Bir türlü ısınamadım şu diziye.Sınıfta izleyen arkadaşlarım var güzel diyorlar ama benim tarzıma uymuyor sanırım
Geçen yıl sonuna yaklaşık izlemiştim sonradan bıraktım çok saşma geliyor nedeni ise 1 konu etrafında bölümlerce devam edip sıkması
quote:
Orijinalden alıntı: blank42
Geçen yıl sonuna yaklaşık izlemiştim sonradan bıraktım çok saşma geliyor nedeni ise 1 konu etrafında bölümlerce devam edip sıkması
Türk dizilerinin karakteristik özelliğidir
quote:
Orijinalden alıntı: TornadQ
quote:
Orijinalden alıntı: Büyük İskender
En son bu Zehra'yı ...(+18) lardı. Sonra n'oldu o konuyla ilgili?
yengesi öğrendi patladığını,Sedat'la sevgili olmuşlardı bir ara en sun kavga ediyorlardı.
Yuh. Tecavüze uğradığı çocukla sevgili mi yaptılar senaristler...
quote:
quote:
quote:
En son bu Zehra'yı ...(+18) lardı. Sonra n'oldu o konuyla ilgili?
yengesi öğrendi patladığını,Sedat'la sevgili olmuşlardı bir ara en sun kavga ediyorlardı.
Yuh. Tecavüze uğradığı çocukla sevgili mi yaptılar senaristler...
yoksa fotoğrafları yayarım dedi Sedat o yüzden Zehra mecbur kaldı
bugün yeni bölümü var konu güncel
Ya adamlar dizimiz devam etsin,para gelsin diye diziyi devam ettirmeye çalışıyorlar,çoktan bitmesi gerekirdi dizinin!
Anlamıyorum,bittiği/bitmesi gerektiği halde neden bitaraflarını yırtıp abuk subuk/saçma konular atıyorlar ortaya?!
Tamamen gereksiz bir dizi.
Bu Kerem'i kim böyle eğitti, ailesi falan öldü mü sanıyordu?
Oktay'ın kafa bir ara uçmuştu, geri nasıl buldular?
Kerem Dizdar'ı harcamış, nasıl oldu bu olay bi de bunun mekanda Saffet'in de resminin üzeri çizilmişti, ona n'aptı Kerem?
Zehra-Sedat ilişkisi ne alemde?
quote:
Bu Kerem'i kim böyle eğitti, ailesi falan öldü mü sanıyordu?
Oktay'ın kafa bir ara uçmuştu, geri nasıl buldular?
Kerem Dizdar'ı harcamış, nasıl oldu bu olay bi de bunun mekanda Saffet'in de resminin üzeri çizilmişti, ona n'aptı Kerem?
Zehra-Sedat ilişkisi ne alemde?
Ailesi falan öldü sanmıyordu.Gizlice bir yerde birinden sokak dövüşünü öğrendi.
Okuldan bi köstebek var.Kerem'e herşeyi haber veriyor.Dizdar onu bulursam keserim biçerim falan diyordu.Köstebek yetiştirdi.Kerem Dizdar'ı aradı.Çağırdı kavagaya ve olan oldu.
Kerem,babasına Saffet beni kaçırdı baba dedi.Saffet'i yakaladı babası.Biraz tuttu dövdü.Saffet olayı böyle.
Zehra ,Sedat'ın kötü sırrını öğrendi.Zehra tehdit etti aynı Sedat gibi.Ayrıldılar.
Yazık olacak otobüstekilere
sezon finali yaklaşıyor lan
akşam yeni bölümü izleyen olmamış heralde
Ben bir türlü sevmedim ısınamadım bu diziye , çok yapma bir ortam geliyor hiç gerçeğe yönelik birşey göremiyorum
pamuk ölmez bence
bence ölecek çünkü son sezon.
quote:
bence ölecek çünkü son sezon.
kerem orada nasıl öyle bir hata yapar anlamadım
telefonu aldı oktayı arıyor arasana babanı illa ki yerini tespit ettirir senin
kendi şansını kaybetti
oktaykracak keremi
Aslında diziyi pek beğendiğimi söyleyemicem.Birde genç nufus izliyor bu da çabası...