Şimdi Ara

Arkadaş arasında anlatılacak sonu fake hikayeler var mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hani milleti kekleme maksadında dinletip sonunda kıvırmalı

aynen bunun gibi
    Patrona ve dostuna verdiğim ayar.

Garsonluk yapıyorum önden çorba verildiği için çorbayı getirdim patronun dostu bi kadın vardı yanlışlıkla üstüne döktüm kadın bağırdı bu ne küstahlık defet bunu gitsin falan dedi bende kenara çekildim insanları bu kadar küçük görmek sizin için bu kadar basit ve kolay değilmi ben Türk genciyim ve okul okuyorum Atatürk'ün gençleriyiz dedim patron ben ve dostu 1 dakika saygı duruşundan sonra istiklal marşını okuduk dağıldık.

• evet arkadslar
  • bilen yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HataliGirisim

Hani milleti kekleme maksadında dinletip sonunda kıvırmalı

aynen bunun gibi

Garsonluk yapıyorum önden çorba verildiği için çorbayı getirdim patronun dostu bi kadın vardı yanlışlıkla üstüne döktüm kadın bağırdı bu ne küstahlık defet bunu gitsin falan dedi bende kenara çekildim insanları bu kadar küçük görmek sizin için bu kadar basit ve kolay değilmi ben Türk genciyim ve okul okuyorum Atatürk'ün gençleriyiz dedim patron ben ve dostu 1 dakika saygı duruşundan sonra istiklal marşını okuduk dağıldık.

• quote:

Orijinalden alıntı: UchihaEziği

quote:

Orijinalden alıntı: HataliGirisim

Hani milleti kekleme maksadında dinletip sonunda kıvırmalı

aynen bunun gibi

yokmu

• yokmu baska ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Var mı böyle bir dizi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu hikayeden daha iyisi yoktur herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecan50

Bu hikayeden daha iyisi yoktur herhalde

lazımdı arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.