Şimdi Ara

arkadasar acil yardım lutfen!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar acayip kararsız kaldım ben bu telefon işinde k790i var ve takas etmek istiyorum p990i mi n80 mi n91mi arkadaslar sizce e65 i de dusunuorum ama yardım edin lutfen

• e65 lerin kasası çok çabuk soyuluyor. p990i hem ağır hem büyük hem de p910 serisi kadar tutulmayan ve performans olarak p910 kadar beğenilmeyen bir cihaz. N80 ve n91 de k790i yi takas edilecek bir cihaz değil derim. şahsen elindeki telefonla onları takas etmem açıkcası
  • bencede e65 kasası çok çabuk soyuk soyuk oluyor.p910 duyduğum kadarıyla beğenilmemiş.Yani cabuk arıza çıkarıyormuş.N80 ve n91 i düşün derim..
  • ya deiştirmemin nedeni wifi acıkcası hem bi deişiklik n91 seside ii aklımı kurcalayan o oldu suan kamerası kotu ama benim k790 gibi hiç biri cekemez ama wifi yok benim teldede sizin onerdiginiz cihaz varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfsam -- 2 Nisan 2009; 19:37:21 >
  • sadece wifi için cihaz alma derim. Sonra elindekinin kıymetini bilemediğin için kafanı taşlara vuruyorsun. Bahsettiğin cihazlar k790i den çok çok üstün cihazlar değil. Bir kere k790 dan çok daha kabalar. Kamera konusunda yarışamazlar. Ses kalitesi desen o da n91 harici geçebilecek cihaz yok. N91 de kütük gibi cihaz. Sadece müzik için aldığnda rahatsız bile olursun. Şuan için paran yoksa bunları alma derim. k790 fazlasıyla iyidir senin için. bahsettiğin cihazlarla takasa değmez.
  • peki neyle takas edebilirmki baska wifi li bi cihaz almam sart foto mak da var kamerayı okadar onemsemiorum acıkcası
  • o zaman bunların arasından e65 i önerebilirim ama dediğim gibi kapakları çok soyuluyor. Onun dışında pda türü birşey alabilirsin. Ufak olsun diyorsan 2630 boyutlarında hp ipaq var. ikinci elde satılıyor bi tane. ama performans olarak e65 iyidir bu konuda. veya alabiliyorsan e51 var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım...
    18 yıl önce açıldı
    Acil Yardım!!!
    16 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • saolun hocam bi dusnucem artık n91 i nie onermiosunuzki acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolfsam

saolun hocam bi dusnucem artık n91 i nie onermiosunuzki acaba

N91 önerilecek alet değil de ondan bir kere çok ağır:168 gr ekranı hem mat! hemde 176*208 wifi olsa ne olmasa ne boyutlarıda çok hayvansı bu devirde alınacak alet değil ..

p990' ı direk geçiyorum ekran hariç n91 den farkı yok (takoz)

n80: içlerinde birazda olsa iyi duran model ama ondada kızak ve batarya sorunu var

e65: düzgün kullanımda sorun çıkarmayacak güzel kaliteli bir alet alabiliyorsan e65 al diğerlerini kafandan sil özellikle de n91 i sadece kulaklık sesi için telefon alınmaz bence!! ayrıca n91 in dış sesi tam bir rezalet telefon gelince duyulmuyor!!!!

• tamam hocam cok saolun butun yorumlarınıza acıgım napayım bole karar vericem kafa kafayada e 65i takas etmezler işte sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.