Şimdi Ara

Arka Sıradakiler | FOX (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
400
Cevap
0
Favori
38.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: Forks

bir dizi bu kadar saçma olabilir mi?

en saçma dizimiz

bez bebek rica ederim

bez bebek dizisini 0-6 yaş grubu çocuklar için değerlendirmek gerekir sonuçta onlar için çekildi
    elbette saçma bi dizi ama senin oturup onu izlemen daha bi saçma
  • İyice saçmaladılar.
  • arka sıradakiler umut zap zamanı denk geldim eski izlediklerime göre güzeldi
  • bu kadar saçmasapan bi dizi olamaz ya.....
  • eda, pamuk, özge ne zaman neden dolayı öldü ya

hepsinin mezarını gösteriyor ?
  • Oha lan bu diziyi hala izleyen var mı?
  •  Arka Sıradakiler | FOX
  • quote:

eda, pamuk, özge ne zaman neden dolayı öldü ya

Birde öldürmüşler mi karakterleri?

Ayıp yav , ben toplasan 5 bölüm izlememişimdir , ara ara 5-10'ar dakika ama iyi ki izlememişim. Para kazanacağız diye olmaz ki bu kadarda...
  • quote:

birileri üzerlerine kurşun yağdırmışlardı sezon sonu ölmüşlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bul3nt -- 30 Eylül 2011; 8:55:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TornadQ

quote:

birileri üzerlerine kurşun yağdırmışlardı sezon sonu ölmüşlerdi.

O sahneye baktım

bu kadar saçma bişey olamaz ya mermi yağdıran polis

hemde silahsız oldukları halde

bu halde devletten yüklü tazminat almaları lazım ailelerinin

polis resmen sivilleri tarıyor
  • Geçen hafta 5 dakika baktım. Bir aralar Öğretmen Kemal vardı, ona dönmüş. Çok küçük yaş kitlesine hitap ediyor. Neyse eskiden sürekli serserilik yaparlardı, şimdi en azından efendi olmuşlar.
  • sinem (gamze) eşinden boşandığında

sormuşlardı oktay için mi eşinizden ayrıldınız ?

yok öyle birşey demişti

ama resimler öyle demiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 26 Şubat 2012; 19:35:41 >
  • Oktay'ın 6 ay rüya görmesi saçmalıktı, 1 yıl boşuna izledik diziyi.
  • Bir dizi bu kadar mı berbatlaştırılabilir dizinin ilk sezondaki haline bak bir de şu son 2 sezona bak Hamdi Alkan Twitter'da soruyor dizi hakkında ne düşünüyorsunuz diye Uyduruk bir dizi dediğimizde de atarlanıp Saygısızsınız diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: otorite!

Bir dizi bu kadar mı berbatlaştırılabilir dizinin ilk sezondaki haline bak bir de şu son 2 sezona bak Hamdi Alkan Twitter'da soruyor dizi hakkında ne düşünüyorsunuz diye Uyduruk bir dizi dediğimizde de atarlanıp Saygısızsınız diyor

uyduruk cevabını verdiniz mi gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: momechikafute

quote:

Bir dizi bu kadar mı berbatlaştırılabilir dizinin ilk sezondaki haline bak bir de şu son 2 sezona bak Hamdi Alkan Twitter'da soruyor dizi hakkında ne düşünüyorsunuz diye Uyduruk bir dizi dediğimizde de atarlanıp Saygısızsınız diyor

uyduruk cevabını verdiniz mi gerçekten

Gerçekten verdim hatta ss bile koyabilirim yoğun istek olursa

• quote:

Kendisine sorsaydın, akıl ve mantık kelimeleri ne ifade ediyo ?

Yahu geçen 10 dakika bakayım dedim, yok böyle bir şey. Olay şu :

Bunlar 6-7 kişi, 3-4 senedir gittikleri bir cafede oturuyorlar. '' Of ne yapacağız, cepte parada yok, geleceğimizi kurmamız lazım artık '' falan diye birbirlerine söyleniyorlar. Sonra mekan sahibi çay servisi yapıyor. '' Bu benden içtiğiniz son çay çocuklar '' falan diyor. Çocuklar niye diye sorunca mekan sahibi, '' Burayı devrediyorum, bırakıyorum artık bu işleri '' diyor. Çocuklarda, '' Sana çok çalışmıştık bilmem ne abi, hayırlı olsun, keşke bizimde böyle bi yerimiz olsa '' diyor. Mekan sahibide '' Alın siz işletin gençler '' diyor. Çocuklar, '' Ama bizde para yok '' diyor. Mekan sahibi, '' Ne olacak gençler, çalışıp ödersiniz '' diyor.

Ben hayatımda böyle mantık görmedim.

Eski liselerinin deprem çalışması nedeniyle kapalı olması, başka bir liseye geçmeleri, ama iç mekanın hala aynı olması mı dersiniz, kafeyi devralırken kefil lazım olunca sokaktan tesadüfen geçen tanıdık hocalarını kefil yapmaları falan mı dersin, Dizide alakasız her kişinin birbiriyle inanılmaz bir şekilde bağı çıkması mı dersin, tesadüfler sisilesinin her saniye bu arkadaşları bulması mı dersin, depoda yaşayan ve çay parası bile olmayan adamın iphone kullanması mı dersin. Oyunculuklardan bahsetmek bile istemem...

Yapma Hamdi'ciğim yapma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Güven

quote:

Bunlar 6-7 kişi, 3-4 senedir gittikleri bir cafede oturuyorlar. '' Of ne yapacağız, cepte parada yok, geleceğimizi kurmamız lazım artık '' falan diye birbirlerine söyleniyorlar. Sonra mekan sahibi çay servisi yapıyor. '' Bu benden içtiğiniz son çay çocuklar '' falan diyor. Çocuklar niye diye sorunca mekan sahibi, '' Burayı devrediyorum, bırakıyorum artık bu işleri '' diyor. Çocuklarda, '' Sana çok çalışmıştık bilmem ne abi, hayırlı olsun, keşke bizimde böyle bi yerimiz olsa '' diyor. Mekan sahibide '' Alın siz işletin gençler '' diyor. Çocuklar, '' Ama bizde para yok '' diyor. Mekan sahibi, '' Ne olacak gençler, çalışıp ödersiniz '' diyor.

Eski liselerinin deprem çalışması nedeniyle kapalı olması, başka bir liseye geçmeleri, ama iç mekanın hala aynı olması mı dersiniz, kafeyi devralırken kefil lazım olunca sokaktan tesadüfen geçen tanıdık hocalarını kefil yapmaları falan mı dersin, Dizide alakasız her kişinin birbiriyle inanılmaz bir şekilde bağı çıkması mı dersin, tesadüfler sisilesinin her saniye bu arkadaşları bulması mı dersin, depoda yaşayan ve çay parası bile olmayan adamın iphone kullanması mı dersin. Oyunculuklardan bahsetmek bile istemem...

Yapma Hamdi'ciğim yapma.

Ek olarak geçen yıl tayfanın can düşmanı olan sedat karakterinin bu yıl kardeşleri olması

• quote:

Orijinalden alıntı: Güven

quote:

Yapma Hamdi'ciğim yapma.

adam gazman

• Komik dizi yahu.İlk senesi güzeldi.Şuan saçmalama rekorları kırıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.