Şimdi Ara

Dünya'da Vaka Sayılarını Açıklamayan Ülke Var mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu an dünya'da vaka sayılarını açıklamayan ülke var mıdır ? varsa bile dsö bu konuda yasal bir zorunluluk getirebilir mi mutlaka açıklayacaksınız diye gizli saklı tutmak ülkenin elindemidir merak ediyorum ?Dünya'da Vaka Sayılarını Açıklamayan Ülke Var mı ? 

• DSÖ'nün bütçesi ülkelerin nüfuslarına oranla verdikleri paydan ve ekstra devletlerin verdiği bağışlarından oluşuyor, o yüzden onlarla çatışma içine girmeleri pek mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OZ44 -- 16 Ekim 2020; 7:40:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OZ44

DSÖ'nün bütçesi ülkelerin nüfuslarına oranla verdikleri paydan ve ekstra devletlerin verdiği bağışlarından oluşuyor, o yüzden onlarla çatışma içine girmeleri pek mümkün değil.

Emin misin?

• Türkiye diye bir ülke var benim bildiğim onun dışında kabile ülkeleri ve küçük ülkeler olabilir açıklamayan.

Dsö cacık yapamaz sadece tavsiye verir onuda yanlış verir zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 16 Ekim 2020; 13:32:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye olmasa da Türkmenistan var . Hiç vaka yokmuş bir tane bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuzey Kore var

• kuzey kore ve türkmenistan hiç bildirimde bulunmuyor.

ikisi de dışarıyla teması en asgari olan kimsenin gidip gelmediği ülkeler.

belki dünyanın en kapalı ülkeleri olmanın avantajıyla vakaları yoktur.

ama bir kişi bile olsa bulaşıcı durumda içeri girdiyse, eminim ki, o ülkelerde binlerce vaka oluşmuştur.

hangisi gerçek durum bilemiyorum ve merak ediyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dünyada korona testinin saçmalığını anlamayanlar vaka açıklamaya devam ediyor diye biliyorum. Kovid testinin bir oyun olduğunu anlayan ve DSÖ'ye güvenmeyen kimyager devlet başkanı sayesinde Tanzanya, aylardır vaka açıklamıyor gözüküyor:

Helal olsun adama, kimya ile uğraşmak demek ki sorgulamayı düşündürmüş adama:

https://www.habervakti.com/tanzanya-baskani-skandali-ortaya-cikardi-meyveden-ve-koyundan-koronavirus-cikti

Alıntı

metni:
    Tanzanya Başkanı John Magafuli koronavirüs (SARS- Çov-2) test kitlerinin ülkesine ithaline izin verdi. Sadece Tanzanya otoriteleri tarafından uygulanması yönünde talimat verdi. Dünya Sağlık Örgütüne (WHO) güvenmedi ve laboratuvarlara sahte test örnekleri gönderdi.İnsandan olmayan örnekler topladılar. Keçi ve papav meyvesi gibi. Testlere insan isimleri, yaş ve cinsiyet etiketlendi ve laboratuvara gönderdiler.Testlerden bazıları; bir keçi, bir meyve pozitif yani virüs taşıyor çıktı.

Dünya'da Vaka Sayılarını Açıklamayan Ülke Var mı ?

• Türkiye

Türkmenistan

Amerikan Samoası

Nauru

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.