Aynen hak ediyor.Öyle oğlum olsa günde üç öğün döverim
Bu arada Yadigarın babasını da takdir ettim
Bende. Eşek adam çalışsın dükkanında,tatil falan yok ona.
Bu akşam bekliyoruz bakalım neler olacak
evet beyler yorumları alalım
Dizinin yarısını kaçırdım.Arkadaşlarla cafeye gittik,yarısı gitti dizinin.
Ama yine de güzeldi. Sanırım Barıştan ayrılmış Gamze.İyice salaklaştı Gamze'de.
İbo'ya yazık oldu.Fazla merak iyi değil,işte sonu.
Evet beyler yorumlar.
ibonun gözler neydi öyle ya
Ama hayatı film şeridi olunca az gülmedim
izleyin dizi cok guzeldir
İmkanım OLsa Tv den AtLayıp Üvey ßabasını ÖLdürecem.
quote:
Orjinalden alıntı: ßaTıKaN
İmkanım OLsa Tv den AtLayıp Üvey ßabasını ÖLdürecem.
Kızını süzüşüne bitiyorum o adamın,yeni bir Nuri Alço gibi.
ELime Geçse ßende Onu Süzecem.
güzel dizi bu arada Cinsellik varmı sorusuna bittim yaa
quote:
Orijinalden alıntı: -ERHAN-
quote:
Orjinalden alıntı: Gabri3L
quote:
Orjinalden alıntı: atalay_633
Guzel bir dizi ama biraz abartılı ogrenciler o kadar rahat davranamaz adamın anasını aglatırlar yaw okulda hocaya salak aptal diyo ben desem hocaya dakası atılırım disiplin kuralı diye bişi var biraz daha abartmasalar şahane dizi bide ilk bolumunde ogrenciler araba patlatıyor hocanın sacmalıga bak kimsede gormuyorr...şikayet etmiyor
Sen hiç 2004 senesinden önce Fatih Vatanda Okumamışsın sanırım Ben Ordan mezunum ve emin ol Korkusundan ülküOcağına çıkan hoca gördüm Bunları iyi bişeymiş gibi söylemiyorum ama 2004 de mezun olanlardan sonra okul baya düzelmiş. 2003 mezunu olarak anlamıştım zaten bidahaki sene okulun düzelceğinden .
Ayrıca Diziyi birtek Gözde Mukavelat için izlerim Gerisi yalan
Gözde Mukavelat
9 yaşında TRT Çocuk Korosu'na giren, oradan gençlik korosuna geçiş yapan, 6 sene boyunca da oryantal, modern dans ve bale eğitimi alan Mukavelat'ın vokalistlik tecrübesi de bulunuyor. Daha önce Özcan Deniz ve Hülya Avşar'a vokalistlik yaptı.
Acayip uyuz oluorm bu diziye ne saçma bi dizidir anlamadım. Neyse zaten Face Bi grup flnda kurdum bunun hakkında Arka sıradakiler Arka sokaklar gibisinden programlara uyuz olanolan die