır kısmına msconfig yaz enter la
    karsına sıstem yapılandırma aracı gelecek orada son sekme başlangıç kısmından onay kutucukları onaylanmıs tum gırdılerı kaldır uygula tama de yenıden başlat gıdecektır + eger gıtmedıyse o kutucugun uzerınde mouse gezdır ve tut surukle ımlecı cıkıyormu bak cıkar ıse tut ve bır koseye dogru surukle genısler carpı yada ust kısmında sağ tıkla kapat de kolay gelsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 tema arka plan resmi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alpsi1987 'ye çok teşekkür. Konu kapandı, sorunu çözdüm... destek veren herkese çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.