Şimdi Ara

Arkadaş bu nedir ya deliricem...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır güzel telefon arıyorum. Fiyat 1000-1300 arasında. Bir-iki hafta içinde alıcam telefonu. GMD Elite , Nexus 5 düşünüyorum. G2 demeyin telefonu büyük ihtimal vatan ya da teknosadan almayı düşünüyorum. G2ler 1500 tl buralarda. İnternetten sipariş etmeyeceğim. Bu 2 telefon dışında önerileriniz varsa alabilirim ya da bu ikisi hakkında yorum yaparsanız sevinirim.
    @stevejobs sen yorum yapmazsan sevinirim arkadaşım fanboylara gerek yok!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentinel5454 -- 11 Ekim 2014; 1:05:27 >

• Nexus 5 alman daha mantıklı. Yazılım donanımdan bir adım öndedir her zaman, saf android cihaz kullanmanı öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki oyunlarda falan kasma yapmaz sanırım? Oyunlarda elite kadar iyi olmayacağını biliyorum fakat onda da çok sorun var. Tasarım olarak hayranım zaten nexusa.
    Edit: lg veya google tam hatırlamıyorum 18 ay güncelleme sözü varmış. Bu telefon çıktıktan sonra mı başlar yoksa ben telefonu aldığımda mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentinel5454 -- 11 Ekim 2014; 1:19:27 >
  • Sentinel5454 S kullanıcısına yanıt
    Korkma Snapdragon 800 var ve saf Android. Sen hıh demeden o oh der.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki güncelleme alır mı 2-3 sene kullanabilir miyim? hunharca kullanmasam.

@RonaldPeterson
  • Sentinel5454 S kullanıcısına yanıt
    Kullanırsın . Merak Etme . Şimdiden Hayırlı Olsun Kardeşim .
  • nexus 5 tabi ki. güzel telefon.düşünmeden alınabilecek android telefonların başında geliyor.

özetle yağ gibi akar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu nedir çözümü yok mu ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o butcede z1compactta bulabılırsen guzel olur,bu arada son 10 ayı kalmıs cıhaza 3 sene guncelleme alır dıye zıhnıyet varsa,bastan cahıldır kusura bakmasın kımse.
  • Ben şunu anladım telefon ne kadar akıllı olursa olsun bir zamandan sonra beni değiştir sinyali veriyor.
  • Madem G2 istemiyorsunuz kirpilmisini alin,nexus5

Gmdyle sorun yasarsiniz buyuk olasilik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nexus 5!!
  • O bütçede Nexus 5 bence. Z1compact da bakabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.