Şimdi Ara

Arka Sıradakiler | FOX (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
400
Cevap
0
Favori
38.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ogameci

4 hafta oldu hala tırı vırı ya

oktay eninde sonunda çıkacak senaryo yok diye

oktayı kaybettiler sezon finalindede bulurlar

tam turkish

aynen öyle bu diziyi geçen sene çok izliyordum o zamanda bi kız kayıptı bi yıl onu aradılar

• oktay öldümü şimdi noldu?ben orda kaldım
  • çok güzel dizi gerçekten kemal öğretmeninde konuşmaları süper hamdi alkanı kutluyorum.
    oyuncuların çoğunun ilk deneyimleri yeni yüzlerle çalışmayı seven biri hamdi bey
    gerçi birkaç bölümdür oktay yok ortalıkta izlemek gelmiyor içimden
  • Hamdi Alkan'da Yönetmenlik yapıyorsa bu ülkede herkes yapabilir, ara sıra bu diziye rastgeldikçe onu anlıyorum...
  • bu konuyu güncelleyelim
    facebook gurubumuz :
    http://www.facebook.com/group.php?v=wall&ref=ts&gid=44284123240
  • aha bu da Bu tip halka ve ahlak yapısına zarar veren dizilere uyuz olanların grubu Katılın tavsiyemdir..
    http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Arka-sokaklar-Arka-siradakiler-gibisinden-programlara-uyuz-olanlar/183833966016?ref=ts

• quote:

Orijinalden alıntı: Awsful

aha bu da Bu tip halka ve ahlak yapısına zarar veren dizilere uyuz olanların grubu Katılın tavsiyemdir..
    http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Arka-sokaklar-Arka-siradakiler-gibisinden-programlara-uyuz-olanlar/183833966016?ref=ts

zarar mı veriyor güldürme beni dizi başlayınca ilk ekrana çıkan yazıyı oku bi

• quote:

Orijinalden alıntı: XII

oktay öldümü şimdi noldu?ben orda kaldım

hayır sözde nişanlısı kurtarıyor parayla tutulmuş olan sonra zaten herşeyi anlıyor o yanında kaldıgı ailesi sandıgı kişilerin gerçek yüzünü görüyor ve kaçıyor peşine bir iki kişi koşuyor o sırada bir binanın önünde duruyor tesadüf ya sibelde o binada restorasyon çalışmaları yaparlerken görüyor sibel "Oktayy" diyor göz göze geliyorlar oktay ile sibel orada bitiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: HellLord_gs

quote:

Orijinalden alıntı: XII

oktay öldümü şimdi noldu?ben orda kaldım

hayır sözde nişanlısı kurtarıyor parayla tutulmuş olan sonra zaten herşeyi anlıyor o yanında kaldıgı ailesi sandıgı kişilerin gerçek yüzünü görüyor ve kaçıyor peşine bir iki kişi koşuyor o sırada bir binanın önünde duruyor tesadüf ya sibelde o binada restorasyon çalışmaları yaparlerken görüyor sibel "Oktayy" diyor göz göze geliyorlar oktay ile sibel orada bitiyor..

1 ay önce yazmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bul3nt -- 4 Nisan 2010; 15:08:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TornadQ

quote:

Orijinalden alıntı: Awsful

aha bu da Bu tip halka ve ahlak yapısına zarar veren dizilere uyuz olanların grubu Katılın tavsiyemdir..

zarar mı veriyor güldürme beni dizi başlayınca ilk ekrana çıkan yazıyı oku bi

yok ne zararı Türk aile yapısına Türk eğitim sistemine çok faydalı bi programdır kendisi değil mi????!!!!!!
    Kardeşim duygusal davranmayın. Böyle yayınlarla bizim aile yapımız eğitim sistemimiz zedelenmeye çalışıyor,uyanın! 13 14 yaşındaki henüz ergenliğe girme çağındaki çocukların psikolojik yapısına çok zararı var bu programın; bunu her türlü ispatlarım.

• En son bu Zehra'yı ...(+18) lardı. Sonra n'oldu o konuyla ilgili?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

En son bu Zehra'yı ...(+18) lardı. Sonra n'oldu o konuyla ilgili?

yengesi öğrendi patladığını,Sedat'la sevgili olmuşlardı bir ara en sun kavga ediyorlardı.
  • Diziler ile Türk Aile yapısı , ahlakı ve eğitim sistemi bozulmaz ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bodyguard_26

Diziler ile Türk Aile yapısı , ahlakı ve eğitim sistemi bozulmaz ...

bozulmaz tabi,ama bu dizileri izleyenler aklı başında yeterli olgunluğa ermiş kişilerse bozulmaz!!
    Arka sıradakiler tipinde dizileri izleyenler genelde 10-16 yaş arası yani ergenlik(gelişme) çağındaki çocuklar. Bu çocuklar doğruyu yanlışı seçemezler daha ama böyle diziler doğruyu yanlış yanlışı doğru olarak,her şeyi reyting para olarak görerek yayınlandıkları sürece yakında maneviyat adına neyin kaldıysa hepsi bozulmaya yüz tutar

Bunu ilk başta hissedemezsin ama zamanla sana hissettirmeden gelişir.
    Ben lisede öğrenciyken iyi kötü ders işleniyordu. Şimdi lisede mat. öğretmeniyim okulların durumunu araştırıyorum;bazı liselerde ders işlenemiyor öğrenciler saygısızlıkta en üst seviyelere çıkıyorlar. Ne yaptıklarınıda bilmiyorlar...

• Onların suçlusu da AİLE BİREYLERİDİR. ANADIR BABADIR. Biraz da çocuğun kendisidir ve çevresidir.

Tekrar ediyorum ; herşeyi yasaklamakla , TV lere yasak getirmekle ; Türk Ailesi ve Gençliği korunamaz. Ahlaki değerleri çökertmek ; TV ler /diziler asla kendi başına yapamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bodyguard_26 -- 8 Nisan 2010; 23:16:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bodyguard_26

Onların suçlusu da AİLE BİREYLERİDİR. ANADIR BABADIR. Biraz da çocuğun kendisidir ve çevresidir.

Tekrar ediyorum ; herşeyi yasaklamakla , TV lere yasak getirmekle ; Türk Ailesi ve Gençliği korunamaz. Ahlaki değerleri çökertmek ; TV ler /diziler asla kendi başına yapamaz.

Ben zaten yasaklansın demiyorum ama yapılan yayınlar belirli kurallar dahilinde olmalı,kaldıki bu durumun tek sebebi tv ve diziler olarak görmek yanlıştır. ama Tv ve Bazı diziler buna sebebiyet vermekte,katkı sağlamakta buna karşıyım.
  • Awsful işin yokmu senin ozaman sen daha güzel bi dizi yapta onu izleyelim
  • @Awsful bu dizinin ne zararı varmış çocuklara ? Merak ettim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TornadQ

Awsful işin yokmu senin ozaman sen daha güzel bi dizi yapta onu izleyelim

donanım haber bu konuda geniş bi içeriğe sahip gir film ve diziler bölümüne orda elemanlar anlatıo okur izlersin fenamı.

_engin_ üst satırlardaki cevapları oku onlar sana bişe çağrıştırmıyorsa ben bir şey söylemiyorum!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awsful -- 9 Nisan 2010; 10:58:30 >
  • pazar günü var yeni bölüm ama şu oktay bir bulunamadı bilmiyorum yani
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.