Şimdi Ara

Arkadaş yoksa illa Pug mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Yaklaşık 2 aydr oyunda aktifim.Daha önce günde birkaç saat girip çıkıyordum.4.2 Gelmesiyle game progress'i özlediğimin farkına varıp 4-5 tane 85 olan karakterimden 1ini(DK) seçtim ve aktif olarak oynamaya başladım.
    BL'de bulunan karakterimi Kazzak realmine transfer ettim.
    3 haftadır burdayım.Adam gibi bir guilde apply yapamadım(aldığım cevap hep full on dk).Haftalık olarak yaptığım şey eski raidleri bitirmek VP caplemek oldu.İnanın ömrü hayatımda sevmediğim birşey olan meslekleri bile 2 günde fulledim sıkıntıdan.
    Konuyu açma sebebime gelirsek,arkadaş ortamı olmadan progress yapabilenlerden tavsiye almak istiyorum.İnanın karakteri bırakıp yeni bir karakter açma safhasına bile geçtim ama üşeniyorum işte.

• tank ol hemen bir yer açarlar
  • Aslında tank spec'im var.Ama dk tank'ı hiç sevmezdim. (wotlk'de healerdım) Hala da bana çok güvenilir tank olarak gelmiyor.Malesef warrior-paladin> druid >>> dk olarak gidiyor
    HC dungeonlarda bile(JP ve raid gear ile) %50 dmg alabiliyorum arada.Sağlam papuç değil gibi geliyor
  • Bence bi' dene tankı istersen çünkü arkadaşında dediği gibi hemen yer bulursun Aradada DPS itemını kasarsın
  • Valla benim de hiç arkadaşım yoktu. Şu anki en dandik classlardan biriyle apply yaptım kabul edildi. Şimdi Firelandsi felan temizledim bir sürü arkadaş edindim bu guilden. Kısa lafın özü olunca oluyor.
  • genelde yeni kurulan guildler tüm classlardan alım yapar.bu elemanlara denk gelirsen gir zaten ordan bi oluşum olur ve guildden ayrılsan bile orda tanıstıgın kişilerle tekrar bi oluşum başlatabilirsiniz.ben öyle yaptım mutluyum
  • @Tormintor
    Öyle haklısın.Yalnız senin sınıfının hertürlü gideri var.Ama ortadda zebelleh gibi DK varken dediğini yapmak zor olucak.Hani diğer sınıflar için derler 1 hafta deniycez gibisinden.Adama guild hakkında bilgi almak istiyorum diyince "full on dk" cevabını alıyorum

@x264
    Sanırım öyle olucak.Başka çarem yok gibi.Çünkü pug'dan nefret ediyorum.O kadar insanı bir arada tutmak zorken,trash'de bir kişi ölünce çıkmaya başlıyorlar.Guild'e sahip olunca insanların belli bir sabrı oturmuş oluyor.
    Hiç tecrübem olmamasına rağmen bu durumun devam etmesi halinde bir guild kurmayı düşünüyorum.Eminim benim gibi çok insan vardır guildde.Kazzak çok aşmış bir realm aynı Türkiye gibi.Zengini çok zengin fakiri çok fakir.
    Yapabilen Hardcore'un kralını yapıyor,yapamayanlarsa belli trade chat spamliyor.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:39:50 >
  • @WirldPrN
    Aklıma gelmemişti teşekkür ederim
  • trade chatte fl raidleri filan çıkınca "hi, xxx ilevel xxx dk here,I dont got achi,but I watched on youtube,problem?" yaz.İnan bana tüm bot bwd yi bu 4.2 den önce aynen bu taktikle bitirmiştim.Sonra onlar kendi guildlerine filan davet ederler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

trade chatte fl raidleri filan çıkınca "hi, xxx ilevel xxx dk here,I dont got achi,but I watched on youtube,problem?" yaz.İnan bana tüm bot bwd yi bu 4.2 den önce aynen bu taktikle bitirmiştim.Sonra onlar kendi guildlerine filan davet ederler

Pugları kuranlar genelde DK oluyor be kertmeyen
    Yoksa main'de 6/7 var deyip dalmıyor değilim ama puglara ilgi çok az healer sıkıntısı var
  • Sende haklısın şu an oyunda en çok kullanılan classlardan biri. Ve pek fazla alternatifinde olmuyor
  • Şimdi wowprogress'te bulunan dps DK recruit yapan tüm guildlere apply yolluyorum.Başka çarem yok :)
  • quote:

trade chatte fl raidleri filan çıkınca "hi, xxx ilevel xxx dk here,I dont got achi,but I watched on youtube,problem?" yaz.İnan bana tüm bot bwd yi bu 4.2 den önce aynen bu taktikle bitirmiştim.Sonra onlar kendi guildlerine filan davet ederler

güzel bağlamışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirbag

quote:

güzel bağlamışsın

abi niye öyle diyosun ben gerçek bişeyler yazıyorum buraya...Alliance olduğum zamanda tank warriorla chimareon u %30 lara falan getirebilmiştik sonra guilde davet ettiler beni yok ben bugün horde olucam bugün dedim nice tol baradlarda görüşmek üzere dedik ve ayrıldık .pişmanım keşke alliance kalsaydım raven allysi her bakımdan daha üstün hordundan(pve,pvp)

• quote:

...abi niye öyle diyosun ben gerçek bişeyler yazıyorum buraya...Alliance olduğum zamanda tank warriorla chimareon u %30 lara falan getirebilmiştik sonra guilde davet ettiler beni yok ben bugün horde olucam bugün dedim nice tol baradlarda görüşmek üzere dedik ve ayrıldık .pişmanım keşke alliance kalsaydım raven allysi her bakımdan daha üstün hordundan(pve,pvp)

ya demek öyle brütüscüğüm,
    yazık vah vah
    ama hala geç değil; bir tıkla alliance olabilirsin...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.