Şimdi Ara

ARKADAŞIM KALMADI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR MERHABA. BEN 8. SINIFA GİDİYORUM. 8. SINIFIN BAŞINDAN BERİ Bİ DERDİM VAR. O DERDİMSE: ARKADAŞIMIN KALMAMASI.

YA ŞİMDİ BAŞLARDA BELKİ OLUR DİYE DÜŞÜNDÜM AMA BİKAÇ ARKADAŞIM VAR ONLARDA Bİ KONUŞUYO Bİ KONUŞMUYO. YA CİDDEN ÇILDIRASIM GELİYO BAZEN. NE OKULA GİDESİM GELİYO, NE DE HAYATIO YAŞAYASIM GELİYO. BİLİYORUM ARKADAŞSIZDA HAYAT YASANIR AMA BEN YAŞAYAMIYORUM. NE YAPAYIM YARDIM EDİN.

BAZEN TEST ÇÖZEYİM DİYE DÜŞÜNÜYORUM VEYA MÜZİK FİLAN DİNLEYİM DİYORUM O DA HER TENEFÜS OLAMAZ Kİ. VEYA BAŞKA SINIFTAN BİRİYLE TAKILAYIM DİYORUM O DA OLMUYOR. HERKES GRUPLAŞMIŞ.

VE DERSLERDE PARMAK KALDIRIRKEN BU ARKADAŞLARIMIN OLMAMASI KONUSU AKLIMA GELİYO VE PARMAGIM YAVAŞ YAVAŞ İNİYOR.

NE YAPAYIM YARDIM EDİN LÜTFEN.

• MrBektas99 M kullanıcısına yanıt
    Neden arkadaşın yok belki ispiyoncu, belki gıcık, belki sivri dilli, belki yaramaz bir tipsin.
    önce nedenini bulmanı öneriyorum.
  • UYU.
  • Aynı ben, hiç arkadaşım yok dışarı çıkmam hiç hep sınıfta oturur etrafı izlerim. Halimden memnunum valla, sana gelince biraz daha dayan liseye geçince sosyalleşirsin bi de biraz atılgan ol.
  • Peki sıkıcı olmuyo mu arkadaşsız kalmak? Yani siz hiç sıkılmıyo musunuz ve hiç üzülmüyo musunuz?
  • Doğal davran ben 11. Sınıfım ve şuana kdr her sınıfımda herkesle muhabbetim vardı doğal davranmakta yatıyo her şey .. Sadece kendi sınıfım değil nerdeyse bütün 11 ve 12. Sınıflarla muhabbetim var .. Doğal ol ve pısırık davranma sana bi laf mı edildi karşılığını ver geçiştirme .. Ama soğukta davranma arkadaşlarına ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Constantine

Aynı ben, hiç arkadaşım yok dışarı çıkmam hiç hep sınıfta oturur etrafı izlerim. Halimden memnunum valla, sana gelince biraz daha dayan liseye geçince sosyalleşirsin bi de biraz atılgan ol.

Evet biraz daha dayanacağım. Okulun bitmesine az kaldı zaten.
    Peki siz de demişsiniz: "Oturur etrafı izlerim." Sıkıcı olmuyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiç arkadaşım yok!
    2 yıl önce açıldı
    Hiç arkadaşım yok
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrBektas99

quote:

Aynı ben, hiç arkadaşım yok dışarı çıkmam hiç hep sınıfta oturur etrafı izlerim. Halimden memnunum valla, sana gelince biraz daha dayan liseye geçince sosyalleşirsin bi de biraz atılgan ol.

Yoo, eğer gidip sınıftakilerle takılırsam başıma mutlaka bir bela geliyor ya da kötülük yapıyorum en iyisi yerimde oturup olanları izlemek. Teneffüslerde genelde yemek yerim, resim çizerim, sınıftakilerle muhabbet ederim. Onun dışında genelde derslerde sessiz sakinimdir. Ve bu özelliğim ya da huyum diyelim ; her zaman işime yaramıştır. Hocalar sürekli notlarımı yükseltir, iyi ilişkiler kurarım müdür ve yönetimdekilerle. Ayrıca bir suç işlersem benim yapacağıma inanmadıkları için yırtıyorum genelde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrBektas99

quote:

Yoo, eğer gidip sınıftakilerle takılırsam başıma mutlaka bir bela geliyor ya da kötülük yapıyorum en iyisi yerimde oturup olanları izlemek. Teneffüslerde genelde yemek yerim, resim çizerim, sınıftakilerle muhabbet ederim. Onun dışında genelde derslerde sessiz sakinimdir. Ve bu özelliğim ya da huyum diyelim ; her zaman işime yaramıştır. Hocalar sürekli notlarımı yükseltir, iyi ilişkiler kurarım müdür ve yönetimdekilerle. Ayrıca bir suç işlersem benim yapacağıma inanmadıkları için yırtıyorum genelde.

İyiymiş :D

Bende öyle yaparım heralde :)

• MrBektas99 M kullanıcısına yanıt
    Emin ol sessiz sakin çocuk olursan okuldaki herkesten saygı görürsün, sana karışan olursa okulun kabadayılarına gidersin hemen yardım ederler yani karlı çıkarsın.
  • quote:

Emin ol sessiz sakin çocuk olursan okuldaki herkesten saygı görürsün, sana karışan olursa okulun kabadayılarına gidersin hemen yardım ederler yani karlı çıkarsın.

Aslında artık eski arkadaşlarımı biraz biraz kazanıyorum.
    Eskisinden durumum biraz daha iyi.
    Arkadaşlarla basketbol oynuyoruz tenefüslerde, bazen canım oynamak istemiyor. Sınıfta 2 kişi filan var öyle takılan. Onların yanına gidiyorum falan filan...
    Böyle işte :D Sanırım bu dönemi bu şekilde bitirebilirim.

Bu arada hepinize çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.