Şimdi Ara

ARKADAŞ LAR CVP VERİRSENİZ SEVİNİRİM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • mrhba ben geçen yıl 1.9 jtd aracıma powersystem taktım inanırmısınız eniştemin passat 1.9 tdı 130 aracı rampada yetişemedi fakat son zamanlard aracı zorladığımda debriyaj balatası kaçırıyor araç 18000 kmde balata bu kadar çabuk bitermi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyhan68

mrhba ben geçen yıl 1.9 jtd aracıma powersystem taktım inanırmısınız eniştemin passat 1.9 tdı 130 aracı rampada yetişemedi fakat son zamanlard aracı zorladığımda debriyaj balatası kaçırıyor araç 18000 kmde balata bu kadar çabuk bitermi

Bazı doblo kullanıcılarıda aynı şikayeti söylüyor.Şahsen kendi aracım 88000 kmde sürekli zorlarım fakat daha bi sorun yok.Artı sürekli yük taşıyan bi araç.Bu birazda kullanıma bağlı yoksa 6000 kmde megane 2 nin debriyajını yiyen gördüm.Bi servise git kontrol ettir derim seninmi yoksa fabrikanınmı hatası diye. Çünkü fabrikada çalışan bi arkadaşım belirli modellerde debriyajın tamamen oturmadığını bu yüzden çabuk aşındığını söylemişti.Genelde çoğu doblocuda bunu söyleyince inanmaya başladım.Bi kontrol ettir.Çok ufak bi değer kaçırma yani tam oturmama problemi senin aracındada olabilir.

• opar bayilerinde orijinal mako arka şeffaf stoplar satılıyo ayrıca fiyatlarıda çok uygun tavsiye ederim
  • arac standart haldeyken bir sorun yok powersytemi taktğım zaman debriyaj kaçırıyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.