İYİ GÜNLER BENİMDE BAŞIMA BÖYLE BİR OLAY GELDİ PAYLAŞAYIM...
ilanı internetten gördüm ve tramere mesaj attım aracın herhangı kazasını görmeyince gidip bkamaya karar verdim gittim adamlar görüştim sakallı cüppeli hacı bi abiyle oğluyla görüştüm aracı ustama götürdüm araçta boya olduğunu söyledi ancak ben kardeşime alıcağım için boya müim değildi ve sigorta şirketleri aracıma teklif vermişti yani pert kaydına dair hiçbirşey yoktu yani kaskoyada sordurtttum sigortayada tramerede ancak arac temız gorunuyor daha sonrasında aracı servise soktuğumda wolksvagendeki adam dosyadaki bi olaydan şüphelendi ve üstüne gitmemi söyledi ve araştırmalarım sonucu aracın perte ayrıldığını öğrendim ama o kadar tuhaftık 900 tl ye aracımı kaskolatmıştım daha sonra sigorta şirketini aradığımda biraz zorlayınca böyle bir pert kaydının olduğunu tramere bildirdiklerini söylediler ancak milyonda bir olan şey olmuş ve bilgi tramere ulaşmamış..aracı alırken sakalıyla Allahın üstüne yemin eder dolandırıcıyı aradım satan kişiyi ve bana bilmediğini söyledi..evveliyatında aracı alırken muayene kagıdı eksık bir şekilde satın aldım normalde hiçbir noter bu şekilde satış yapamaz ama satan kısının tanıdıgı bıldıgı notere gittik...muayene kagıdı olmadıgı ıcın muayene salonundan muayene ıcın sıra aldım ve oraya vardığımda bana bu aracın muayenın yenı yapıldıgı soyleın 26.05.2011 tarıhınde bana satan kısının ısmıyle...0 aracın ilk muayene süresi 3 yıldır ancak 1 sene sonra muayene sokulmuştur hemen aradım tüvtürkü ve bana dedilerki aracın ya orjinallıgıyle oynanır (lpg gibi) Yada aracın trafikten çekme belgesi vardır.. bu belgeyide alınca elime davamı açtım şubatta açtığım dava 10 eylül.2012 ye gün verildi :)) karşı taraf bu muayene kagıdı bılgısınden habersız bir şekilde hala savunmasında bilmediğini iddaa ediyor işi en ironik kısmı ben pert kaydını araştırdıgım için tramere hemen düştü bu kayıt ve aracımı kasko yaptıramadım bunu yapanda en büyük sigorta şirkeyi ((: ddaha detaylı araştırmalarım sonucu aracın pert oldugu zamankı sahıbıne ulaştım ve aracımın perte ayrılmasını ıstedim dedi..aracın bana cıkardı masraf 10 milyarı geçti yanı aracıma ne bınebılıyorum nede kasko yaptırabılıyorum dava bıtmedıgı ıcınde satamıyorum kaç aydır kuzu gibi bekliyoruz.ALLAHIN izniyle mahmeye talep ettimiz aracın pert ile orj arasında fiyat farkını reeskont faizi ile tarafmıza iadesi ancak ben manevi tazminatta açmayı düşünüyorum 2 kere yolda kaldım araç yüzünden hastaneyede gidiyor olabilirdim..ben artık parasında değilim para çok müim değil 40 milyar zararım var benım ıstedıgım o adamın yanına kar kalmasın...
Böyle Hiçbirşey Bilmeden konuşup beyan eden arkadaşlar var...
Hayır o değil çok birşey biliyormuş gibi böyle birşey için hakkını aramaya kalkıcak insanlarında umutlarını kırıyorlar..
Al3n. kullanıcı adıyla Anlattıgım bi olay vardı az üste ve an itibariyle mahkeme sonuçlanmıştır..
Sonuç olarak bir araç satılıyorsa ve pert olduğu gizliyse gizli ayıptır malı satan adamın bunu bılmemesı bır gerekçe değil buna rağmen sorumlusundur sonuç olarak hakim karşı tarafı haksız benı ise haklı buldu ve davayı kazandım karşı tarafın avukatının savunması şuydu '' ama hakim bey bizde bilmiyorduk bizde mağdur olduk''
hakimin yanıtı '' Kanunda Ne yazıyorsa ben onu uygularım gerisi beni ilgilendırmez''
umarım cahillik yapıp herkesin yazdığı yorumlara ınanıp vazgecmessiz sonuna kadar hakkınızı arayın ben kazandım darısı sızın basınıza
Yanlış anlaşılmasın aracın satan sahibide tam yerinden, İzmir Karabağlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme