Şimdi Ara

Arkadan Kaza Yapmış Bu Araç Alınır Mı? (Foto)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
11.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadan kaza yapmış fotoğraftaki araç alınır mı? Başka bir hasar kaydı ve problemi gözükmüyor. Kırmızı ışıkta beklerken arkadan gelen Renault Kangoo çarpmış.
    Alırsam ne gibi problemlerle karşılaşabilirim? Kaza nedeniyle arka tampon ve bagaj kapağı değiştirilmiş.

Arkadan:http://i.hizliresim.com/EVOmBB.jpg

Yandan :http://i.hizliresim.com/j4qgaD.jpg

• Yapay Zekanın Yanıtı

Arkadan Kazalı Araç Alınır Mı?

Bir aracı satın almayı düşünüyorsan ve aracın arkadan hasarlı olduğunu öğrendiysen, bu hasarın ciddiyetini ve aracın genel güvenliği ve performansı üzerindeki potansiyel etkilerini değerlendirmen önemlidir.

Arkadan hafif hasarlı araçlar, genellikle güvenli ve onarımı kolaydır. Ancak, hasar daha şiddetliyse, aracın şasi yapısına veya mekanik bileşenlerine zarar verebilir. Bu, aracın güvenliğini tehlikeye atabilir ve onarım maliyetlerini önemli ölçüde artırabilir.

İşte arkadan hasarlı bir araç almayı düşünürken göz önünde bulundurman gereken bazı önemli faktörler:

• Hasarın Şiddeti: Hasarın boyutunu ve konumunu belirle. Küçük bir göçük veya çizik, genellikle bir sorun teşkil etmezken, daha büyük bir ezik veya çerçeve hasarı daha ciddi hasara işaret edebilir.
    • Tamir Geçmişi: Aracın geçmişte onarıldığını gösteren belgelere sahip olduğundan emin ol. Bu, onarımların kalitesini ve aracın güvenliğini değerlendirmene yardımcı olacaktır.
    • Yetkili Bir Tamircinin İncelemesi: Hasarın derecesini ve aracın güvenliğini tam olarak anlamak için aracın yetkili bir tamirci tarafından incelenmesini sağla.
    • Maliyetler: Sadece onarım maliyetlerini değil, aynı zamanda onarımdan sonra aracın değerindeki potansiyel düşüşü de göz önünde bulundur.
    • Sigorta: Aracın sigorta kapsamında olup olmadığını ve hasarın kapsanıp kapsanmadığını öğren.

Ciddi arkadan hasara sahip araçlar genellikle alınmamalıdır. Ancak, hasar hafifse ve nitelikli bir tamirci tarafından onarılmışsa, riskleri dikkatlice değerlendirdikten sonra aracı satın almayı düşünebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çok simetrik çarpmış yalnız.
  • Bu kadardan birsey olmaz. Bu arada araç model km ve fiyatı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: one1one

Bu kadardan birsey olmaz. Bu arada araç model km ve fiyatı?

135 bin Km'de, Benzinli Hiç tüp takılmamış. Km'de 28-30 kuruş yaktığını söylediler. 2004 Model Corsa 1.2
    Fiyatı 21bin TL diyor ama daha pazarlık yapmadık.
  • Hasar kaydı sorgulaması yaptinizmi onuda yapın çok yuksek bir meblağ cikmazsa 19 20 arası fiyata alinir bence
  • one1one kullanıcısına yanıt
    4200 lira hasar kaydı gözüküyor. Plaka ve şase nosunda başka hasar çıkmadı.
  • 20'den fazla verme..Alırsam ne gibi problemle karsilasirim demissin. Satarken zorlanma anlamında mi sordun? Eğer öyleyse bi sorun yaratmaz fotolari sakla ama..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

20'den fazla verme..Alırsam ne gibi problemle karsilasirim demissin. Satarken zorlanma anlamında mi sordun? Eğer öyleyse bi sorun yaratmaz fotolari sakla ama..
    hocam bagaj kapağı kapanıyor mu ona bak yol bilgisayarı varsa kapıyı açık gösterebiliyor düzgün yapılmamışssa başka sıkıntı çıkarmaz
  • one1one kullanıcısına yanıt
    Yok abi satmak açısından sormadım. Arabayı okula gidip gelmek için, şehir içinde kullanacağım. İki-üç haftada bir de 120 km'lik uzun yola çıkarım. Benim derdim araç şuan göremediğim bir problem çıkartır mı bu kazadan dolayı. Sanayilerde uğraşmak istemiyorum.
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Aynen yahu.. Bundan bir sonraki kasanın sıfırı 29.000 lira idi.. Çıldırdıkça çıldırıyor fiyatlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

21.000TL' mi??????

Daha 2 sene önce sıfır km B segment başlangıç donanım araçların 29-30.000TL'den satıldığını birilerinin hatırlatması lazım bu ikinci elcilere.

2011'de bu araçların piyasası 13-17 arası değişiyordu, dolar artınca ikinci el niye artıyor bahane böyleyse, onu da anlamadım.

ALMAYIN ALDIRMAYIN

Beter olsun ikinci el

Sormayın ikinci el piyasası uçmuş. Aynı model ve temizlikteki (ben anlamam fazla arabadan ama tanıdık motor ustasına gösterdik. motoru yılına göre çok temiz, kaportadan anlamam ama bana sorarsan al dedi) araçların fiyatı 20-22 arasında değişiyor Antalya'da.

• Adam değiştirmiş zaten bagaj kapağıyla tamponu..Bu kazadan dolayı bir problem çıkarmaz.Sen ekspertiz yaptır 19 a al bu aracı...21 sakın verme...
  • memocan2468 kullanıcısına yanıt
    Demi?Sanki böyle gerilip gerilip al sağa al sağa der gibi
  • quote:

Adam değiştirmiş zaten bagaj kapağıyla tamponu..Bu kazadan dolayı bir problem çıkarmaz.Sen ekspertiz yaptır 19 a al bu aracı...21 sakın verme...

saolasın abi, sıkı bir pazarlık yapacağız o zaman. ben de 19700 falan o civarları kestiriyordum gözümde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LumYellow92

quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

21.000TL' mi??????

Daha 2 sene önce sıfır km B segment başlangıç donanım araçların 29-30.000TL'den satıldığını birilerinin hatırlatması lazım bu ikinci elcilere.

2011'de bu araçların piyasası 13-17 arası değişiyordu, dolar artınca ikinci el niye artıyor bahane böyleyse, onu da anlamadım.

ALMAYIN ALDIRMAYIN

Beter olsun ikinci el

Sormayın ikinci el piyasası uçmuş. Aynı model ve temizlikteki (ben anlamam fazla arabadan ama tanıdık motor ustasına gösterdik. motoru yılına göre çok temiz, kaportadan anlamam ama bana sorarsan al dedi) araçların fiyatı 20-22 arasında değişiyor Antalya'da.

Alıntıları Göster
    18 lira veririm helalinden de.Satarsa satsın satmazsa arkadan hasarlı aracın keyfini kendisi sürsün.Etmez 20 bin felan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Aynen yahu.. Bundan bir sonraki kasanın sıfırı 29.000 lira idi.. Çıldırdıkça çıldırıyor fiyatlar..

bu gene iyi sifiri 2009 senesinde 22 bin lira civari olan symbolun suan fiyati 25-26 bin tl sifirindan vadeyle prim yapan tek araba heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

bu gene iyi sifiri 2009 senesinde 22 bin lira civari olan symbolun suan fiyati 25-26 bin tl sifirindan vadeyle prim yapan tek araba heralde

Alıntıları Göster
    arkadaşım 2 gün önce 2003 model tek parça boyalı corsa njoy 1.4 için 21000 tl ye pazarlık yapıldı. Bu araca bu fiyat değmez

• quote:

Orijinalden alıntı: DrHw

arkadaşım 2 gün önce 2003 model tek parça boyalı corsa njoy 1.4 için 21000 tl ye pazarlık yapıldı. Bu araca bu fiyat değmez

Alıntıları Göster
    Hiç bir şey olmaz tek hasarı buysa. Yüzeysel boyalı diye aldığımız çoğu araç zaten böyle kazalı oluyor.

Satarken ağız yaparlar sadece biraz
  • Arkadaş doğru söylemiş. 2011 de 14-15 e alınırdı bu araç. Fiyatlar tavan yapmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberBot

Arkadaş doğru söylemiş. 2011 de 14-15 e alınırdı bu araç. Fiyatlar tavan yapmış.
    Bu kazadan birşey çıkmaz, alınır
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.