Şimdi Ara

Arka Sıradakiler | FOX (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
400
Cevap
0
Favori
38.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: lasts0ul

gel kızım gel otur şöyle yanıma

tam bir nuri alço

• Nuri Alço duygularının altında ezilen bir insan

Ama bu adam her durumda sakinliğini koruyabiliyor
  • tmm buldum şahin k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lasts0ul -- 22 Ocak 2008; 23:12:18 >
  • Evet EVet kesinlikle o

Valla ne deyim hocam Şahin k
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fatih Sultan Mehmet

Evet EVet kesinlikle o

Valla ne deyim hocam Şahin k

ßen Sattım. Diyen Varya Kötü Adam.
  • Yazık Büşra'ya inandıramıyor kimseye.

Bu arada Gamze'ye sinir olmaya başladım,bu ne ya hem Barış'la birlikte hemde halâ Oktay'a aşık.Ayrıl o zaman çocuktan,ama Oktay'la Barış'ı anlıyorum , Gamze taş gibi kız

Arka Sıradakiler | FOX

Arka Sıradakiler | FOX

@lasts0ul , bu Şahin K. değil bence Şahin K. tek kişi üzerinde durmaz,bence Sadettin Abi Tecavüz Coşkun'a alternatif.

Sadettin Abi Yazık oldu adama.

• Saadettin En Son Babalar Duyar da oynuyordu
    Bu Haftaki bölümde Oktay yurt dışına kaçma konusunda ısrar edecek ve tayfasından birisi ona takılacakmış.Özette öyle diyor
  • Ya gecen hafta izleyemedim neler oldu
  • Bu akşam ekran başına.

Fragmanda Oktay'ın babası hastaneye yatıyordu.
  • Ayıp Ettin Beni Kayp Ettin İzlememmi Bayılırım

Cinsellik Varmı ?
  • Reklama girdi buraya geldim.Babası ölüyo valla çok heyecanlı bölüm oluyor.Sonu nolcak bakalım

Edit:Sonunu kaçırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkyaNuS. -- 27 Ocak 2008; 22:25:07 >
  • bende izleyemedim evde değildim
  • Tutturdular Mutluluk filmini izleyelim diye kaçırdık bu bölümü :(
  • Ama baya güzeldi hee..

Şimdi bu Barış'ın ablası ile Oktay'ın abisi flört ediyor yaa,bunlar kardeşlerimizi bir gün buluşturalım tanıştıralım dediler.Sonra sömestr tatilinde kurs varmış şimdi bunların işte o kurstan sonra bi cafede barış ve ablası bekliyordu.Sonra bunlar geldi. Bunların aynı sınıfta oldugunu bilmiyorlardı . Sonra Oktay tanışacaktı Barış'ın ablası ile isminin Oktay oldugunu söyleyince Oktay'ın Barış'ı döven çocuk oldugunu anladı.Oktay çekti gitti.

Öte yandan şu Büşra varya , o tele kaydetmiş babasının kendisini tecavüz edecegi sesleri..Odada annesi üvey babası kendi varken anne sana dinleticem şu kaydı artık bana inanacaksın diyordu 'ama Tacettin (sadettin de olabilir emin değilim ) KAydı silip '':kendini iyi gösteren bi ses kaydı atmış'' .. Büşra yine kanıtlayamadı tecavüz girşimini.

Sonra Oktay ve iri bi arkadaşı vardı ismi aklıma gelmedi.Yurt dışına kacacaktı gemiye bindiler.Gideceklerdi abisi telefonla aradı ''Baban Ölüyo'' dedi.Reklama girdi sonrasını kaçırdım bende.

• Vayy be oktayın babası ölücek mi acaba yoksa sadece geçici bi kriz mi bu
  • quote:

Vayy be oktayın babası ölücek mi acaba yoksa sadece geçici bi kriz mi bu

Bende bilmiyorum valla , sonunda ne oldu gitti hiç bilmiyorum DH'ye gireyim dedim kaçırdım orasını.

• Oktay gelmesse yiyeceği dayağın haddi hesabı yok
  • quote:

Oktay gelmesse yiyeceği dayağın haddi hesabı yok

Zaten Oktay abisinden dayak yedi bu bölümde.

Sonra babası kederlendi dükkanına gitti,orada da fenalaştı işte.

• Oktayda harbiden sopalık
  • quote:

Orjinalden alıntı: OkyaNuS.

Ama baya güzeldi hee..

Şimdi bu Barış'ın ablası ile Oktay'ın abisi flört ediyor yaa,bunlar kardeşlerimizi bir gün buluşturalım tanıştıralım dediler.Sonra sömestr tatilinde kurs varmış şimdi bunların işte o kurstan sonra bi cafede barış ve ablası bekliyordu.Sonra bunlar geldi. Bunların aynı sınıfta oldugunu bilmiyorlardı . Sonra Oktay tanışacaktı Barış'ın ablası ile isminin Oktay oldugunu söyleyince Oktay'ın Barış'ı döven çocuk oldugunu anladı.Oktay çekti gitti.

Öte yandan şu Büşra varya , o tele kaydetmiş babasının kendisini tecavüz edecegi sesleri..Odada annesi üvey babası kendi varken anne sana dinleticem şu kaydı artık bana inanacaksın diyordu 'ama Tacettin (sadettin de olabilir emin değilim ) KAydı silip '':kendini iyi gösteren bi ses kaydı atmış'' .. Büşra yine kanıtlayamadı tecavüz girşimini.

Sonra Oktay ve iri bi arkadaşı vardı ismi aklıma gelmedi.Yurt dışına kacacaktı gemiye bindiler.Gideceklerdi abisi telefonla aradı ''Baban Ölüyo'' dedi.Reklama girdi sonrasını kaçırdım bende.

Bak bu özet iyi geldi gerçekten Üsttede yazdığım gibi geçen hafta izleyememiştim ama bu hafta kaçırmak yok

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.