açılar çok güzel aradaki cafe genel planı çok hızlı atlamış kamera hareketlerinde tripod atlamış biraz daha özenle kullanılabilirdi konu çok güzel sanırım 1 dk ile sınırlandırılmış bir ödev eğer öyle değilse biraz daha açılabilirdi açılarda çok konturplonje kullanmışsınız
yorumun için çok sağol evet malesef 1 dakika ile sınırlandırıldık konturplonje dediğin geniş açıyla ilgili birşey mi?
konturplonje kişiyi alttan çekmek oluyor aslında konturplonjede denmez kamera tam göğüs hizasına konumlandırılmamış
Teknik olarak anlamamda düşünce güzel olmuş :)
estafurullah hocam,önemli olan konu zaten sağolasın
fikir güzelefekt güzel ben beğendim ancak ses biraz daha tok mı desem duyulur mu desem o şekilde olsa iyi olurdu
16. saniyede oyuncunun demiri tutucak gibi yapıp tutmaması gözüme takıldı bir de telefonu açarken ki tilt hareketi aşırı hızlı olmuş ama video güzel olmuş ben beğendim devamını dilerim :)
Güzel olmuş ana fikir çok hoş. Devamını getirmenizi dilerim.
abi belki videoyu 1000.kez izledim (mecaz olarak söylemiyorum) o el hareketine hiç dikkat etmemiştim.tebrik mi etsem bilemedim
Filmdeki amaç paran varsa arkadaşında mı var oluyor?
Gördüğüm tek sorun seslendirme . Üst yorumlarda da söylenmiş zaten . Bir de o 3 arkadaşın gülüşmeleri yapmacık gibi biraz ama genel olarak ;
dursun
aslında onlar gerçekten gülüyorlardı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme