Bildirim
Arka plan yardımmmm
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kardeşim ne diye iki tane açıyorsun ki al bu da senin forumun
http://forum.donanimhaber.com/m_1090869/tm.htm -
bırazdaha acık olurmusun yanı gorunyu ozellıklerınden masa ustu temasını degıstırdıgın halde gıtmıyormu sıstemın ne gıbı -
Arka plan görüntüsünü değiştirebiliyorum ama masa üstünde çok küçük bir dosya figürü halinde ortada duruyor hep. Ona sağla tıkladığımda masa üstü özellikler penceresi açılıyor. xp kullanıyorum. -
vallla taktın hepimizi peşine o topic senin bu benim koşturuyoruz. -
yanlışlıkla iki kez gönderdim. Birini silmem için ne yapmam gereiktiğini biliyorsan sileyimde koşturmaca bitsin bari. benim fotumlarıma girdim ama bu iki forum görünmüyor orada? -
ok
başlat calıstır kısmına msconfig yaz enter la
karsına sıstem yapılandırma aracı gelecek orada son sekme başlangıç kısmından onay kutucukları onaylanmıs tum gırdılerı kaldır uygula tama de yenıden başlat gıdecektır + eger gıtmedıyse o kutucugun uzerınde mouse gezdır ve tut surukle ımlecı cıkıyormu bak cıkar ıse tut ve bır koseye dogru surukle genısler carpı yada ust kısmında sağ tıkla kapat de kolay gelsın -
alpsi1987 'ye çok teşekkür. Konu kapandı, sorunu çözdüm... destek veren herkese çok teşekkür ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X