Şimdi Ara

ARKADAŞ BULMA GAZETESİ ŞOK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
17.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günaydın.dün akşam bir cafeye oturdum.gazetelere bakarken orta sayfası açılmış katlanmış ufacık yazıları olan bir gazete gördüm bu neyin nesi diye baktım onlarca ilan üstü kapalı jigololuk yapmak isteyen erkekler ile çok az bayanın erkek arkaşı aramak istediğini yazan msjlar üstelik telefon numaralarıda verilmiş şaşırdım internetteki arkdaşa bulma servisi ulusal bir gazeteye geçmiş sanırım yeni bir uygulama yada ben ilk kez farkettim.sonra gazeteye baktım şok gazetesi hiç okumadığım bir gazeteydi sanırım ilk ve tek gazete diğer sayfaları sevişme anlıarını anlatanlar ile orta sayfası sevgili arayanların ilanlarının olduğunu bir gazete.siz görmüşmüydünüz.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Arkadaş Bulma Gazetesi Şok: Arkadaşlık İlanlarının Merkezi

Arkadaş edinmek istiyorsun fakat çevreni genişletmekte zorluk mu çekiyorsun? Şok Gazetesi'nin arkadaşlık ilanları tam da sana göre!

Şok Gazetesi, Türkiye'nin en çok okunan şok gazetelerinden biri olarak, arkadaş arayanlar için özel bir platform sunuyor. Gazetede yer alan arkadaşlık ilanları, benzer ilgi alanlarına, yaşam tarzlarına ve yaş gruplarına sahip kişileri bir araya getirmeyi hedefliyor.

Gazetede yayınlanan ilanlarda detaylı bilgiler yer alıyor. İlan sahibinin yaşı, cinsiyeti, hobileri, ilgi alanları ve arkadaşlık beklentileri gibi bilgiler sayesinde aradığın kişiyle kolayca bağlantı kurabilirsin.

Şok Gazetesi'nde Arkadaşlık İlanı Nasıl Verilir?

Şok Gazetesi'nde arkadaşlık ilanı vermek oldukça basit. Gazete bayilerinden gazeteyi satın alabilir veya abone olarak ilanını online olarak verebilirsin. İlan metnini hazırlarken hedef kitleni belirlemeli ve ilgi çekici bir başlık kullanmalısın.

Arkadaş Bulmak İçin Sırdaş Kafeler

Şok Gazetesi'nin arkadaşlık ilanları sadece gazeteyle sınırlı değil. Gazete, Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde bulunan Sırdaş Kafeler ile ortaklık yapıyor. Bu kafeler, arkadaş arayanlar için buluşma noktaları olarak hizmet veriyor.

Sırdaş Kafeler'de arkadaşlık etkinlikleri düzenleniyor, oyunlar oynanıyor ve sohbetler ediliyor. Kafelerde bulunan ilan panolarında da arkadaşlık ilanlarını inceleyebilir ve aradığın kişiyle tanışma fırsatı bulabilirsin.

Şok Gazetesi'nin arkadaşlık ilanları ve Sırdaş Kafeler, arkadaş edinmek isteyenler için güvenilir ve etkili bir platform sunuyor. Bir arkadaş bulmak ve sosyal çevreni genişletmek istiyorsan, Şok Gazetesi'nin sunduğu imkanlardan yararlanmayı unutma!

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • jigololukta çok para var
    yazın yapmayı düşünüyorum
  • ordan gelen paradan ne hayır olacak kardeş.bırak bu düşünceleri.hamallık yap daha iyi.
  •  ARKADAŞ BULMA GAZETESİ ŞOK.
  • Şok gazetesi gibi başka bu işi yapan dergi gazete varmı?sizlerde ilan veriyormusunuz.
  •  ARKADAŞ BULMA GAZETESİ ŞOK.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasim888

O adayların arasında artiz varken diğerlerinin şansı yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'da Yaşayan Ya Da Okuyan?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasim888

hepsi tiksinç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.