Şimdi Ara

ARKADAŞ ARIYORUM :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Twisted Nether da 100 lvl resto druid oynuyordum ki sıkıldım tek başıma kalmaktan artık. Server önemli değil sadece beni yarı yolda bırakmıcak bir arkadaş arıyorum hesabım aktif şu anda 0 dan kasabilirim gelen arkadaş 0dan kasıcaksa veya başka serverda. Sonuçta oyun birlikte oynadıkça güzel. Online sürem gayet yüksek çok kısa sürede 100 olup ilvl kasmaya başlarız . İsmim Erhan 22 yaşındayım .

• Selam, ben suan warlock kasıyorum ama yanına melee bir class daha kasıcam warrior düşünüyorum tek oynuyorum bende. Online Süren yüksek ise kasabiliriz 0 dan. Tank olurum ben de zaten kasana kadar.

Istersen bu sefer ally deneyebiliriz bende hep Horde oynadım farketmez, TN deyim. Düşünürsen ekle MirrorsEdge#2374

21 yaşındayım bende

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam TN deyseniz beraber oynayabiliriz bende yeni başladım tek başıma levelling çok zor oluyor ne raf ne hirloom var günde 2-3 level ya alıyorum ya alamıyorum tek başıma hell fire peninsulada görevde yapamıyorum :) Eğer arkadaş ararsanız buralardayım.
  • Obilux kullanıcısına yanıt
    Sylvanas alliance oynuyoruz, öğlen 2 yada 2.30 a kadar 15 lvl olursan bizimlesin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam 5-6 level aldım işim çıktı yetişemem artık iyi eğlenceler :)
  • Sylavanas ' daki guildimize bekleriz ....
  • Yıllardır defiasta oynuyorduk Tn ye yatay geçiş yaptık horde tarafındayım sv hunter kasıyorum isterseniz ekleyin btag
    Altay#2862 yaşım 28 arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    şarkı arıyorum lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Silvermoon'da guildimiz var, ne kadar 0'dan kasmaya söz veremesem de güzel bi ortamımız var; kalabalığız oldukça.

Aha bu da Margok kesiş videomuz. Bekleriz herkesi :)

http://www.youtube.com/watch?v=oSVk2InWpdk
  • @Clementha pm in kapalı bi ulaşırmısın bana :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trm92 -- 18 Ocak 2015; 17:35:33 >
  • Yaklaşık 4 sene önceki guild mi bu ? Kimse oynamıyor artık diye biliyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: trm92

@Clementha pm in kapalı bi ulaşırmısın bana :)

Allah Allah neden kapalı onu da anlamadım. Tamam hocam 1 dakika.

@Zandalari, eskilerden de oyuncular var fakat yeni bir yapılanma diyebiliriz
  • Anladım eğer gerçekten güzel bir ortamsa geçebilirim Silvermoona
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zandalari

Anladım eğer gerçekten güzel bir ortamsa geçebilirim Silvermoona

Hocam youtube kanalımda 5v5 arena yaptığımız video bile var

Güzel bi arkadaşlık ortamımız var şu an. Bende Grim Batol'den geçtim Silvermoon'a.
  • Ben de 23 yaşındayım. bir senedir wow oynuyorum. çok tecrübeli değilim ama arkadaş canlısıyımdır. pvp öğrenmeye çalışıyorum şu ara:) Pek fazla arkadaşım yok olanlar da yabancı. Türk arkadaşlar arıyorum sadece lvl kasmak için değil arada sohbet etmelik toylarla oynamalık :D sadık bir arkadaşımdır yarı yolda bırakmam. battlenet ismim letheanna. ana karakterimse frostmane realmından arienn. herkesi beklerim
  • Pvp için bende arkadaş aramaktayım özellikle gece ve akşamları online oluyorum sürekli.Hem hunter hem dk olarak oynamaktayım.Serverım dunemaul ally. SIfırdanda kasabilirim başka serverda yarı yolda bırakmayacak biri olursa(boost hakkımı da kullanabilirim o ayrı :) ).

battle tag : tymsah#2520
  • TN deyseniz bende katılabilirim ama sadece akşamları online olabiliyorum
  • ben oyunu bıraktım fakat muhabbetli guild bulursam kafama göre, tekrar başlayabilirim

böyle de mesajımı vermiş olayım
  • 20 level'ım şu an varsa ally tarafında kasan kasalım beraber
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.