Şimdi Ara

arkadaş cpu yu eline aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşın amd64 3000 venice işlemcisi vardı.stock fanla 2200 de çalıştırıyordu.formlarda

stock fanla 2800,2936 yapanları görünce ben de yapacagım dedi ve biosa girdi

dur sen o kadar yapamazsın dememe ragemen dinletemedim makina reset attıgı halde birkaç

ayarla oynayıp yeniden açıyordu makinayı. en son powere bastıgında makinadan yüksek seste gürültüler

geşlmeye başladı.prizden fişi çekmesini söyledim daha önceki denemelerinde de böyle oldugunu ve

birazdan sesin duracagını söyledi.2750ghz de windows açıldı ama açıldıgı gibi bilgisayar açılmamak üzere

kapandı.bios ayarlarından mı açılmadı diye düşündüm bios pilini çıkarıp 10-15 dakika bekleyip taktım

ama olmadı.cpu nun üzerinde aşırı ısınma dan oluşan bir karartı veya benzeri birşey de yoktu.

teknik servise götürdük cpunuz ölmüş dediler.

arkadaşın konuşmayı bilmiyormuş gibi bir hali vardı. gün boyunca bir iki cümle kurdu.

• eeee gülü seven dikenine katlanır ;9 zevk yapıosan bu gibi sonuclara katlanacaksın
  • geçmiş olsun da kaşınmış ama arkadaşın da....
  • 3200 venice var fatality fan la ben 2500 ustune cıkmıyorum ne gerek var diye

delikanlıya bak 3000 le neler yapıyo ahahaha
  • 2750 ile açabildi demek stock fanla.

ya bunda fatality dan falan olsa napardı kimbilir??
  • bilmediği işi niye yapıyo.
    yazık oldu işlemciye
  • çooooooook yazık çoooook
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Adam gibi anakart önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: futuremark
    arkadaşın konuşmayı bilmiyormuş gibi bir hali vardı. gün boyunca bir iki cümle kurdu.

islemciye o/c yapmis...
    kendine de Cool&Quite...
  • http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=34788
    Şu linkteki hıza dikkatiniz çekerim.Venice +3000@ 3269!!!.Bazıları da yapabiliyor işte.Kısmet...
  • walla p4 2800 hp ler ilk çiktiginda bi arkadas ta aldiginin ikinci gunu "Ucucam OLm bunu dedi hakketten ucurdu da. ama indiremedi cakildi zawalli enkazdan sag cikanda olmadi. :)"
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.