Şimdi Ara

arkadaş cpu yu eline aldı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu yanlışlık olamaz.madem çok biliyon. oc yapan adam bilmezmi işlemcisinin tam modelini.

benden çok büyük bi özür dilemelisin.kimin cahil olduğu da belli oldu.

ayrıcada post most yükseliyosada talep ediyorum post sayım sıfırlansın.senin gibiler post sayısına bakıptamı adamın bilgisini değerlendiriyo.herkesin burada bişeyler öğreniği doğru ama bundan öncede bişeyler biliyoduk.ondan post sayısına göre adam değerlendiren adamın aklından şüphe ederim.anca senin gibiler yapar bunu.imzadada yanlış yazılmaz.imzana dansöz resmi koy bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: futuremark

quote:

Orjinalden alıntı: cemalefendi

3400 yazıp sonra pardon 3500 deyipte olmaz bu işler.bak ben dedim 315 ve koydum vidyosunuda koyacam.sende sanal alemde dansöz diye dolaşırsın.

iyiki bir yanlış yazdık söyledik dalgınlıgıma geldi abartmayın

• sanane ne resmi koyacagımdan bu kadar abartmaya gerek yok 3500 işlemcim
  • bence bi bebek resminin üstüne işlemcinin resmini koy.yada git bi dansözün göbeğinin üstüne yapıştır.valla sinirimi aldın.çok sağolasın.ama özür dilemelisin.dilemesende olur.sen dilesen ne olacak.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: fenomenhaa

ehueheh demek s939 3400 hea

birşey yazıp post yükselmek zorunda degilsin.ha illa post yükseltecegim diyorsan da bari

yazdıkların mantıklı olsun.

@feno

sana mantıksız mantıksız konuşp olayları saptırma

hey yarabbim sen yardım et

• Neden bu gün değilde yarın koyuyorsun SS i yoksa arkadaşına gidip onun makinasının ss lerinimi koyacaksın
  • yanlış yazdım sadece senden hayatta özür dilemem.

• iyi oku.vaz geçtim sen dilesen ne olur dilemesen ne olur.herkesin ne MAL olduğu anlaşıldı zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: COrleone[TUR]

4 günde sistem değişmiş hayrılı olsun senden bir isteğim var bir eline yanık işlemciyi al geç senin imzalı sistemin önüne bize şöyle yakışıklı bir poz ver forum overclockçu görsün resmide koyarsın internete gidince.

yarın ss lerin yanında bu isteğimide halledersen sevinirim
  • her yerde lamer olabiliyomuş demekki. "hackerım ben" modelinin "overclockerım ben" modelide varmış demekki.... eglenceliymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcAN the teKMe -- 1 Aralık 2005, 22:32:17 >
  • lamer ne demek ya.ben cahilimde.öğrenmiş olurum.hemde başka bilmeyenlerde öğrenir.belki de ne olduğunu öğrenir.
  • @ziwro sen bi tanesin kopardın beni aksam aksam tek cumle ölum vurusu futureziwro
  • alemsiniz ya akşam akşam güldürdünüz bizi ara sıra gereksizlerede takılın lem gırgır olur..

"hackerım ben" modelinin "overclockerım ben" modelide varmış demekki buna bittim
  • forumda bi dansöz eksikti oda oldu sonunda. hadi önünüze eğilisnde bi kaç post yapıştırın.sevinir gariban. çıkıp 3400 işlemcisinin üstünde oynasın.ardon 3500 dü.

hem cahil hem lamer hem dansöz.böylesi bulunmaz.
  • örnektte belliydi aslında manası

söle diyebiliriz; olmadığı biri gibi görünen yada sahip olmadığı yeteneklere sahipmiş gibi davranan 12-17 yaş arasında sıklıkla görülen ---ki irc dönemlerimde (96-97lere denk gelir) "linuxta neymiş la" modeli söylemler içersine girdiiğimi logları okurken fark edip "oha ne malmışım" demişliğimde vardır--- bir durumdur lamerlık :)

orginali ise söyleymiş; ba$kalarinin yaptigi kodlari, cizimleri falan kendi adiyla dagitan scener'a verilen isim olarak dogmu$tur.

geçer ama sonra :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: iStPaLaDiN

@ziwro sen bi tanesin kopardın beni aksam aksam tek cumle ölum vurusu futureziwro

Kişilere olabildiğince doğru bilgi vermeye calısıyorum,yanlız future gibi arkadaş yanlışlık yaptıklarını biraz gec anlıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZiveR -- 1 Aralık 2005, 23:06:37 >
  • islemciye gecende 5 verdm res attı sonra dedim 6 vereyim yemedi herhalde yine res attı sonra voltaj kalmadı verecek direk elektrişk prizinden verdim sigorta att sonra anladımkş işlemci takozmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: reLo

islemciye gecende 5 verdm res attı sonra dedim 6 vereyim yemedi herhalde yine res attı sonra voltaj kalmadı verecek direk elektrişk prizinden verdim sigorta att sonra anladımkş işlemci takozmuş

ya beyler yeter gülmekten yerlere yatıyoz ben bi ara takete gelip bunları yazdım arkadaş hala yerde sürünüyo babam sese geldi ne oluyo diye oda gülüyo burda
  • quote:

sanane ne resmi koyacagımdan bu kadar abartmaya gerek yok 3500 işlemcim

altı üstü bir ss alacaksın.şimdi de alabilirsin 10sn lik iş.niye oyalıyorsun anlamadım.kendi işlemcini o\c yapmışsın.ama o değere ulaşabilmen için vermen gereken fsb 259,0909 . arkadaşının stok fanla 2200 de 3000+ yı kullanabilmesi için arkadaşın ayarlaması gereken fsb 244,4444 . yorum yok.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.