Şimdi Ara

arkadaşalar sizce ko mu yoksa hero mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkalar bence en iyi şu anda ko birçoğumuzunda bildiği gibi ko artık eskidi ancak oynamıyında demiyorum
    çünkü bazı kişiler koda daha hevesini alamamışa benziyi sizcede öyle deil mi ?
    ben derimki bırakın ko yu gelin HERO ONLİNE

• hocam hero nun sayfasında sölediğin biraz abest =)) zate ko oynamıyoruz.. bu arada sence en ii ko ise nie hero oynuyosun git ko oyna ... "ayrıca en ii ko" fln da deil.. bu oyunun PvP sistemi daha ii (bence ve hero oynayan bi sürü insana göre) bunu yanlış yere açmışsın bence... ayrıca bi isteğim var öle ko dan kopup gelmesin ben bi sürü "aga lvl kas"cılarla uğraşamam.. saygılar ii ve seviyeli eğlenceler..
  • kardeş ben diyom kodan bıktım sen diyon git ko oyna ayıp beee
    arkadaş iyi okudun mu yazdıklarımı sorarım sana yeni geldik şurda bıktırma hemen şu oyundan beni yaa
    knightta 5 kcılardan bıktık burdada senin gibilerden mi bıkcazya insaf be
  • ko'da sadece lvl kasmak daha kolay onun haricindeki HERŞEY burda bin kat daha güzel burda mutluyum
  • Biz bu konuyu yeteri kadar tartıştık. Forumda böle bi topic mevcut zaten tkrr açmaya neden gerek duyuldu anlayamadım ? Ayrıca sen ko en iyi oyun dersen doğal olarak herkez sana tepkisi gösterecektir. Sonuçta ucuz bi malzemeden bahsediyosun çoğumuza göre öle. Bi üst konuyu okusaydın daha iyi anlardın tepkimeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyrande -- 7 Aralık 2006; 8:26:15 >
  • Bence NFS carbon allahım yaa...Bir gereksiz daha eklendi aramıza hoşgeldin senden çok az vardı buyur canım çekinme sor saçma sorularını okumadan...!!!!
  • Tyrande ne demek istediğimi anlamış saol dostum... kardeş tereciye tere satmak bu hero yu sevenlere nie hero reklamı yapıyosunki =))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Korsan Olayı ne olur sizce?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oyundaki efetler müthiş ötesi ama knightda sadece nova yagımca oluyo
    burda her skill müthiş
  • en iyisi pes 6

te Allahım,KO gibi ucuz bir oyunu oynama yanılgısına düşen (misal ben ) kişilere yazık.O kadar para veren WoW oynar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.