Şimdi Ara

Arkadan Kaza Yapmış Bu Araç Alınır Mı? (Foto) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
11.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CyberBot

Arkadaş doğru söylemiş. 2011 de 14-15 e alınırdı bu araç. Fiyatlar tavan yapmış.
    15.000 den fazla verilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberBot

Arkadaş doğru söylemiş. 2011 de 14-15 e alınırdı bu araç. Fiyatlar tavan yapmış.
    15.000 liradan fazla vermem bu arabaya. 2004 nedir abi.

2008 yılında akp'ye kapatma davası açılabiliyordu, düşünün yani ne kadar eski bir araç olduğunu.

ayrıca dayıma 3-4 ay evvel 2014 model sıfır seat ibiza'yı 32.000 tl'ye aldık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxMESA -- 3 Mart 2015; 9:22:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

21.000TL' mi??????

Daha 2 sene önce sıfır km B segment başlangıç donanım araçların 29-30.000TL'den satıldığını birilerinin hatırlatması lazım bu ikinci elcilere.

2011'de bu araçların piyasası 13-17 arası değişiyordu, dolar artınca ikinci el niye artıyor bahane böyleyse, onu da anlamadım.

ALMAYIN ALDIRMAYIN

Beter olsun ikinci el

Ama şimdi aynı boşmboş araçlar , 38-39 bin lira ..

Bende eşime bakıyorum polo boşline 1.0 motor , 37.700 dedi en son vw , bir direksiyon 4 teker iki hava yastığı başka birşey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Aynen yahu.. Bundan bir sonraki kasanın sıfırı 29.000 lira idi.. Çıldırdıkça çıldırıyor fiyatlar..

Tek bir açıklaması var, zenginleşiyoruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: otosarrafı

quote:

Aynen yahu.. Bundan bir sonraki kasanın sıfırı 29.000 lira idi.. Çıldırdıkça çıldırıyor fiyatlar..

Alıntıları Göster
    İndirim isteyin 21.000 fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: TsuBLK

İndirim isteyin 21.000 fazla

Alıntıları Göster
    Alınır bir sıkıntı çıkamaz bu hasar
  • quote:

quote:

Bence paramızın değeri azalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

quote:

İroni yapmıştım zaten..

Yukarıda dediğime gerçekten inanan insanlar var bu ülkede.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İroni yapmıştım zaten..

İroni ise sorun yok.Sanırım sigaralı gifle anlatılmak istenmiş ama ben yakalayamamışım

Bu zenginleşme mevzusuna inananları yatırıp ıslak sopayla döveceksin.Beyinleri koşarak uzaklaşmış sanırım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İroni yapmıştım zaten..

İroni ise sorun yok.Sanırım sigaralı gifle anlatılmak istenmiş ama ben yakalayamamışım

Bu zenginleşme mevzusuna inananları yatırıp ıslak sopayla döveceksin.Beyinleri koşarak uzaklaşmış sanırım

Alıntıları Göster
    vay arkadaş 2 yıl önce h kasa 2004 astra elegans ful bej deri koltuklu siyah renk aracımı 23e sattım bidaha opeli kapıma sokmam 2004 corsaya verilecek para 15 bile çok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DrMobile

quote:

21.000TL' mi??????

Daha 2 sene önce sıfır km B segment başlangıç donanım araçların 29-30.000TL'den satıldığını birilerinin hatırlatması lazım bu ikinci elcilere.

2011'de bu araçların piyasası 13-17 arası değişiyordu, dolar artınca ikinci el niye artıyor bahane böyleyse, onu da anlamadım.

ALMAYIN ALDIRMAYIN

Beter olsun ikinci el

Ama şimdi aynı boşmboş araçlar , 38-39 bin lira ..

Bende eşime bakıyorum polo boşline 1.0 motor , 37.700 dedi en son vw , bir direksiyon 4 teker iki hava yastığı başka birşey yok

10-15 yaşında, boyalı, illa ki en temizi bile eskimiş B segment arabalara 20-25.000TL verene kadar, gidin bomboş sıfır km B segment arabaya 38-39.000TL verin, çok daha mantıklı bir hamle olur.

Bende öyle yapmayı düşünüyorum
    Vurursanda vurursun diyorum hanıma , yapcak birşey yok

• Fiyatı yüksek
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

Fiyatı yüksek
    eğer o arabaya 21 bin lira verirsen o zaman gülerim işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: jjuuddaass

eğer o arabaya 21 bin lira verirsen o zaman gülerim işte

Alıntıları Göster
    O arabanın zaten hasar kaydı varmış . Birde sen şimdi yaptıracan boya da gerekecek zannetmiyotum boyasız çıkma aynı renk belki bulurlar . 15-16 dan fazla verilmez bu araca verilirse parana yazık edersin adam da iyi kakaladık kurtulduk der geçer .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzqan

O arabanın zaten hasar kaydı varmış . Birde sen şimdi yaptıracan boya da gerekecek zannetmiyotum boyasız çıkma aynı renk belki bulurlar . 15-16 dan fazla verilmez bu araca verilirse parana yazık edersin adam da iyi kakaladık kurtulduk der geçer .

Siz yanlış anladınız. Araba'nın tek hasar kaydı bu. Ben yapılmış haliyle alıyorum.
  • LumYellow92 L kullanıcısına yanıt
    Kazalı araç için yine yüksek bir fiyat hocam . O fiyata daha temizleri vardı zaten bu arabadan daha temizi çok rahat bulunur hocam . ciddi bir kaza yapmış sonuçta .
  • quote:

21.000TL' mi??????

ALMAYIN ALDIRMAYIN

Beter olsun ikinci el

Lazım almak zorundayız ne yapalım ? 2 sene öncesi 2 sene öncesinde kaldı. Full b segmenti önceden 36-37.000 tlye alınıyordu şimdi 60.000 tl ... E bu durum doğal olarak 2.eli arttırıyor. O Corsa 18 e ilana koyulsa anında satılır alan kişide 21-22 ye internete koyar bunlar böyle.

• quote:

21.000TL' mi??????

ALMAYIN ALDIRMAYIN

Beter olsun ikinci el

Benim kafa işte

ALMAYIN ALDIRMAYIN
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lego95

quote:

21.000TL' mi??????

ALMAYIN ALDIRMAYIN

Beter olsun ikinci el

Lazım almak zorundayız ne yapalım ? 2 sene öncesi 2 sene öncesinde kaldı. Full b segmenti önceden 36-37.000 tlye alınıyordu şimdi 60.000 tl ... E bu durum doğal olarak 2.eli arttırıyor. O Corsa 18 e ilana koyulsa anında satılır alan kişide 21-22 ye internete koyar bunlar böyle.

Piyasada mantıklı ucuz ikinci el araçlar var.

Şahsen 10-15 yaşında B segment araca 15.000TL üstü 1 kuruş fazla para vermem.

Valla kimse de zaten 15.000 tlye satmaz kusura bakmayın durum böyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: LumYellow92

Herkese merhabalar,

Arkadan kaza yapmış fotoğraftaki araç alınır mı? Başka bir hasar kaydı ve problemi gözükmüyor. Kırmızı ışıkta beklerken arkadan gelen Renault Kangoo çarpmış.
    Alırsam ne gibi problemlerle karşılaşabilirim? Kaza nedeniyle arka tampon ve bagaj kapağı değiştirilmiş.

Arkadan:http://i.hizliresim.com/EVOmBB.jpg

Yandan :http://i.hizliresim.com/j4qgaD.jpg

Hocam 3-4 ay önce halama 2006 model 1.3 cdti dizel otomatik olanını 24.000 TL ye aldık bu araç gibi boştu ve ekstra olarak sonradan park sensörü takılmıştı. Km si 135.000 de idi ve 5000 TL lik hasar kaydı vardı. Bence bu aracın fiyatı hiç bulaşmayın

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.