Bildirim
Arka Sıradakiler | FOX
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
cinsellik var mı? -
quote:
Orjinalden alıntı: lordhammer
cinsellik var mı?
yok -
Öğretmenlerin gözünden de bakılmasını sağlıyor. "Hayat Bilgisi" dizisi gibi saçma sapan ve hayalci değil.
Sorunlu bir öğrencinin ailesinin de sorunlu olduğu gerçeği işlenmiş. Ben de buna katılıyorum. Ailede çatlak varsa çocukta da çatlak oluşuyor büyük ihtimalle. -
quote:
cinsellik var mı?
Arka sıralarda yaptıkların aklına geldı sanırım -
Gelmedi ama arka sırada oturduğumu nasıl bildin? Sarışın kız güzel şimdi.Fox nasıl rating kazanılacağını biliyo
quote:
Orjinalden alıntı: Gabri3L
quote:
cinsellik var mı?
Arka sıralarda yaptıkların aklına geldı sanırım
-
Ehehhe hep en arakadan 2. sıra cam kenarına otururdum -
Fox'un piyasa yapmak için denemediği senaryo kalmadı, dikiş tuturmak için uğraşıyorlar,aslına özgün bir senaryo bulabilirler ise ve medya maymunu oyunculardan ziyade yeni yetenekler ağırlıkı bi iş çıkarırlarsa iyi reyting alabilirler..yoksa genelde reyting için klasik olan habamam sınıfını yayınlıyorlar,çok yükleniyorlar habamama,babam ve oğluma... başka bir çıkış noktaları yok mu ya bu adamların? -
quote:
cinsellik var mı?
ne denirki -
Gorada cem yılmaz soruyo da biz sorunca mı yanlış anlaşılıyo Ben duvar kenarı en arkadan ikinci sırada idim -
okul okul değil tam hapishane ne kadar iti kopuğu uğursuzu varsa toplamışlar -
quote:
Orjinalden alıntı: SaatciSylar
okul okul değil tam hapishane ne kadar iti kopuğu uğursuzu varsa toplamışlar
-
ama heyecanlı bır dızı yao sarışın kız var ya -
tutar bu dizi bence.. -
izleriz ayıpsın -
dangerous mind , dead poets society karışımı bişey olmuş sanki. -
quote:
Orjinalden alıntı: wrah
ama heyecanlı bır dızı yao sarışın kız var ya
kimdir bu sarisin yaww herkes bayilmis birisi resmini koysun merak ettim -
çenesi suratından iki karış önde olan sarışından mı bahsediyosunuz o kızda yuvarlanmış erkek görüntüsü var bee....
iğrenç -
AHH O DİŞLEK SARIŞINI GÖRDÜKÇE SİNİR KATSAYIM ÖLE ARTIYOKİİ ULANNN VERİN BANA BU KIZI UYUZLUK BUKADARMI OLUR -
quote:
Orjinalden alıntı: xswordfishx
AHH O DİŞLEK SARIŞINI GÖRDÜKÇE SİNİR KATSAYIM ÖLE ARTIYOKİİ ULANNN VERİN BANA BU KIZI UYUZLUK BUKADARMI OLUR
al benden de o kadar...ayrıca dizinin oyuncuları çok kötü,çok amatörce oynuyorlar
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları GenişletBenzer içerikler
- suskunlar neden bitti
- kurtlar vadisi ve kurtlar vadisi pusu arasındaki fark
- aile komedi dizileri türk
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X