Arkadaşlar ben dış görünüm için sölemiş tim ama buraya yine caddy ciler filan doluş muş
quote:
Orijinalden alıntı: otomans13
Arkadaşlar ben dış görünüm için sölemiş tim ama buraya yine caddy ciler filan doluş muş
Alıntıları Göster
Valla dış olarak jant lastik üst portbagaj çıtası yan nikelaj basamak tampon boyama olalbilir....Hangi şehirde olduğunu söylersen yer tavsiye edelim................ ..........BU ARADA BEN CADDY Cİ DEĞİLİM HABERİN OLSUN........
quote:
Orijinalden alıntı: Fiatci
Valla dış olarak jant lastik üst portbagaj çıtası yan nikelaj basamak tampon boyama olalbilir....Hangi şehirde olduğunu söylersen yer tavsiye edelim................ ..........BU ARADA BEN CADDY Cİ DEĞİLİM HABERİN OLSUN........
Alıntıları Göster
ya benim bi arkadaşım wardı doblo ya mod yapmıştı msn ini bulursam sana atarım
quote:
Orijinalden alıntı: Rechtsanwalt
ya benim bi arkadaşım wardı doblo ya mod yapmıştı msn ini bulursam sana atarım
Alıntıları Göster
olur olur her araca mod olur mirafori leri bilmiyomusunz haci muratlar bile o hale geldiyse ve wrc de yarıştıysa doblo haydi haydi olur
zaten eğer pro istemiyosan, çip le hava filtreni takar işi bitirrsn 1000 ytl ye
quote:
Orijinalden alıntı: Fiatci
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Fiatci
Arkadaşım ben ankarada oturuyorum
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Fiatci
Arkadaşım ben ankarada oturuyorum
Alıntıları Göster
BENCE DOBLO YA MODİFİYE YE GEREK YOK HELE 1.9 MUKTİJET DİZEL SE O ZATEN DOĞUŞTAN MODİFİYELİ SAYILIR
E ŞAKA TABİ AMA GERÇEKTEN OLDUKÇA SERİ 1.9 105 HP DOBLO
quote:
Orijinalden alıntı: konyalı alli
BENCE DOBLO YA MODİFİYE YE GEREK YOK HELE 1.9 MUKTİJET DİZEL SE O ZATEN DOĞUŞTAN MODİFİYELİ SAYILIR
E ŞAKA TABİ AMA GERÇEKTEN OLDUKÇA SERİ 1.9 105 HP DOBLO
Alıntıları Göster
Arkadaşlar ben sizden yorum araba hakkında yorum istemedim ama siz bana yer ve fiyat verirseniz gerçekten çok sevincem
quote:
Arkadaşlar ben sizden yorum araba hakkında yorum istemedim ama siz bana yer ve fiyat verirseniz gerçekten çok sevincem
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: otomans13
Arkadaşım sen yorumları boşver.İlk olarak karlıkçı halille görüş olmazsa bana haber ver başka yer öneriyim. Mail im: Fiatci@mynet.com
bence arkaya istepne tak ama merdivenin üzerine takma direk arka tarafı deldirmek gerek biraz orjinallik bozulur ama güzel oluyo direk çelik jantlı lastiği arkaya tak ayrıca öne tampon koruyucu port bagaj yanlara basamak kapı kollarını mikelajlı yap çelik jant zaten şart kaliteli bi film çektir
quote:
Orijinalden alıntı: doblom
bence arkaya istepne tak ama merdivenin üzerine takma direk arka tarafı deldirmek gerek biraz orjinallik bozulur ama güzel oluyo direk çelik jantlı lastiği arkaya tak ayrıca öne tampon koruyucu port bagaj yanlara basamak kapı kollarını mikelajlı yap çelik jant zaten şart kaliteli bi film çektir