Şimdi Ara

arkadaş cpu yu eline aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşın amd64 3000 venice işlemcisi vardı.stock fanla 2200 de çalıştırıyordu.formlarda

stock fanla 2800,2936 yapanları görünce ben de yapacagım dedi ve biosa girdi

dur sen o kadar yapamazsın dememe ragemen dinletemedim makina reset attıgı halde birkaç

ayarla oynayıp yeniden açıyordu makinayı. en son powere bastıgında makinadan yüksek seste gürültüler

geşlmeye başladı.prizden fişi çekmesini söyledim daha önceki denemelerinde de böyle oldugunu ve

birazdan sesin duracagını söyledi.2750ghz de windows açıldı ama açıldıgı gibi bilgisayar açılmamak üzere

kapandı.bios ayarlarından mı açılmadı diye düşündüm bios pilini çıkarıp 10-15 dakika bekleyip taktım

ama olmadı.cpu nun üzerinde aşırı ısınma dan oluşan bir karartı veya benzeri birşey de yoktu.

teknik servise götürdük cpunuz ölmüş dediler.

arkadaşın konuşmayı bilmiyormuş gibi bir hali vardı. gün boyunca bir iki cümle kurdu.

• geçmiş olsun :)

"do NOT try this at home"
  • geçmiş olsun

bilmeden kurcalamamk lazım...
  • Voltaja çok mu abandı ?
  • 1.750 falan veriyordu.daha yukarısını da veriyordu.
  • bir iki ay cpu alamaz.öylece kalır ama diyiyorum ya öyle bir hali vardı ki overclockla ugraşırken sanki beni

duymuyor gibiydi.
  • 1.750v mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Adam gibi anakart önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 falanda yaptı
  • bana söylemedi ama benim işlemcimin hızına çıkmaya çalıştıgını sezdim.ben de arasıra ona gıcık veriyordum

ama şu son oynayışında hiç olmazsa bir 15-20 dolarlık fan alalım dedim dinlemedi.
  • neyse millete ibret olur artık stock fanla rekorlar kıranlara
  • Gereksiz bir konu inandırıcılığı tartışılır , dostum tepkini bu şekilde dile getirmen saçma olmuş...
  • hadi hadi itiraf et çocuğu gaza getiren sensin dimi ? imzaya bak....

quote:

Orjinalden alıntı: futuremark

bana söylemedi ama benim işlemcimin hızına çıkmaya çalıştıgını sezdim.ben de arasıra ona gıcık veriyordum

ama şu son oynayışında hiç olmazsa bir 15-20 dolarlık fan alalım dedim dinlemedi.
  •  arkadaş cpu yu eline aldı

Daha gideri var 3000mhz görür ama tabi yavaş yavaş yüklenecen birden yüklenmeyecen çok geçmiş olsun ama beni affedin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezgingun -- 1 Aralık 2005, 12:17:39 >
  • kodu neydi acaba biliyo musunuz?
  • gecmıs olsunda ben bu topıcten bısı anlamadım bırılerı kendınımı tatmın edıyor yoksa yandı haberınız olsun mu dıyorlar
  • quote:

2 falanda yaptı

Bu 2 voltaj mı? Öyle ise anakartını merak ettim.
  • ha ben de hangi anakart oldugunu sorcaktım tam üstüne bastın gurol.
  • iyi olmuş zorlarsa olacağı o
  • quote:

Orjinalden alıntı: gurol

quote:

2 falanda yaptı

Bu 2 voltaj mı? Öyle ise anakartını merak ettim.

biraz fazla atmış 2v falan
  • peki hiç işlemci ısısına baktınız mı kaçı gösteriyordu?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.