Şimdi Ara

arkadaş cpu yu eline aldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana pek inandırıcı gelmedi, bu arkadaş overclock skorlarında 2800-2900 yapanları görüp onlara gıcık olup böyle bir topic acabilir zaten foruma yeni kayıt olan bir arkadaşımız
  • gürültüyle yanarmı işlemci?
  • YORUMSUZ
  • arkadas baska topıclerdede bıraz garip tepkiler pesınde rencide etmek istemem ama amacı nedir acaba
  • PoL--E 2½ ve Brandybuck

Size sonuna kadar aktılıyorum bende okurken bi değişik oldum zaten

''bazen 2v bile veriyordu(),ağzından tek bir kelime bile çıkmadı()''

Milletimizde ne cevherler varda haberimiz yok

• quote:

Orjinalden alıntı: Brandybuck

Gereksiz bir konu inandırıcılığı tartışılır , dostum tepkini bu şekilde dile getirmen saçma olmuş...

+1
    ayrıca hangi anakartmış bu işlemciye 2volt falan verebilen.ayrıca arakdaş stock fanla 2200 de çalıştıryormuş.yani 244,44 fsb de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maymunkral -- 1 Aralık 2005, 18:53:22 >
  • imzaya bak. 2850 ghz de çalıştırıyomuş işlemcisini

quote:

amd 3400@2850ghz sc939 epox nf4 ultra 512mb tiwinmos leadtek 6800le

19 samsung 913v lcd 450 watt power asus dvd rom
  • bir insan 4 günde nasıl 140 mesaj yazabilir aklım almıyor ...
  • daha önceki bir mesajımda "insanlara güvenirim" demiştim ama kendi mantık sınırlarım içinde tabiki.

ben bütün bu olandan bir özet çıkardım;

millet 3000+ ile aynı hıza çıkarken belli ki 3400+ alıp sadece 2800mhz de tutmak ona ağır geliyor. ilk önce stok fanla 2800mhz yapanlara inanmadı, şimdi de hayali arkadaşı 2volt verip işlemciyi eline aldı.

eh biraz iddialı oldu ama yaşımız ve hayat tecrübemiz buna kadir.

nedendir bilmem, olaylara objektif bakacağımıza bir savunma içine girer, odağı şaşırırız.

bu arada gerçekten merak ettim, 2v verebilen 939 anakart var mı? bendeki epox veremiyor.
  • :P...gürleyen bilgisayar...

yorum yok...
  • bi ara Motor sporları ve araç modifikasyonu bölümünde vardı birisi bulgaristandan porşşş almışmış çok ucuza sonra forumda resmi falan çıktı 13-14 yaşlarında var yok bi çocuk çıkmıştı ahanda linkhttp://forum.donanimhaber.com/m_3988058/mpage_2/key_wvtech//tm.htm#4003268 daha sonra durum anlaşılınca küfür falan söyleyip atıldı linkte resmi var baya komik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnytkyz -- 1 Aralık 2005, 19:23:27 >
  • bu arada 939 larda 3400 kodlu işlemci var mı?6800le nin pci-ex versiyonu var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: maymunkral

bu arada 939 larda 3400 kodlu işlemci var mı?6800le nin pci-ex versiyonu var mı?

AMD'ye göre 939 3400 yok.
    http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_9485_9487^10248,00.html
  • http://forum.donanimhaber.com/m_1063677/mpage_7/tm.htm

Zaten bu topic'de de kullandığı işlemciyi söylemiş

'' celeron 1.2ghz uçuyorum bu işlemciyle ''
  • yarıldım ben burda masallah arkadas emule kredi aktarır gıbı msg aktarmıs herhalde : )) 4 gunde masallahı var
  • ya ufak bir çocuk yada birinin canı sıkıldı, overclock bölümündekilerle eğlenmeye çalışıyor

• Arkadaşa teşekkür ederim ben çok eğlendim hiç gülcem yoktu.
  • Aynı başlıktan donanım bölümüne de açmış.Bu arkadaşın bir de UBD versiyonu vardı.Burda overclock dersleri veriyordu ustalara.DFI nin alınmaması gerektiğini falan savunuyordu.Geçen bir forumda rastladım.Meğer işlemcisi soket A imiş.Derslere orda devam ediyor.
  • abicim dfi lanparty ultra-d 2 volt veriyor bunu bilmiyorsanız ben ne yapayım ayrıca

kanıtlamam için ne yapmam gerektigini söyler misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brandybuck

Gereksiz bir konu inandırıcılığı tartışılır , dostum tepkini bu şekilde dile getirmen saçma olmuş...

neden saçma açıklar mısın?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.