Şimdi Ara

Arka Sıradakiler | FOX (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
0
Favori
37.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birisi bu akşamki bölümü anlatabilir mi özetle
  • Çok hoş Kız Ya. ßu atw. de yanılmıyosam duvar die ßi dizide oynadı
  • az kaldı başlamasına
  •  Arka Sıradakiler | FOX

Ben bu çocuğun konuşmalarını çok seviyorum adamım ya fena oyuncu değil hani oktay'dan iyi şerefsizim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EleSuDökenSuat -- 6 Ocak 2008; 20:57:11 >
  • @tàlhà resim linkini değiş istersen
  • biliyodum böyle olacağına!! bi kere hiçkimse öyle normal fotoları görünce dut yemiş bülbüle dönmez! resmen çocuk kandırıyoalr hadi ordan!
  • Nolduki yav ben orayı kaçırdım.
  • sarı sakallı dümbük varya bi tane işte o sibelin fotolarını verdi iboya iboyu görsen böyle dut yemiş bülbüle döndü suratı değişti sanarsınki sibelin şey yaparkenki fotolarını verdi ama yok işte bu bölümün başında anladıkki gayet normal fotolarmış
  • O kıza acıyom ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Abdülrey

sarı sakallı dümbük varya bi tane işte o sibelin fotolarını verdi iboya iboyu görsen böyle dut yemiş bülbüle döndü suratı değişti sanarsınki sibelin şey yaparkenki fotolarını verdi ama yok işte bu bölümün başında anladıkki gayet normal fotolarmış

Nasıl fotolardı öyle İbo'da şaşırmıştıda ondan sordum
  • gayet normal her insanın verdiği tarz pozlardandı. ama işte bölüm sonu ya seyirciyi meraklandıracaklar diye öyle yaptılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gabri3L

quote:

Orjinalden alıntı: lordhammer

cinsellik var mı?

Arka sıralarda yaptıkların aklına geldı sanırım

• quote:

Orjinalden alıntı: Abdülrey

sarı sakallı dümbük varya bi tane işte o sibelin fotolarını verdi iboya iboyu görsen böyle dut yemiş bülbüle döndü suratı değişti sanarsınki sibelin şey yaparkenki fotolarını verdi ama yok işte bu bölümün başında anladıkki gayet normal fotolarmış

sarı sakallı dümbük
  • quote:

Orjinalden alıntı: tàlhà

Arka Sıradakiler | FOX

Ben bu çocuğun konuşmalarını çok seviyorum adamım ya fena oyuncu değil hani oktay'dan iyi şerefsizim.

Harbiden onda kopuyom yaa,Oktay'da da hiç mimik yok bee..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tàlhà

Arka Sıradakiler | FOX

aynen ya damar basıcı konuşuyor oktay delleniyor oktaydan daha iyi harbiden
  • Hadi bakalım bu akşamki olan bölümde heyecenlı geçeceğe benziyor...
  • dün gece izleyemedim izleyen arkadaşlar kısa özet geçerlerse iyi olur
  • yokmu izleyen
  • quote:

Orjinalden alıntı: EliNTeR

Bonus:
     Arka Sıradakiler | FOX

işte benim grubum yaa bayılıyom bunlara hele oktayların grubu dağıldı bunlara gün doğdu öle dalga geçiyorlarki süperler yaaa
  • off sonu kötü bitti ya o büşraya da uvey babasına da sinir oluyorum ne diye boyle birseyi konu ediyorlar anlamıs degilim resmen aile ahlakını bozuyorlar
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.