Şimdi Ara

Arkadaş ücretsiz VPN yok mu ya?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
5.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütün vpn'lerde günlük 500 mb limit veriyor sonrası için para istiyor,eskiden ücretsiz çok vpn vardı şimdi bulamadım. Sizin bildiğiniz ücretsiz vpn'ler varsa buradan veya dm den yazarsanız sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Arkadaşlar, Ücretsiz VPN Önerisi!

Ücretsiz bir VPN (Sanal Özel Ağ) arıyorsanız, piyasada seçenekler mevcuttur. Ancak, ücretsiz VPN'lerin bazı potansiyel riskler taşıyabileceğini unutmamanız önemlidir. Kişisel verilerinizi ve çevrimiçi etkinliklerinizi korumak için güvenilir ve saygın bir sağlayıcı seçmeniz önerilir.

Ücretsiz VPN'ler genellikle sınırlı bant genişliği, yavaş hızlar ve veri sınırlamaları sunar. Ayrıca, daha az sunucu konumuna sahip olabilirler, bu da istediğiniz konumlara bağlanmanızı zorlaştırabilir.

Bununla birlikte, güvenilir ve sınırlı kullanım için uygun olan ücretsiz VPN'ler de vardır. Bunlardan bazıları şunlardır:

• Proton VPN: Güçlü şifreleme ve gizlilik koruması sunan güvenilir bir seçenek. Sınırlı sunucu konumları ve günlük veri sınırı vardır (500 MB).
    • Windscribe: Ücretsiz kullanıcılar için 10 GB aylık veri sınırı ve sınırlı sunucu konumları sunar. Güvenilir ve kullanımı kolaydır.
    • TunnelBear: Yalnızca 500 MB aylık veri sınırıyla sınırlı olsa da, güçlü güvenlik özelliklerine sahiptir.

Ücretsiz bir VPN kullanmadan önce, gizlilik politikasını ve kullanım şartlarını dikkatlice okumanız önemlidir. Kişisel verilerinizin nasıl kullanılacağını ve hangi bilgilerin toplandığını anladığınızdan emin olun.

Güvenli ve gizli bir çevrimiçi deneyim için ücretli bir VPN aboneliği düşünmeyi de isteyebilirsiniz. Ücretli VPN'ler genellikle daha fazla sunucu konumu, daha yüksek hızlar ve daha fazla güvenlik özelliği sunar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Super vpn

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tarayıcılar için browsec eklentisi var. kayıt olmadan kullanabiliyorsun. günlük veri limiti belirtilmemiş sitesinde.

• Opera tarayıcının kendi VPN var. Chrome'da da ücretsiz VPN eklentileri var. Ayrıca TorBrowser adında VPN tabanlı çalışan tarayıcı da var.

• Tarayıcı dışında normal Windows için bir VPN önerisi olan var mı?

• Başbilen kullanıcısına yanıt

hocam google ye yazdım cıkmadı link var mı?

• VeryImportantPerson16 kullanıcısına yanıt
    Microsoft store a bir bak hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-imza denen şey ücretli mi?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şimdilik işe yarıyor gibi görünüyor sağolasın hocam.

• Why Shy kullanıcısına yanıt

Operayı indirdim hocam sağol

• Başbilen kullanıcısına yanıt

hocam baktım da alayı ücretsiz vpn yazıyor ama indirince limit koyuyor,teşekkürler yine de.

• Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt

onun için değil kardeşim müsterih ol :)

• valla vpn banada lazım bu ara illegal iş çok oluyor ... :D :D :d

• Vpn napacaksın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tor

• VeePN kullandım. Gayet yeterli oluyordu. he Türkiye falan istiyorsan beleş bilemiyorum :D Ben sadece tarayıcı VPN'i için önerdim. Bilgisayarda VPN'i napcan

• Goat vpn var hocam biraz fazla reklam izletiyor ama güzel calisiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayardaysan proton vpn kullan mobildeysen thunder vpn tavsiyem iyi iş görüyor kesilme yok

• şu toru kullanmayın. başınıza bela alma ihtimali var.

• MordSithh kullanıcısına yanıt

İşlerim oluyor hocam halletmem için vpn gerekiyor. Dediğiniz veepn uygulaması da ücretli galiba yine limit koymuşlar bitince para istiyorlar.:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.