Şimdi Ara

Arka Plana Yazı Yazma (PS Anlayanlar )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
12.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar siyah bir ekran üzerine güzel bir fontta yazı yazmak istiyorum . 1 saattir falan googleda araştırdım fakat istediğimi bulamadım . Ps den de pek anlamıyorum . Yardım edebilecek arkadaşlar varmıdır ? Yazmak istediğim yazı da " Biz Seni Görmeden de Sevdik"

• Yapay Zekanın Yanıtı

Arka Plana Yazı Yazma (Siyah Ekrana Yazı Yazma)

Siyah ekrana yazı yazma, videolarınıza veya görüntülerinize metin eklemeyi içeren bir görsel efekttir. İster bir film yapımı projesi üzerinde çalışıyor olun, ister bir sunum için görsel materyaller hazırlıyor olun, arka plana yazı yazma, mesajınızı iletmek ve izleyicilerin dikkatini çekmek için güçlü bir araç olabilir.

Siyah ekran üzerine yazı yazmak için çeşitli yazılım programları ve teknikler kullanılabilir. Adobe Premiere Pro ve Final Cut Pro gibi video düzenleme yazılımları, siyah ekrana metin eklemenize olanak tanıyan yerleşik özelliklere sahiptir. Ayrıca, DaVinci Resolve ve Movavi Video Editor gibi ücretsiz veya uygun fiyatlı alternatifler de mevcuttur.

Siyah ekrana yazı yazarken, okunabilirliği ve izlenebilirliği sağlamak için bazı önemli hususları göz önünde bulundurmalısınız:

• Yazı Tipi Seçimi: Kolay okunabilen, sans serif yazı tiplerini seçin.
    • Yazı Boyutu: Metnin ekranın boyutuna göre orantılı olmasına dikkat edin.
    • Kontrast: Metnin arka planla yeterince kontrast oluşturmasını sağlayın.
    • Metin Konumlandırması: Metni ekranın ortasına veya köşelerine yerleştirin.
    • Animasyonlar: Hareketli metin ilgi çekici olabilir, ancak aşırı kullanmaktan kaçının.

Siyah ekrana yazı yazma, videolarınızın ve görüntülerinizin profesyonelliğini ve etkisini artırmak için çok yönlü bir tekniktir. İster bir mesaj iletmek, ister bir hikayeyi anlatmak için kullanın, doğru teknikleri uygulayarak izleyicilerin dikkatini çekecek ve kalıcı bir etki bırakacak ilgi çekici içerikler oluşturabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yardım edebilecek birisi var mı ? Biraz acil bir hadise .
  • Yazı yazmakta bir şey yok ki paint gibi kullanılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Yazı yazmakta bir şey yok ki paint gibi kullanılıyor.

İnan hiç anlamıyorum . yardım edebilirmisin bana ?
  • Font beğenip indiriceksin işte zor birşey değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b4d00

quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Yazı yazmakta bir şey yok ki paint gibi kullanılıyor.

İnan hiç anlamıyorum . yardım edebilirmisin bana ?

Al iki örnek yaptım sana;

Biri el yazısı;

Diğeri de normal bilgisayar yazısı;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pisagor- -- 22 Nisan 2013; 2:47:12 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    word de arka planda bulunan yazı
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.